Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، رسانه های عراقی گزارش دادند که ترکیه طی حملات مختلف هوایی عمق ۲۰۰ کیلومتری خاک عراق را در منطقه پنجوین هم  مرز با جمهوری اسلامی ایران بمباران کرد.
کانال خبری «صابرین نیوز» با ارائه نقشه جغرافیایی از محل حملات گفته است که حمله هوایی امروز ترکیه، تحول جدیدی است زیرا ارتش ترکیه دایره حملات هوایی خود را تا عمق مناطق نزدیک به مرکز عراق توسعه داده اما بغداد و اربیل همچنان در برابر آن سکوت کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


پایگاه خبری ویژه حزب اتحادیه میهنی کردستان عراق که مقر آن در سلیمانیه است با استناد به بیانیه وزارت دفاع ترکیه گفته است که جنگنده های ترکیه مواضع حزب «پ.ک.ک» را در منطقه «آسوس» هدف قرار داده و مواضع فرماندهی و پناهگاه ها و انبارهای سلاح این حزب را ویران کردند.
این گزارش حاکی است که ارتش ترکیه ۲۰ حمله هوایی در منطقه انجام داده است.
پایگاه خبری حزب اتحادیه میهنی کردستان عراق در ادامه آورده است که حملات هوایی امروز ترکیه باعث نگرانی اهالی منطقه شده زیرا در مزارع خود سرگرم کار بودند که حملات اتفاق افتاده و خسارات زیادی به مزارع زده است.
این منبع خبری کردزبان عراق گفته است که عناصر حزب «پ.ک.ک» هیچ حضوری در منطقه ندارند؛ روستاهای منطقه همگی از اهالی بومی هستند و نیروی مسلحی در منطقه نیست.
خبرگزاری «روداو» نزدیک به حزب دمکرات کردستان عراق نیز گفته است که حملات هواپیماهای اف ۱۶ ترکیه که با هماهنگی سازمان اطلاعات ترکیه (میت) انجام گرفته است، ۲۸ هدف را در منطقه «شاربازیر» در سلسله ارتفاعات «آسوس» بمباران کردند.
این خبرگزاری تاکید کرده است که حملات هوایی ارتش ترکیه در عمق ۲۰۰ کیلومتری خاک عراق اتفاق افتاده و بخشی از این حملات هوایی با پهپاد صورت گرفته است. روداو به نقل از وزارت دفاع ترکیه آورده است که حملات هوایی همچنان ادامه خواهد یافت.
این منبع خبری کردزبان وابسته به حزب دمکرات کردستان عراق نیز تصریح کرده است که برای نخستین بار است که ارتش ترکیه منطقه شاربازیر را با ۲۰ فروند هواپیما هدف قرار می دهد.
براساس گزارش ها، «خلوصی آکار» وزیر دفاع ترکیه به طور مستقیم بر این دور جدید از حملات نظامی ترکیه در شمال عراق نظارت دارد.
ارتش ترکیه هفته گذشته نیز برای نخستین بار با توسعه حملات هوایی خود در شمال عراق، منطقه «سنجار» از توابع استان نینوا (خارج از اقلیم کردستان عراق) را بمباران کرد که تعدادی کشته و زخمی برجای گذاشت.
آنچه در همه این اتفاقات، سوال برانگیز شده، سکوت همزمان بغداد و اربیل در برابر توسعه دایره حملات ترکیه در شمال عراق است تا جایی که هنوز حتی یک بیانیه در محکومیت این حملات صادر نکرده اند.
لازم به ذکر است که ترکیه هفته گذشته همزمان با حضور «مصطفی الکاظمی» نخست وزیر عراق در استان نینوا، منطقه سنجار را بمباران کرد و یکی از فرماندهان نظامی ایزدی تبار را در این منطقه به قتل رساند.

برچسب‌ها جمهوری اسلامی ایران اربیل وزارت دفاع ترکیه عراق خلوصی آکار ایران کردستان عراق مصطفی الکاظمی ترکیه بغداد

منبع: ایرنا

کلیدواژه: جمهوری اسلامی ایران اربیل وزارت دفاع ترکیه جمهوری اسلامی ایران اربیل وزارت دفاع ترکیه عراق خلوصی آکار ایران کردستان عراق مصطفی الکاظمی ترکیه بغداد کردستان عراق حملات هوایی ارتش ترکیه دفاع ترکیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۰۴۲۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تایید حمله به رفح توسط اسرائیل؛ تخلیه ساکنان و تشدید بمباران‌ها

کابینه رژیم صهیونیستی امروز (دوشنبه) به اتفاق آرا آغاز حمله به رفح را تصویب کرد. رادیو ارتش اشغالگر گزارش داد که ارتش پیش از حمله زمینی، تخلیه ساکنان مناطق شرقی شهر رفح در جنوب نوار غزه را آغاز کرده است.

