Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-29@13:16:18 GMT

توزیع متناسب تسهیلات تاب‌آوری شهر را افزایش می‌دهد

تاریخ انتشار: ۲ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۹۰۳۱۴۷

توزیع متناسب تسهیلات تاب‌آوری شهر را افزایش می‌دهد

یک کارشناس شهرسازی گفت: توزیع عادلانه امکانات و فضاهای شهری از رفت و آمدهای مکرر در شهر جلوگیری کرده و هزینه‌های مدیریت شهری را کاهش می‎دهد؛ چنین شهری تاب آوری بهتری در مقابله با بحران‌ها خواهد داشت.

فرزاد مؤمنی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: از جمله اصولی که باید در روند تهیه برنامه‌های شهری و فرآیند برنامه ریزی شهری و منطقه‌ای مورد توجه قرار بگیرد، دسترسی عادلانه و یکسان تمامی شهروندان به منابع و امکانات شهر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در این راستا نیاز است منابع، امکانات و زمین شهری در هر منطقه و محله از شهر در دسترس باشد.

این کارشناس شهرسازی خاطرنشان کرد: خدمات و کاربری‌های شهری، حتی فضاهای باز شهر باید به صورت متناسب در سطح شهر توزیع شود تا عدالت اجتماعی محقق شود.

این کارشناس شهرسازی تاکید کرد: محله به عنوان کوچک‌ترین و مهمترین واحد شهری باید تأمین کننده نیازهای عمده شهروندان از جمله نیاز به آموزش، درمان، خرید روزانه و حتی تفریح باشد.

مؤمنی اضافه کرد: بدین منظور نیاز است یک برنامه ریز شهر در برنامه‌ها و طرح‌های خود تمامی جوانب این مسئله را مدنظر داشته باشد تا دسترسی شهروندان به امکانات و خدمات در تمامی نقاط شهر به خصوص در محله سکونتشان ممکن شود.

وی ادامه داد: علاوه بر توزیع عادلانه خدمات و امکانات، توزیع متناسب فضاهای شهری در میان مناطق و محلات مختلف شهر نیز اهمیت زیادی دارد و در روند تهیه طرح‌های تفصیلی و استراتژیک باید مورد توجه قرار بگیرد.

این کارشناس شهرسازی گفت: توزیع متناسب امکانات و فضاهای شهری از رفت و آمدهای مکرر در شهر جلوگیری کرده و هزینه‌های مدیریت شهری را کاهش می‌دهد؛ به علاوه شهری که بر طبق این اصول طراحی شود تاب آوری بهتری در مقابله با بحران‌ها خواهد داشت.

مؤمنی اضافه کرد: توزیع متناسب تسهیلات و فضاهای شهری از ترافیک و آلودگی هوا جلوگیری می‌کند و در زمان بروز حادثه امکانات دسترسی به خدمات امدادی برای همه شهروندان میسر است به علاوه شهروندان از منظر اجتماعی و فرهنگی نیز از خدمات یکسان در محل سکونت خود بهره مند می‌شوند.

وی افزود: بدین منظور نیاز است هم در فرآیند تدوین طرح توزیع متناسب کاربری‌ها در نظر گرفته شود و هم در زمان اجرا و پیاده سازی بسترهای لازم به منظور تحقق طرح مورد توجه قرار بگیرد و در صورت ایجاد موانع راهکارهای مختلفی مدنظر باشد و در صورت لزوم بازنگری در طرح‌های تهیه شده انجام بگیرد.

کد خبر 516745

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شهرهاي ايران شهر طرح شهری توزیع امکانات شهری فضاهای شهری اهمیت فضاهای شهری عدالت اجتماعی تاب آوری شهر برنامه ریزی شهری طراحی شهری مناطق شهری محلات شهر شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق کارشناس شهرسازی توزیع متناسب فضاهای شهری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۰۳۱۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۸ درصد جمعیت جامعه عشایری ایلام در شهرستان آبدانان زندگی می‌کنند

محمد رحمانی فرماندار آبدانان در بازدید از مناطق عشایری آبدانان اظهار کرد: عشایر شهرستان آبدانان با دارا بودن ۱۸ درصد جمعیت جامعه عشایری استان در قالب یک هزار و ۵۶۰ خانوار و جمعیت هشت هزار و ۷۰۰ نفری در رتبه اول نسبت به سایر شهرستان استان ایلام قرار دارد.

وی بیان کرد: بیش از ۴۰۰ هزار راس دام سبک از نوع گوسفند و بز شهرستان آبدانان را به قطب دامپروری استان تبدیل کرده است.

رحمانی بیان کرد: در این بازدید مشکلاتی که متوجه جامعه عشایری شهرستان آبدانان در شرایط فعلی است، دسته بندی و تصمیمات لازم برای حل مشکلات در دستور کار قرار خواهد گرفت.

فرماندار آبدانان با اشاره به خدمات دولت سیزدهم به عشایر شهرستان اشاره کرد و بیان کرد: از فروردین ۱۴۰۲ لغایت پایان فروردین ۱۴۰۳ توزیع ماهیانه ۲ هزار کیسه آرد سفید، خرید و توزیع آب شرب سالم رایگان به کی هزذر و ۱۰۰ خانوار کوچرو به ارزش ریالی ۷ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان، مرمت، نگهداری و بازگشایی راه‌های عشایری شهرستان با ادوات راه سازی به مبلغ یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان، توزیع ۳۸۰ هزار لیتر نفت سفید به عشایر کوچرو شهرستان، تخصیص توزیع ۸ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان تسهیلات تبصره ۱۸ توسعه شغل دامداری بین ۸۴ نفر و.. برای عشایر شهرستان خدمات انجام شده است.

منبع: مهر

باشگاه خبرنگاران جوان ایلام ایلام

دیگر خبرها

  • ۱۸ درصد جمعیت جامعه عشایری ایلام در شهرستان آبدانان زندگی می‌کنند
  • پرداخت ۱۰۶ میلیارد تسهیلات به مددجویان کمیته امداد
  • اعلام مشخصات تاکسی‌های برقی/ سقف تعداد تاکسی‌های برقی متناسب با زیرساخت شهر‌ها
  • تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس
  • پلمب ۱۷ انبار غیرمجاز جمع‌آوری و فروش ضایعات در شیراز
  • ۱۷ هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری در بخش اصناف قم انجام شد
  • نابسامانی جمع آوری زباله در منطقه مسکونی مهر رازی کرمانشاه
  • تسهیلات خاص برای خانواده‌های دارای فرزند چندقلو
  • ۱۲ درصد زباله شهروندان قمی در روز جمع‌آوری می‌شود
  • تاکیدامام جمعه خوی براهتمام اعضای شوراهابه توزیع عادلانه امکانات