Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر توانمندسازی صندوق نوآوری و شکوفایی از انعقاد ۶۵ میلیارد ریال قرارداد فناورانه بین نیروی انتظامی و شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور با حمایت صندوق نوآوری خبر داد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، دکتر مرضیه شاوردی، تأمین امنیت را یکی از الزامات توسعه هر کشور عنوان کرد و افزود: در سال‌های اخیر، با پیشرفت‌های ایجاد شده در تجهیزات، زیرساخت‌ها، سامانه‌ها و روش‌های تعامل و ارتباط بین افراد و نهادها، حفظ امنیت کاربران و جلوگیری از سوءاستفاده‌های اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی از بستر‌های پیشرفته موجود، به چالشی جدی برای سازمان‌ها و نهاد‌های مرتبط تبدیل شده و به‌دلیل پیچیدگی‌های روزافزون فناوری، غلبه بر این چالش جز با تسلط کامل و اتکا به فناوری‌های هوشمند و به‌روز امکان‌پذیر نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران به عنوان اصلی‌ترین نهاد تأمین نظم و امنیت اجتماعی، از مدت‌ها پیش با علم به لزوم تجهیز بخش‌های مختلف این ارگان به تجهیزات و علم و فناوری روز، درصدد افزایش هوشمندی آماد و پشتیبانی و عملکرد پلیس بوده و تلاش‌هایی در این راستا صورت گرفته که از مجموعه اقدامات و برنامه‌ریزی‌ها در این حوزه، با عناوین «هوشمندسازی پلیس» یا «پلیس هوشمند» یاد می‌شود.

مدیر توانمندسازی صندوق نوآوری و شکوفایی ادامه داد: در همین راستا، صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری که طی سال‌های اخیر برگزاری و حمایت از رویداد‌های تبادل فناوری با هدف رفع نیاز‌های فناورانه صنایع و سازمان‌ها توسط شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور را در دستور کار خود قرار داده، بنابر درخواست نیروی انتظامی و با توجه به اهمیت موضوع، در نیمه دوم سال ۹۹ اقدام به برنامه‌ریزی و اجرای فرایند تبادل فناوری پلیس هوشمند کرد.

شاوردی اظهار کرد: در فرایند رویداد تبادل فناوری پلیس هوشمند، ۳۴ نیاز فناورانه پلیس در حوزه‌های فناوری اطلاعات، امنیت اطلاعات و ارتباطات، ارتباطات رادیویی، زیرساخت و شبکه پس از احصا و استانداردسازی در چارچوب فراخوان عمومی در اختیار شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور قرار گرفت و جلسات مذاکره تجاری شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور با نمایندگان نیروی انتظامی برای بررسی توانمندی شرکت‌ها و ارائه راه‌کار‌های عملیاتی رفع نیاز‌ها برگزار شد.

وی با بیان اینکه شرکت‌های منتخب با حضور در نمایشگاه جانبی رویداد پلیس هوشمند که در بهمن ماه سال ۹۹ در محل صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار شد، ضمن ارائه توانمندی‌های خود به بخش‌های مختلف نیروی انتظامی، مذاکره‌های تکمیلی برای رسیدن به چارچوب همکاری مشترک را با نمایندگان پلیس انجام دادند، گفت: حاصل این فرایند تاکنون انعقاد ۶۵ میلیارد ریال قرارداد فناورانه بین نیروی انتظامی و شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور بوده است. تأمین مالی این قرارداد‌ها و سایر قرارداد‌هایی که با پیگیری‌های آتی تفاهم‌های صورت گرفته در فرایند رویداد تبادل فناوری پلیس هوشمند حاصل خواهد شد در دستور کار صندوق نواوری و شکوفایی قرار گرفته است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: فناوری پلیس هوشمند صندوق نوآوری و شکوفایی نیروی انتظامی شرکت های دانش بنیان و فناور صندوق نوآوری و شکوفایی نیروی انتظامی تبادل فناوری پلیس هوشمند شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۰۶۷۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نوآوری و کیفیت در مسیر سلامت؛ با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد

واحد تحقیق و توسعه (R&D) شرکت دانش بنیان آوان بهمن شیمی،در مسیر توسعه محصولات دانش بنیان دارویی، یکشنبه 9 اردیبهشت 1403، طی مراسمی  با حضور دکتر محمدعلی زلفی گل، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری افتتاح شد.

بخش R&D آوان بهمن شیمی مجهز به مدرن‌ترین تجهیزات و فناوری‌های روز دنیا بوده و توسط تیمی از متخصصان برجسته در حوزه شیمی و داروسازی در حال توسعه مولکول‌های دارویی است. این بخش وظیفه توسعه مواد اولیه دارویی جدید و همچنین بهینه‌سازی روش‌های تولید محصولات موجود را بر عهده دارد.

