Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، سازمان اموال تملیکی درباره رسوب بیش از ۲۵۰ تن سرم در انبار یکی از گمرکات کشور و معرفی آن به عنوان کالای متروکه به سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی اعلام کرد:«سرم‌های وارداتی سال ۱۳۹۵، مورخ هفتم و هشتم شهریور ماه سال ۱۳۹۶ طی سه فقره نامه به شماره کوتاژهای ۲۵۰۲۵۴۲، ۲۵۰۲۵۴۰ و ۲۵۲۵۳۹ به مقدار ۵۰۰ تن انواع سرم دارویی به سازمان واصل و سازمان براساس قانون در ۰۵ /۱۰/ ۱۳۹۶ حکم حاکم شرع برای اذن ورود به پرونده را دریافت کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در زمان پیگیری برای اخذ مجوزهای بهداشتی به‌ منظور تعیین تکلیف قانونی، براساس ماده ۳۳ قانون امور گمرکی، مقام مجاز گمرک بر اساس درخواست ۰۴ /۰۹ /۱۳۹۶ نسبت به اعاده پرونده متروکه برای سیر مراحل قانونی ترخیص توسط صاحب کالا اقدام کرد.

در ۲۳/ ۱۲/ ۱۳۹۶ پرونده‌های مذکور برای طی مراحل قانونی ترخیص به گمرک اعاده می‌ شود؛ با قید فوریت و این موضوع که چنانچه ظرف ۳۰ روز اداری ترخیص صورت نگیرد مجدداً برای تعیین تکلیف به سازمان اعلام شود.

سه پرونده مذکور پس‌از دو سال و انقضای تاریخ مصرف در ۱۱ /۰۳ /۱۳۹۸ دوباره به‌ عنوان کالای متروکه به سازمان اعلام می‌ شود که عملاً اقدامی به‌ جز امحاء برای آن در نظر گرفته نمی شود بنابراین براساس قانون محیط‌ زیست، صاحب کالا باید هزینه‌های انهدام کالای مضر وارداتی را پرداخت کند که این مهم توسط سازمان اموال تملیکی برای صیانت از صرف هزینه از بیت‌المال در دستور کار قرار گرفته و تاکنون صاحب کالا همکاری لازم در این مورد را انجام نداده است.

در هر صورت انهدام فوری این اموال در دستور کار سازمان اموال تملیکی قرار دارد.»

به گزارش همشهری آنلاین، چند روز قبل، مهرداد جمال ارونقی معاون فنی گمرک درباره رسوب بیش از ۲۵۰ تن سرم در انبار یکی از گمرکات کشور اظهار کرد: با توجه به تصاویر منتشر شده در فضای مجازی مبنی بر رسوب مقادیر زیادی سرم در یکی از گمرکات کشور، متعاقب پیگیری به عمل آمده از سوی توانگر نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی مشخص شد که این سرم‌ها در انبارهای گمرک تهران دپو و رسوب شده است.

او ادامه داد: با مراجعه به انبارهای واقع در گمرک تهران، مقادیر زیادی سرم وارداتی ۵۰۰ میلی لیتری تولید کشور آلمان و متعلق به یکی از شرکت‌های داروسازی کشور، با تاریخ تولید ۲۰۱۶ و انقضای ۲۰۱۹ شرکت BRAUN آلمان مشاهده شد که در دو انبار سرپوشیده از انبارهای عمومی از سال ۱۳۹۵ دپو شده و رسوب کرده است.

این مقام مسئول وزن سرم‌های رسوبی را بیش از ۲۵۰ تن یعنی بیش از ۵۰۰ هزار عدد سرم عنوان کرد و بیان کرد: بلافاصله مراتب به وزارت بهداشت منعکس و مقرر شد که بررسی‌های لازم انجام و نتیجه اعلام شود که آیا این سرم‌ها می‌توانند در حال حاضر مصرف ثانویه‌ای داشته باشند یا خیر؟ یا اینکه باید نسبت به از بین بردن آن‌ها اقدام شود.

