Web Analytics Made Easy - Statcounter

نبی‌الله قائدرحمتی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در خرم‌آباد با اشاره به کاهش سطح بارندگی‌ها و خشکی هوا اظهار کرد: متاسفانه این عوامل باعث کاهش سطح گیاهی مراتع استان شده است.

وی با بیان اینکه در مناطق تحت مدیریت به واسطه حفاظت و صیانتی که به عمل می‌آید پوشش گیاهی نسبتا بهتری وجود دارد، افزود: برای همین دامداران برای چرای دام خود به این مناطق حرکت کرده و در واقع زحمت محیط بانان را افزایش می‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون فنی اداره کل حفاظت محیط زیست لرستان بیان کرد: یگان‌های حفاظت در این مناطق به صورت دائم در حال گشت‌زنی و رصد هستند و چنانچه فردی، پروانه چَرا نداشته باشد با وی برخورد کرده و به مراجع قضایی ذی‌صلاح ارجاع داده می‌شوند.

وی بر لزوم بازنگری در این پروانه‌ها تاکید کرد و ادامه داد: این پروانه‌ها در ۲۰ یا ۳۰ سال قبل صادر شده‌اند و براساس پوشش گیاهی و روند بارش‌ها در آن زمان بوده که شرایط خوبی داشته است اما حال این روند نامساعد بوده و بارندگی‌های سابق را نداریم بنابراین بررسی مجدد این پروانه‌ها ضروری است.

به گفته قائدرحمتی بعضی از این پروانه‌ها به اشخاص دیگری واگذار شده و فرد حق علف‌چَر دریافت می‌کند.

انتهای پیام/
 

منبع: فارس

کلیدواژه: محیط زیست پوشش گیاهی لرستان بارندگی پروانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۰۱۸۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توقیف ۵۲ دستگاه حفاری غیرمجاز در لرستان

ایسنا/لرستان معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای لرستان گفت: ۵۲ دستگاه حفاری غیرمجاز در سال ۱۴۰۲ توقیف و به پارکینگ شرکت آب منطقه‌ای استان منتقل شد.

احمد گودرزی امروز هشتم اردیبهشت‌ماه در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: در راستای صیانت از منابع آبی استان، براساس گزارشات مردمی و با حضور به‌موقع گروه‌های حفاظت و نظارت بر بهره‌برداری منابع آبی، ۵۲ دستگاه حفارغیر مجاز در سال ۱۴۰۲ پس از اخذ دستور قضایی در سطح استان توقیف و به پارکینگ شرکت آب منطقه‌ای منتقل شدند.

وی خاطرنشان کرد: اکثر حفاری‌های غیرمجاز به‌صورت شبانه و در محیط‌های سربسته صورت می‌گیرد و کشف و توقیف دستگاه‌های حفار در اکثر موارد بر اساس گزارشات مردمی امکان‌پذیر است.

معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای لرستان اضافه کرد: از هم استانی‌ها درخواست می‌شود در صورت مشاهده هرگونه اقدامی در این زمینه، در اسرع وقت مراتب را به شرکت آب منطقه‌ای لرستان گزارش دهند و همیار همکاران ما در حفاظت از منابع آبی استان باشند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ثبت نخستین تصاویر از پلنگ ایرانی در زیستگاه‌های لرستان + فیلم
  • ثبت نخستین فیلم از پلنگ ایرانی در زیستگاه‌های لرستان
  • افزایش ۲ برابری سطح پوشش گیاهی در مراتع گنبدکاووس؛ مانعی برای ریزگرد‌ها و غذایی برای دام‌ها
  • لزوم صدور پروانه‌های ساختمانی در کمتر از یک‌ماه
  • روند ثبت جهانی قلعه فلک‌الافلاک باید تا مرداد نهایی شود
  • بازنگری تعاریف درجه بندی مراتع
  • توقیف ۵۲ دستگاه حفاری غیرمجاز در لرستان
  • رنگین شدن سفره‌های مردم مراغه با گیاهان کوهی
  • رنگین شدن سفر‌ه ها با رویش گیاهان در مناطق کوهستانی مراغه
  • رنگین شدن سفر‌ه ها با رویش گیاهان کوهی مراغه