Web Analytics Made Easy - Statcounter

مرتضی رحمانی موحد، سفیر ایران در ژاپن می‌گوید که بخشی از جامعه ژاپن موافق برگزاری مسابقات المپیک و پارالمپیک ۲۰۲۰ نبودند. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرنگار اعزامی خبرگزاری تسنیم از توکیو، مرتضی رحمانی موحد در حاشیه رونمایی از تابلو فرش پارالمپیک در سفارت ژاپن اظهار داشت: ماموریت‌هایی که برای ارائه خدمات، تسهیلات و ارائه حمایت از هیئت‌ها و ماموریت‌هایی که از داخل کشور اعزام می‌شوند، در مورد خاص المپیک به دلیل  بازتاب و اهمیت جهانی این رویداد از سال 98 هماهنگی‌هایی با کمیته ملی المپیک و کمیته ملی پارالمپیک شروع کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هم در جهت ارائه خدماتی که برای ارتباطات‌‌شان با کمیته اجرایی نیاز دارند و هم اینکه در کنار آن بتوانیم برنامه‌هایی را در کنار المپیک و پارالمپیک برای شناساندن فرهنگ و تمدن ایران اسلامی ارائه کنیم.

وی افزود: قبل از المپیک برنامه‌های خاصی پیش‌بینی شده بود و در سطح گسترده‌ای در داخل شهر با همکاری شهرداری توکیو و کمیته اجرایی صورت گرفت،‌ متاسفانه با شیوع کرونا تمام برنامه‌ها و شرایط اضطراری در توکیو لغو شد. نهایتاً در دوره المپیک توانستیم یک نمایشگاهی را با معرفی آثار باستانی، ‌طبیعی و مستندهای ایران به مدت 15 روز برگزار کنیم. رونمایی از تابلو فرش ویژه در سفارت داشتیم و همچنین پایگاه اطلاع‌رسانی را برای مخاطبان ایرانی و ژاپنی به دو زبان ایجاد کردیم.

سفیر ایران در ژاپن خاطرنشان کرد: آنچه که مورد نیاز کاروان در ارائه خدمات بود در اختیار‌شان گذاشتیم و در حال حاضر که کاروان پارالمپیک در توکیو هستند ارتباط نزدیکی با سرپرست کاروان داریم و امروز هم به مناسبت حضور کاروان ورزشی‌مان مجموعه تابلوفرش‌های ورزشی که یکی از ایرانیان مقیم در ژاپن طی سال‌های گذشته طراحی کرده به نمایش گذاشته و به مدت 5 روز علاقه‌مندان ایرانی و ژاپنی می‌توانند تماشا کنند و با بخشی از هنر فرش ایران که در عرصه ورزش تجلی کرده آشنا می‌شوند.

وی ادامه داد: نمایشگاه ایران زیبا هم علی‌رغم که محدودیت‌های کرونایی حاکم بود و تبلیغات گسترده‌ای هم برای آن انجام نشد، ولی در سطح دیپلماتیک، نمایندگان مجلس و رسانه‌ها به خوبی آمدند و بازدید کردند و دفترچه یادبودی داشتیم و نظرات‌شان را نوشتند. بعضی از آنها علاقه‌مند شدند که زبان فارسی را یاد بگیرند و بعضی هم علاقه‌مند شدند که به ایران سفر کنند. در هر صورت این زمینه‌سازی‌ها کمک می‌کند که جامعه ژاپن، ایران را بهتر بشناسد و تعاملات بهتری ایجاد شود.

