Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: طی دو سال اخیر ۵۵ جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید تشکیل و منجر به احیاء ۱۳۴ واحد تولیدی راکد در سطح استان شد.

سید حشمت‌الله صمیمی‌دوست در نشست کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید با اشاره به اینکه مشکل ۵ طرح در این نشست مورد بررسی قرار گرفت، گفت: مشکلات این واحدها ظرف دو هفته آینده رفع شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به عملکرد کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید طی دو سال اخیر افزود: طی این مدت ۵۵ جلسه با ۸۳۷ مصوبه تشکیل شده که ۱۳۴ واحد تولیدی در بخش‌های مختلف اقتصادی احیاء و برای ۹۵۰ نفر اشتغال به همراه داشته است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه از مجموعه اشتغالزایی که برای ۹۵۰ نفر در راستای احیاء واحد های تولید شد قریب به   ۲۰۰ نفر در کارخانه فولاد بویراحمد مجددا  بازگشت به کار شدند، خاطرنشان کرد: کارخانه فولاد بویراحمد یکی از واحد های تولیدی  مهم استان بود که در همین جلسات کارگروه بررسی و به چرخه تولید بازگشت که نمونه موفقی از برگزاری جلسات کارگروه بوده است.

صمیمی‌ دوست با بیان اینکه  مشکلات بسیاری  که احساس می‌شد قابل حل نیستند، در این کارگروه بررسی و رفع شد، تصریح کرد: از جمله این طرح‌ها، طرح‌های بزرگ اقتصادی مانند پتروشیمی هستند که ۳ هزار و ۴۰۰ نفر در سه پتروشیمی استان مشغول به کار هستند.

وی با اشاره به اینکه در جلسات کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید حتی مشکلات زیرساخت‌های واحدهای مستقر در شهرک صنعتی رفع شد، ادامه داد: یکی از مشکلات سد راه سرمایه‌گذاران، موضوع فاصله حریم کیفی آبراهه های استان بوده که این بخشنامه بومی‌سازی شد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: حریم کیفی آبراهه ها ۱۵۰ متر بود که  با بومی‌سازی این طرح، ۱۶۵ طرح اقتصادی در حوزه های مختلف از جمله حوزه دامپروری که سالیان متمادی نمی‌توانستند مجوز دریافت کنند و یا در حال دریافت مجوز بودند با تشکیل جلسات مختلف کارشناسی و تصویب نهایی آن در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان  مشکلات انها رفع شد و همچنین با این مصوبه راه سرمایه گذاری برای سایر سرمایه گذاران هموار شد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی استانداری کهگیلویه و بویراحمد، صمیمی دوست بیان کرد: تاکید استاندار کهگیلویه و بویراحمد بر برگزاری منظم جلسات کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان و رفع مشکلات طرح‌های تولیدی حوزه اقتصادی بوده است که تا کنون این امر به خوبی در استان اجرا شده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی كهگيلويه و بويراحمد واحد صنعتی واحد تولیدی کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استاندار کهگیلویه و بویراحمد جلسات کارگروه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۰۴۴۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احیای واحدهای راکد در آذربایجان‌غربی

عبدالحمید سرتیپی مدیرکل صنعت، معدن و تجارت آذربایجان‌غربی با اشاره به لزوم تلاش همگانی برای تحقق شعار امسال مبنی بر «جهش تولید با مشارکت مردم» گفت: در این راستا برنامه‌ریزی‌هایی برای امسال تمهید شده که احیای واحد‌های راکد از جمله مهمترین آنها بوده و در این راستا از ظرفیت تسهیلات بانکی بیش از پیش بهره خواهیم برد.

وی افزود: سیستم بانکی تحرک اصلی تحقق این مهم بوده و لازم است بخشی از تسهیلات بانک‌ها برای احیای واحد‌های راکد متمرکز شود.

سرتیپی اضافه کرد: احیای واحد‌های راکد از جمله برنامه‌های مستمر صنعت، معدن و تجارت آذربایجان‌غربی طبق منویات دولت سیزدهم به شمار می‌رود و امسال نیز با قدرت این امر را دنبال می‌کنیم.

وی بر جذب سرمایه‌گذار در آذربایجان‌غربی تاکید کرد و ادامه داد: این امر از مهمترین مباحثی است که در تحقق شعار سال نقش بسزایی دارد و باید اهتمام ویژه‌ای بر آن داشته باشیم.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت آذربایجان‌غربی با اشاره به اینکه ملاک تایید ثبت سفارش واحد‌های تولیدی، پیش‌بینی آمار تولید واحد‌ها و درج آنها در سامانه جامع تجارت است، اظهار کرد: اولویت تخصیص ارز برای واحد‌هایی است که محصولات تولیدی آنان صادرات محور باشد.

سرتیپی گفت: زمین در شهرک‌های صنعتی باید به سرمایه‌گذاران واقعی تعلق گیرد و پایش مستمر شود.

وی بر تقویت کلینیک عارضه یابی صنایع در آذربایجان‌غربی تاکید کرد و افزود: این امر برای احصای صحیح مسائل و مشکلات واحد‌های تولیدی و ارائه راهکار‌های عملی برای رفع موانع تولید واحد‌ها مورد تاکید است.

باشگاه خبرنگاران جوان مهاباد مهاباد

دیگر خبرها

  • احیای ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل
  • نشست هم اندیشی سازمان‌های کارگری و کارفرمایی کهگیلویه و بویراحمد
  • هیچ واحد تولیدی به‌خاطر آرا قضایی در گرمسار تعطیل نشد
  • لزوم پرداخت پاداش افزایش تولید به کارگران در واحدهای تولیدی
  • بررسی مشکلات واحدهای تولیدی در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید آذربایجان غربی
  • برخی بی تدبیری‌ها باعث استمرار مشکلات کارگران می‌شود
  • شاه کلید تولید و اقتصاد جامعه، کارگران هستند
  • تعیین تکلیف ۲۹ بنگاه اقتصادی در نشست کارگروه تسهیل فارس
  • ‌مشارکت مردم در جهش تولید به صورت مستقیم و فردی باشد
  • احیای واحدهای راکد در آذربایجان‌غربی