Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز چهارشنبه بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام، مرتضی نیازی افزود: راه‌اندازی این تعداد طرح اشتغال‌زایی، ایجاد فرصت‌های کسب و کار برای ۷ هزار و ۵۰۰ نفر را به شکل مستقیم و غیرمستقیم فراهم خواهد کرد.

وی ادامه داد: از ۲ هزار و ۵۰۰ طرح اشتغال‌زایی از طریق آزادکاری که برای امسال در دستور کار است، ۲ هزار طرح به آزادکاری داخلی و ۵۰۰ طرح به آزادکاری بین‌المللی اختصاص دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته معاون توسعه اشتغال اجتماع‌محور بنیاد برکت، آزادکاری (فریلنسینگ) یکی از رسته‌های شغلی اولویت‌دار برای این بنیاد در سال جاری است.

نیازی با تشریح این فرآیند گفت: افراد مستعد و علاقه‌مند به آزادکاری توسط مجریان و تسهیل‌گران بنیاد برکت در مناطق محروم شناسایی و پس از اهلیت‌سنجی و آموزش دو ماهه و اخذ تسهیلات، در ۱۰ رسته شغلی از جمله تولید محتوا، طراحی، ترجمه، برنامه‌نویسی، تولید انیمیشن و غیره شروع به کار می‌کنند.

وی افزود: تاکنون یک‌هزار نفر شناسایی و آموزش دیده‌اند که از این تعداد، ۲۵۰ نفر در مرحله اخذ تسهیلات و شروع به فعالیت از طریق آزادکاری قرار دارند. همچنین شناسایی یک‌هزار متقاضی دوم آغاز شده است.

معاون توسعه اشتغال اجتماع‌محور بنیاد برکت خاطرنشان کرد: افراد واجد شرایط پس از گذراندن دوره آموزشی و اخذ تسهیلات، با توجه به توانایی‌هایشان، سطح‌بندی شده و در دو سطح داخلی و بین‌المللی مشغول به‌کار می‌شوند.

نیازی از برگزاری رویداد ملی «آزادکار شو» خبر داد و اظهار داشت: افتتاحیه این رویداد شهریورماه جاری برگزار می‌شود و مراسم اختتامیه آن پایان امسال خواهد بود.

وی درباره اهداف رویداد ملی «آزادکار شو» نیز توضیح داد: در این رویداد، شرکت‌های پشتیبان در حوزه آزادکاری(فریلنسینگ) شناسایی می‌شوند. از سوی دیگر، اقشار دانشگاهی به عنوان جامعه مخاطبان هدف این فرآیند، با اصول و جزییات آزادکاری آشنا و به سوی آن سوق داده می‌شوند.  

معاون توسعه اشتغال اجتماع‌محور بنیاد برکت اظهار امیدواری کرد که برگزاری رویداد ملی «آزادکار شو» بتواند کیفیت کار این بنیاد را در حمایت از طرح‌های اشتغال‌زایی در رسته آزادکاری افزایش دهد.

نیازی با تاکید بر این‌که آزادکاری یکی از نیازهای امروز کشور است بیان کرد: برای تحقق دولت الکترونیک و استفاده از سامانه‌های نرم‌افزاری پیشرفته در کشور نیاز به تربیت طراحان و برنامه‌نویسان حرفه‌ای است که آزادکاری می‌تواند این نیاز را برطرف سازد.

نیازی از اجرای طرح‌های اشتغال‌زایی برکت از طریق آزادکاری در ۳۶۵ شهر خبر داد و خاطرنشان کرد: علاقه‌مندان و اقشار دانشگاهی برای برخورداری از آموزش‌ها و تسهیلات بنیاد برکت در رسته آزادکاری می‌توانند به اپلکیشن برکت به آدرس app.barkat.ir مراجعه کنند.

برچسب‌ها مناطق محروم ستاد اجرایی فرمان حضرت امام اشتغال زایی بنیاد برکت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مناطق محروم ستاد اجرایی فرمان حضرت امام اشتغال زایی مناطق محروم ستاد اجرایی فرمان حضرت امام اشتغال زایی بنیاد برکت طریق آزادکاری اشتغال زایی بنیاد برکت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۱۲۱۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شبه سوئیفت ایران از طریق ارز‌های ملی راه‌اندازی شد

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا، مهدی ضیغمی؛ رئیس سازمان توسعه تجارت ایران در حاشیه افتتاح نمایشگاه توانمندی صادراتی ایران در محل نمایشگاه بین‌المللی تهران، اظهار کرد: ۱۰۳ کشور برای حضور در این نمایشگاه حضور خواهند داشت.

ضیغمی در پاسخ به سوالی در ارتباط با ورود هیئت تجاری از کشور کره شمالی به ایران برای بازدید از این نمایشگاه گفت: این کشور نیز مانند سایر کشور‌ها برای بازدید از نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی به ایران آمده است.

وی اظهار کرد: کشور‌های دیگری که با ایران در حوزه‌های نفت همکاری می‌کنند، ظرفیت‌های دیگر ایران را نمی‌دانند و حتی بسیاری از کشور‌های دوست و همسایه نیز به ظرفیت‌های صادراتی ایران آگاه نیستند که امیدواریم این نمایشگاه زمینه را برای شناخت ظرفیت‌های صادراتی ایران در بخش‌های دیگری به غیر پتروشیمی، نفت و فولاد بشناساند.

رئیس سازمان توسعه تجارت ایران در پاسخ به سوالی در خصوص چگونگی نقل و انتقال پول با دیگر کشور‌ها گفت: در روش‌های پولی و بانکی و شبه سوئیفت اتفاقات خوبی روی داده است و با نزدیک به ۱۰ کشور تعاملات مستقیم مالی و از طریق ارز‌های ملی انجام می‌دهیم، اما به دلیل محرمانگی درباره آن‌ها تبلیغات نمی‌کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مینی پالایشگاه دهدشت اشتغال زایی مستقیم ۳٠٠ نفر را محقق می کند
  • تشکیل کمیته تخصصی «سبز و آبی» در راستای اهمیت امنیت غذایی در کشور
  • آموزش محور اصلی بازاریابی و تجاری‌سازی در صنایع دستی
  • تشکیل زنجیره سبز برای تصمیم‌گیری در بخش کشاورزی
  • حمایت از طرح‌های اشتغال‌زایی روستایی در همدان
  • اعطای ۱۲ هزار و ۴۸۱ وام و تسهیلات اشتغال‌زایی در آذربایجان‌غربی
  • شبه سوئیفت ایران از طریق ارز‌های ملی راه‌اندازی شد
  • هدایت نقدینگی به‌سمت صنایع پایین‌دست نفت، اشتغال‌زایی و سودآوری به‌ همراه دارد
  • خسارت دیدگان بخش مسکونی جهت حضور ارزیاب با بنیاد مسکن ارتباط بگیرند
  • مرغداری ۲۰ هزار قطعه‌ای در نمین به بهره برداری رسید