 

به گزارش ایسنا، روزنامه آحارونوت نوشت: کابینه روز دوشنبه به اتفاق آرا آغاز حمله به رفح را تصویب کرد که انتظار می‌رود ظرف چند روز آینده آغاز شود.

هزاران فلسطینی در مناطق شرقی رفح از صبح روز دوشنبه پس از تهدید اشغالگران مبنی بر آغاز عملیات نظامی در مناطق مسکونی شروع به رفتن به سمت غرب کرده‌اند.

شاهدان عینی به «عربی ۲۱» گفتند که آوارگی گسترده کل خانواده‌ها از محله‌ها و مناطق شرقی شهر که مملو از آوارگان است را رصد کرده‌اند.

شاهدان گفتند که عملیات کوچ از مناطق صوفا، الشوکه، محله السلام، اطراف بیمارستان ابویوسف النجار، منطقه تبه زارع، مجاورت گذرگاه رفح، الجنینیه، منطقه البیوک و سایر مناطق واقع در محدوده نقشه منتشر شده توسط ارتش اشغالگر که شامل چندین میدان و چندین محله است، آغاز شده است.

شاهدان خاطرنشان کردند که شرایط بد جوی و بارندگی در طول شب عملیات کوچ و جابجایی به سمت مناطق غربی را با توجه به نبود وسایل حمل و نقل و ازدحام زیاد تعداد آوارگان پیچییده کرده است.

آن‌ها تاکید کردند که تهدید اشغالگران و پرتاب اعلامیه‌هایی از هوا در خصوص تخلیه و عملیات نظامی، فضای ترس و وحشت را در میان غیرنظامیان و آوارگان استان رفح از ترس تکرار کشتار هولناکی ایجاد کرده که در خان یونس و دیگر مناطق نوار غزه رخ داد.

یک زن آواره به نام روان مهدی در مصاحبه اختصاصی با «عربی ۲۱» گفت که از صبح روز دوشنبه برای رفتن به سمت منطقه المواصی در غرب شهر خان یونس شروع به بسته‌بندی وسایل خود کرده است.

مهدی به همراه همسر و خانواده‌اش در یکی از آپارتمان‌های اجاره‌ای در خیابان ۱۸ نزدیک گذرگاه رفح زندگی می‌کند، جایی که این منطقه در محدوده تهاجمات زمینی پیش‌بینی‌شده قرار دارد و اشغالگران تهدید کرده‌اند عملیاتشان را از مناطق شرقی رفح آغاز خواهند کرد.

مهدی، یک زن آواره از غرب شهر غزه، گفت که دقیقاً نمی‌داند به کجا می‌رود، زیرا برنامه‌ای برای کوچ ندارد و اکنون در تلاش است تا چادری برای او به همراه خانواده‌اش در مناطقی که اشغالگران مشخص و ادعا کرده‌اند که امن هستند، پیدا شود.

رویترز به نقل از رادیو ارتش اشغالگر گزارش داد که تخلیه به سمت اردوگاه‌های خان یونس و المواصی در جنوب نوار غزه در حال انجام است.

رادیو ارتش رژیم صهیونیستی گزارش داد تصمیم برای آغاز تخلیه رفح شب گذشته در جلسه کابینه گرفته شد.

این رادیو ادامه داد که یوآو گالانت، وزیر جنگ روز یکشنبه با آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا درباره آغاز تخلیه رفح صحبت کرد.

ارتش صهیونیست‌ها در بیانیه‌ای گفته است: عملیات تخلیه شرق رفح شامل حدود ۱۰۰ هزار تن و جزئی از عملیاتی محدود است و چارچوب زمانی برای تخلیه رفح تعیین نخواهیم کرد و ارزیابی‌های عملیاتی را انجام خواهیم داد.

ارتش رژیم صهیونیستی از ساکنان و آوارگان حاضر در منطقه شهرداری الشوکه و محله‌های السلام، الجینه، تبه زراع و البیوک در منطقه رفح خواست تا این مناطق را تخلیه کرده و به سمت منطقه «بشردوستانه» در المواصی حرکت کنند.

صبح امروز، ارتش اشغالگر اعلام کرد که ساکنان شرق رفح را «تشویق کرده» فوراً منطقه را تخلیه و به سمت منطقه «بشردوستانه گسترده» در المواصی در خان یونس حرکت کنند تا برای آغاز عملیات خود علیه این شهر آماده شوند.

ارتش اشغالگر در بیانیه خود باز هم تکرار کرد که به تعقیب جنبش مقاومت اسلامی (حماس) در همه جای غزه تا بازگشت تمامی اسرا ادامه خواهد داد.

سخنگوی ارتش اشغالگر خطاب به ساکنان رفح ادعا کرد: ارتش اسرائیل همانطور که تاکنون عمل کرده با قدرت شدید در مناطقی که شما در آن‌ها ساکن هستید اقدام خواهد کرد.