رحمانی موحد تصریح کرد: در ابتدا و روزهای اول پارالمپیک به خاطر اینکه استانداردها و دستورالعمل‌های ویژه‌ای برای برگزاری مسابقات داشت، کاملاً با تمام دوره‌های گذشته متفاوت بود و لذا برخی از نابسامانی‌ها در ورود اولین کاروان‌مان دیدیم ولی به سرعت ژاپنی‌ها برطرف کردند و به خوبی سرویس دادند و بازی‌ها هم در محیط‌های امن برگزار شد. منتها بخشی از جامعه ژاپن موافق برگزاری مسابقات نبود و به دلیل اینکه احساس می‌کنند این بازی‌ها به شیوع بیشتر کرونا کمک می‌کند ولی از طرف دولت ژاپن مدیریت خوبی شد. علی‌رغم اینکه در شهر وضعیت اضطراری حاکم است ولی در محیط‌های ورزشی و دهکده به خوبی کنترل کردند و المپیک برگزار شد و امروز هم که پارالمپیک شروع شده است به خوبی کنترل می‌کنند. بازی‌های ما هم از فردا شروع می‌شود. ان شاءالله که ورزشکاران ما هم با مدال‌های رنگین دست پر به کشورمان برگردند.

پارالمپیک 2020 توکیو| رونمایی از تابلوفرش پارالمپیک در توکیو و بازدید از نمایشگاه فرش‌های ورزشی

انتهای پیام/

 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: پارالمپیک 2020 توکیو پارالمپیک 2020 توکیو برگزاری مسابقات رحمانی موحد جامعه ژاپن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۱۲۵۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری رویداد «هم‌مسیر اوتیسم» در ۳ شهر ایران

رویداد «هم‌مسیر اوتیسم» با حضور بیش از هزار شرکت‌کننده در تهران، رشت و بندر ماهشهر برگزار شد. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم و به نقل از روابط عمومی کمیته ملی المپیک، "هم‌مسیر اوتیسم" یک مسابقه دوی نمادین با هدف آگاهی‌بخشی اوتیسم است، گروه‌های مختلف جامعه مسافتی را با بزرگسالان اوتیسم هم‌قدم شده و متعهد می‌شوند اوتیسم را به جامعه معرفی کنند.

اولین رویداد "هم‌مسیر اوتیسم" اردیبهشت ماه در تهران توسط انجمن اوتیسم ایران شکل گرفت و امسال هم‌زمان در سه شهر و با مشارکت وزارت ورزش و جوانان، کمیته ملی المپیک برگزار شد.

مدیرعامل انجمن اوتیسم ایران گفت: آگاهی‌بخشی برای اوتیسم ضروری است، خانواده‌های اوتیسم در جامعه‌ای آگاه می‌توانند از انزوا خارج شده و فعالیت‌های عادی یک زندگی را انجام دهند.

صالح غفاری افزود: بزرگسالان اوتیسم دغدغه‌های زیادی دارند که نه درک می‌شود و نه شنیده می‌شود. ظاهرشان عادی است، اما دنیا را طور دیگری می‌بینند و لمس می‌کنند. علی‌رغم توانمندی‌هایی که دارند شغل مناسبی نداشته و اکثرا در بازه بیست تا چهل سالگی نیز در کنار خانواده هستند و به استقلال نمی‌رسند. اگر جامعه‌ای آگاه و کسب‌وکارهای دوستدار اتیسم داشته باشیم، شرایط برای حضور این عزیزان فراهم می‌شود.

"هم‌مسیر اوتیسم" هر سال هم‌زمان با ماه جهانی آگاهی‌بخشی اوتیسم برگزار شده و گروه‌های مختلف می‌توانند با بزرگسالان اوتیسم و خانواده‌هایشان هم قدم شوند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ورزشکاران پاراکانو در قهرمانی جهان مشخص شدند
  • برگزاری دوی نمادین با بزرگسالان اتیسم به میزبانی ۳ شهر
  • برگزاری رویداد «هم‌مسیر اوتیسم» در ۳ شهر ایران
  • تبعات کاهش تعداد ورزشکاران ایران در المپیک
  • تبعات کاهش تعداد ورزشکاران ایران در المپیک/ کادر سرپرستی کوچک شد!
  • رشد کمتر از انتظار اقتصاد ژاپن
  • لیگ کشتی از شهریور آغاز می‌شود / یاری: امیدوارم امسال کشتی طلای بیشتری در المپیک بگیرد
  • جوانان ایران لایق رتبه‌های بالا در مسابقات بین‌المللی هستند
  • یاری: لیگ کشتی بعد از المپیک شروع می‌شود
  • لیگ کشتی از شهریور آغاز می شود/ میزبانی اهواز از جام تختی خوب بود