Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز سه‌شنبه ایرنا از شرکت بورس تهران، «رضا کیانی» با بیان اینکه انتخاب استراتژی سرمایه‌گذاری یک فرایند پیچیده است. انتخاب پرتفوی مناسب، سازوکار خاص خود را دارد و کسانی در حوزه بازار سرمایه موفق هستند از تحصیلات و مطالعات مرتبط و همچنین تجربیات کافی برخوردار باشند، افزود: در بازار سرمایه، سرمایه‌گذاران حرفه ای نیز گاهی با ناکامی می‌شوند و عملکرد خود را اصلاح می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنابراین، سرمایه‌گذاری در بازار سرمایه یک فرایند کاملا تخصصی و علمی است و نیازمند تجربه است و اگر سرمایه‌گذاران از دانش و تجربه مناسب برخوردار نباشند ممکن است با زیان مواجه شوند.

وی خاطرنشان کرد: صندوق‌های سرمایه‌گذاری زیر نظر سازمان بورس فعالیت می کنند و عملکرد آنها تحت نظر سازمان است و مدیریت دارایی آنها توسط مدیران خبره و حرفه ای انجام می شود و عملکرد گذشته آنها توسط سرمایه‌گذاران قابل رصد و مشاهده است.

کیانی سرمایه‌گذاری در صندوق‌های سرمایه‌گذاری قابل معامله را امری آسان خواند و اظهار داشت: این صندوق‌ها به راحتی توسط سرمایه‌گذاران قابل خریداری است. اگر سرمایه‌گذار به معاملات برخط دسترسی داشته باشد، می تواند از طریق سامانه معاملات بر خط واحدهای سرمایه‌گذاری این صندوق‌ها را خریداری کند.

مدیر تحقیق و توسعه بورس تهران به تعداد صندوق‌های سرمایه‌گذاری قابل معامله در سهام اشاره کرد و گفت: هم اکنون تعداد ۲۰ صندوق قابل معامله در سهام در بازار سرمایه ایران فعالیت می کنند. البته صندوق‌های قابل معامله دیگری هم در بازار سرمایه هستند که در طلا، پروژه های ساختمانی یا پروژه‌های نوآورانه فعالیت می کنند.

وی افزود: سرمایه‌گذارانی که تمایل دارند به سرمایه‌گذاری در سهام دارند ولی از وقت و دانش مالی و تجربه کافی برخوردار نیستند، می‌توانند به طور غیر مستقیم و از طریق ۲۰ صندوق سرمایه‌گذاری قابل معامله سهمی (صندوق‌های سرمایه‌گذاری قابل معامله که در سهم سرمایه‌گذاری می‌کنند) وارد بازار سرمایه شوند.

کیانی به عملکرد این صندوق‌ها اشاره کرد و گفت: این صندوق‌ها عمدتا عملکرد قابل قبولی داشته اند و به طور متوسط بازدهی آنها نزدیک و کمی بهتر شاخص کل بوده است.

مدیر تحقیق و توسعه بورس تهران ادامه داد: در ۹۰ روز منتهی به ۱۵ مرداد ۱۴۰۰ بازدهی شاخص کل ۲۰ درصد بوده ولی میانگین بازدهی این صندوق‌ها (به جز دارایکم و پالایش یکم)، برابر با ۲۳ درصد بوده است.

وی بیشترین بازدهی ۹۰ روزه در بین صندوق‌های قابل معامله سهمی را ۳۸ درصد عنوان کرد و افزود: از ابتدای سال تا ۱۵ مردادماه سال‌ جاری نیز بیشترین بازدهی صندوق‌های سرمایه‌گذاری قابل معامله سهمی ۲۳ درصد بوده است. میانگین بازدهی این صندوق‌ها از ابتدای سال تا نیمه مرداد برابر با ۱۰ درصد بوده و این در حالی است که میانگین بازدهی شاخص کل ۸ درصد برآورد شده است.

 کیانی در پایان توصیه کرد: بازدهی صندوق‌های سرمایه‌گذاری به طور متوسط نزدیک و کمی بهتر از بازار بوده است و سرمایه‌گذاران تازه‌وارد و غیر حرفه‌ای می توانند از آنها به عنوان گزینه ای مناسب برای سرمایه‌گذاری استفاده کنند.

به گزارش ایرنا، در زمانی که شاخص ورس وارد مدار نزولی شد، بیشتر کارشناسان، سهامداران را تشویق به سرمایه گذاری در بورس از طریق صندوق های سرمایه گذاری کردند و بارها در این زمینه اعلام کرده بودند که سرمایه‌گذاری در صندوق‌های سرمایه‌گذاری در دراز مدت بازدهی معقولی را با خود به همراه خواهد داشت و تاکنون بازدهی آن با دوام‌تر و طولانی‌تر از دیگر سرمایه‌گذاری‌ها بوده است.

برچسب‌ها بازار سهام ریزش شاخص بورس رشد شاخص بورس صندوق سرمایه گذاری بورس سازمان بورس و اوراق بهادار پروندهٔ خبری بازار بورس

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بازار سهام ریزش شاخص بورس رشد شاخص بورس بازار سهام ریزش شاخص بورس رشد شاخص بورس صندوق سرمایه گذاری بورس سازمان بورس و اوراق بهادار صندوق های سرمایه گذاری قابل معامله بازار سرمایه سرمایه گذاری سرمایه گذاران صندوق ها درصد بوده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۰۴۹۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شاخص بورس ۲۰ هزار واحد کاهش یافت

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا، شاخص کل بازار سرمایه امروز (یک شنبه ۹ اردیبهشت) ۲۰ هزار و ۱۴۴ واحد افت کرد و در کانال دو میلیون ۲۸۴ هزار واحدی ایستاد. بدین ترتیب در این روز شاخص کل بازار سرمایه ۰.۸۷ درصد ریزش کرد.


شاخص هم وزن ۰.۹۸ درصد افت کرد و در کانال ۷۵۷ هزار واحدی قرار گرفت.


در این بازار ۳۳۰ هزار معامله به ارزش ۴۷ هزار میلیارد ریال انجام شد.


در این روز به ترتیب نماد‌های فملی، فولاد، شپنا و وبملت بیشترین تاثیر منفی را بر شاخص کل بازار سرمایه داشتند و عامل افت بازار سرمایه شدند.


در مقابل نماد‌های حکشتی و وامید بیشترین تاثیر مثبت را بر شاخص کل بازار سهام برجای گذاشتند.


شاخص کل فرابورس افت ۰.۹ درصدی را تجربه و در کانال ۲۵ هزار و ۲۸۹ واحدی ایستاد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پیش بینی بورس چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ / سهامداران منتظر تحول یکباره بازار نباشند!
  • کدام خودروی سایپا 700 میلیون تومان شد؟
  • بورس همچنان ریزشی؛ سهامداران نگران شدند
  • افزایش سه برابری برگزاری مجامع الکترونیک در بازار سرمایه
  • نماد سپرده‌گذاری مرکزی در بازار توافقی فرابورس معامله می‌شود
  • چشم انداز سرمایه گذاری در بورس مثبت است
  • حقوقی‌ها از بازار سرمایه دست کشیدند/ بورس سرخ‌پوش شد!
  • نگاه سرمایه‌گذاران به این آلت‌کوین‌ها/ پتانسیل سودآوری این رمزارزها بالا است!
  • قرارگاه تولید مسکن ارزان‌قیمت در برنامه صندوق ذخیره فرهنگیان است
  • شاخص بورس ۲۰ هزار واحد کاهش یافت