این سخنگو هشدار داد که شهر غزه همچنان یک منطقه جنگی خطرناک است و خواستار خودداری از بازگشت به شمال، از دره غزه شد.

وی همچنین نسبت به نزدیک شدن به حصار امنیتی شرقی و جنوبی هشدار داد.

در این خصوص رسانه‌های عبری زبان در گزارشی تاکید کردند در منطقه رفح اخلال در تماس‌ها و اینترنت را رصد کرده‌اند.

اشغالگران، بمباران مناطق شرق رفح را قبل از دستور تخلیه تشدید کردند

هشام زقوت، خبرنگار الجزیره گفت: محله‌هایی که ارتش اشغالگر خواستار تخلیه آن‌ها در شرق شهر رفح شده، شب گذشته مورد بمباران خشونت‌آمیز قرار گرفت و حدود ۱۱ خانه را هدف قرار داد.

وی تاکید کرد که تعداد زیادی از فلسطینی‌ها همچنان زیر آوار این خانه‌ها هستند.

این خبرنگار خاطرنشان کرد که این محله‌ها مملو از ساکنانی است که از مناطق مختلف نوار غزه به آنجا آواره شده‌اند.

وی گزارش داد که مناطقی که اشغالگران ادعا می‌کنند «بشردوستانه» هستند و از مردم می‌خواهند به آن‌ها در خان‌یونس و المواصی کوچ کنند، ویران شده و امکان برپایی چادر در آن‌ها وجود ندارد و نمی‌توانند تعداد زیادی از آوارگان را در خود جای دهند.

این خبرنگار توضیح داد که مناطقی که ارتش اسرائیل خواستار تخلیه آن‌ها در شرق رفح شد، دارای مکان‌های استراتژیک مانند گذرگاه رفح - تنها گذرگاهی است که ساکنان می‌توانند از طریق آن تردد کنند - بیمارستان ابویوسف النجار است که مملو از مجروحان و مردم است.

در تایید اظهارات خبرنگار الجزیره، خبرنگار المیادین نیز گفت: هنوز ده‌ها شهروند در زیر آوار منازلی هستند که توسط اشغالگران در رفح هدف بمباران قرار گرفته‌اند.

در این راستا بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی چند روز پیش گفته بود که این رژیم حتی در صورت دستیابی به توافق، علیرغم هشدارهای بین‌المللی و مخالفت آمریکا، به رفح حمله خواهد کرد.

در میانه خبرهای ضدونقیض درباره پیشرفت در مذاکرات قاهره، یک رسانه آمریکایی اخیرا خبر داده بود ارتش رژیم صهیونیستی روز جمعه طرح خود برای آغاز تخلیه ساکنان رفح در جنوب غزه را به دولت آمریکا داده است.

مجله آمریکایی پالتیکو نوشت نیروهای اشغالگر نقشه منطقه المواصی را به گروه‌های امدادگر ارسال کردند تا برای حمله زمینی ارتش رژیم صهیونیستی به شهر رفح آماده شوند؛ اقدامی که حتی متحدان تل‌آویو درباره آن و خطر حمله به رفح برای بیش از یک میلیون آواره‌ای که در این منطقه حضور دارند، هشدار داده‌اند.

یک مقام آمریکایی تاکید کرد ارتش رژیم صهیونیستی به دولت «جو بایدن»، رئیس جمهور آمریکا و سازمان‌های امدادی فعال در داخل نوار غزه اطلاع داده است که آن‌ها طرحی را برای انتقال مردم از رفح به منطقه «المواصی» در نظر گرفته‌اند.

این در حالی است که کاخ سفید اعلام کرد طرح جامعی از سوی رژیم صهیونیستی درباره عملیات نظامی در شهر رفح دریافت نکرده و قبل از هر گونه حمله به رفح، خواهان ادامه مذاکرات با تل‌آویو است.

دیگر خبرها

  • فیلم | تصاویری از حملات هوایی اسرائیل به رفح در جنوب غزه
  • تایید حمله به رفح توسط اسرائیل؛ تخلیه ساکنان و تشدید بمباران‌ها
  • شهدای حملات امروز علیه رفح به ۲۶ نفر افزایش یافت
  • ترکیه: اگر از جنگ کنونی غزه درس نگیریم، تکرار خواهد شد
  • حملات توپخانه‌ای ارتش عربستان به سوی شهروندان یمنی | ۱۰ یمنی زخمی‌ شدند
  • زخمی‌ شدن ۱۰ یمنی در حملات ساعات گذشته ارتش عربستان
  • زخمی‌شدن ۱۰ یمنی در حملات ساعات گذشته ارتش عربستان
  • ارتش رژیم صهیونیستی نقاط مختلف غزه را هدف قرار داد
  • شهادت ۲ لبنانی در حملات رژیم صهیونیستی
  • مرور یک تجاوز شیمیایی