دکتر زلفی گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، با تاکید بر حمایت از شرکت‌های دانش بنیان و نوآور در حوزه سلامت گفت: در کشور ما رویکرد جدیدی به علم و فناوری وجود دارد که مسیر را تغییر داده و تبدیل علوم به فنون در دستور کار مراکز علمی قرار گرفته است. دانشگاه‌ها فقط تا سطحی، فناوری را خلق می‌کنند و پس از آن نیاز است تا بخش خصوصی و صنایع در کنار یکدیگر قرار گیرند و بر اساس قانون و مسیر مشخص تولید دانش بنیان رشد و جهش یابد.

دکتر محمد رضا عبدالهی، مدیر عامل شرکت آوان شیمی، در سخنانی در این مراسم، ضمن ابراز خرسندی از افتتاح بخشR&D ، گفت: «ما متعهد به تولید مواد اولیه دارویی با کیفیت بالا و مطابق با استانداردهای بین المللی هستیم. افتتاح این بخش، نقطه عطفی در مسیر این تعهد است و امیدواریم که با کمک این بخش، بتوانیم با توسعه و بهینه سازی محصولات جدید نقشی موثر در ارتقای سطح سلامت جامعه ایفا کنیم.»

وی افزود: «آوان شیمی همواره با توسعه دانش فنی محصولات ارزشمند با کیفیت و اثربخش، در جهت تامین با ثبات و امن دارویی و همچنین کاهش وابستگی کشور در زمینه مواد موثره داروئی گام بر می‌دارد. مبنا قرار دادن تحقیقات در خدمت تولید صنعتی در این شرکت از ارزش‌های اصلی  است».

دکتر عبدالهی اضافه کرد: «از دیگر اهداف استراتژیک شرکت و در راستای ارتقاء نظام سلامت کشور، می‌توان به ایجاد سایت تولیدی مطابق با اصول GMP برای تولید محصولات High-Potent و LVHV به منظور امکان تولید محصولات درمانی در حوزه‌های جدید اشاره کرد».

مدیرعامل آوان شیمی با تاکید بر اهمیت محصولات دانش بنیان افزود: « بر اساس تأییدیه معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری، شرکت آوان شیمی تاکنون موفق به اخذ گواهی دانش بنیان 3 محصول خود گردیده و اقدامات لازم جهت اخذ تائیدیه دانش بنیان 6 محصول دیگر نیز در حال انجام است. لازم به ذکر است این شرکت برای اولین بار در کشور، اقدام به تولید و فروش مولکول تلمیزارتان به عنوان یکی از محصولات جدید دسته قلبی و عروقی با هدف کنترل فشارخون نموده است».

در حال حاضر 30 مولکول در پایپ لاین توسعه شرکت آوان شیمی قرار دارد که از این تعداد، 4 مولکول در مرحله تولید و فروش صنعتی، 11 مولکول در مرحله اخذ پروانه فروش در سال جاری، 9 مولکول در مرحله توسعه دانش فنی و 6 مولکول در فاز بررسی اولیه است.

در راستای توسعه همکاری و مشارکت‌های علمی، کمک به اقتصاد دانش بنیان و ایجاد ارتباط موثر مابین صنعت و دانشگاه، همکاری با مراکز دانش نهاد و اساتید دانشگاهی و مراکز علمی و تحقیقاتی نیز در  حال انجام است و همچنین شش پروژه توسعه محصول به منظور همکاری با دانشگاه‌ها و متخصصین کشور برای سال جاری تعریف شده است.

افتتاح بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی گامی بلند در مسیر ارتقای سطح سلامت جامعه از طریق تولید مواد اولیه دارویی باکیفیت و مبتنی بر نوآوری است.

درباره شرکت آوان بهمن شیمی

شرکت آوان بهمن شیمی به عنوان شرکتی دانش بنیان، تحقیقاتی و تولیدی از ابتدای سال1400در صنعت داروسازی کشور و در حوزه تولید مواد موثره داروئی فعالیت خود را آغاز نموده است. این شرکت با رویکرد نوآورانه و مطابق با استانداردهای بین المللی، یکی از شرکت‌های تامین کننده مواد موثره داروئی است که در حوزه‌های درمانی مختلف نظیر دیابت، کاردیولوژی، نورولوژی، ایمونولوژی و آنکولوژی در حال فعالیت است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • مرکز پژوهش فناوری و نوآوری شبکه‌های کوانتومی افتتاح شد
  • دست‌یابی به مرجعیت علمی و توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در فضای دانشگاهی کشور
  • حمایت از طرح‌های نوآورانه و ایجاد اشتغال نخبگان در دانشگاه
  • عزم هیئت الجزایری برای توسعه همکاری فناورانه با ایران
  • نوآوری و کیفیت در مسیر سلامت؛ با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد
  • سازمان اوقاف از جهش اقتصادی و مؤسسات دانش‌بنیان حمایت می‌کند
  • بازدید رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی از دانش‌بنیان‌های شهرک صنعتی هشتگرد
  • نقش‌آفرینی دانش‌بنیان‌ها در زمینه جهش تولید و رفع نیاز اساسی کشور
  • گامِ مهم «جهاددانشگاهی» برای رشد اقتصادی کرمانشاه
  • همکاری ۴۲ گانه برنامه آبادیران و بهزیستی برای رفع چالش‌های حوزه معلولین