به گفته معاون فنی گمرک گویا وزارت بهداشت ظرف روزهای گذشته از صاحب کالا درخواست کرده تا جهت بررسی موضوع مدارک و مستندات لازم را به سازمان غذا و دارو ارائه دهد. اما به نظر می‌رسد که تاکنون اقدامی از سوی صاحب کالا صورت نگرفته است. با توجه به گذشت مهلت ماندگاری کالا، این کالا قبلا به عنوان کالای متروکه به سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی معرفی شده است.

کد خبر 622585 برچسب‌ها سرم خوراکی گمرک واردات سازمان اموال تملیکی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: سرم خوراکی گمرک واردات سازمان اموال تملیکی سازمان اموال تملیکی صاحب کالا سرم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۱۱۱۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای مجوز ترخیص روغن های خوراکی وارداتی

به گزارش خبرگزاری مهر، یوسف صادقیان، با بیان اینکه روغن‌ها در سال ۱۴۰۰ وارد کشور شده‌اند، گفت: معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم‌پزشکی هرمزگان نسبت به نمونه‌برداری و آنالیز روغن‌های وارداتی اقدام کرده و بر اساس نتایج آزمایش‌ها، به دلیل مغایرت در باقیمانده سموم کشاورزی دفع آفات نباتی، مجوز ترخیص داده نشد.

وی افزود: پس از درخواست صاحب کالا مبنی بر نمونه‌برداری مجدد، با توجه به اینکه روغن یک کالای استراتژیک است سازمان غذا و دارو بار دیگر از محموله نمونه‌برداری کرده و آزمایش مجدد انجام شد.

به گفته صادقیان، این محموله، ۳ مرحله نمونه‌برداری و ۵ مرحله آزمایش شده؛ متأسفانه در تمامی مراحل باقیمانده سموم دفع آفات نباتی در محصول محرز شده و به صاحب کالا و هم به معاونت غذا و داروی هرمزگان عدم ترخیص، لزوم توقیف محموله و مرجوع آن ابلاغ شد.

وی تصریح کرد: آزمایشات انجام شده از محموله روغن‌های آفتابگردان هم در آزمایشگاه‌های معاونت غذا و داروی هرمزگان و هم در آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو به عنوان معتبرترین آزمایشگاه کشور در حوزه غذا انجام شده است؛ بنابراین محموله از نظر سازمان غذا و دارو امکان ترخیص نداشت که به مراجع ذی‌ربط اعلام و اقدامات قانونی توسط مرجع قضائی در حال انجام است تا محموله مرجوع شود.

صادقیان با تاکید بر اینکه سازمان غذا و دارو تمامی فرآورده‌های غذایی اعم از مواد اولیه و محصول نهایی وارداتی را در آزمایشگاه‌های معاونت‌های غذا و دارو با حساسیت بالا مورد بررسی قرار می‌دهد، گفت: خط قرمز سازمان غذا و دارو سلامت مردم است و در این حوزه اقدامات تخصصی و قانونی متناظر صورت می‌گیرد.

کد خبر 6100294 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • سازمان اموال تملیکی ۳۲۴ ملک را به مزایده گذاشت
  • واگذاری ملک در مزایده سراسری اموال تملیکی
  • ماجرای محموله روغن آلوده و مسموم و تاریخ گذشته + واکنش وزارت بهداشت
  • ماجرای روغن‌های خوراکی آلوده وارداتی چیست؟
  • ماجرای مجوز ترخیص روغن های خوراکی وارداتی
  • ماجرای رسوب ۱۰۰۰ دستگاه ماشین‌آلات راهسازی در بندرعباس
  • رشد ۵۹ درصدی تجارت خارجی استان سمنان
  • حراج لوازم خانگی اموال تملیکی در ۹ استان کشور
  • ساز و کار خرید اموال متروکه از سازمان اموال تملیکی چیست؟
  • فروش ماشین آلات پرابهام براساس قانون/ ۱۵۰۰ دستگاه فروخته شد