Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست شهرداری اصفهان از پرستار بخش کرونایی بیمارستان الزهرا(س) که با شعرخوانی التیام بخش بیماران شد، تقدیر کرد.

به گزارش خبرگزاری برنا در اصفهان؛ علیرضا بوژمهرانی در این دیدار با بیان اینکه حفظ شرایط روحی بیماران در شرایط سخت کرونایی می تواند به روند درمان سریعتر آنان کمک کند، اظهار کرد: آرامش خاطر و نشاط روحی در میان بیماران بسیار مهم است، در روزهای اول کرونا پرستاران شرایط بسیار پرنشاطی را برای جامعه و بیماران ایجاد کرده بودند و همه امیدوار بودند که این بیماری به زودی تمام شود که در کمال تاسف اینگونه نشد و با طولانی شدن کرونا در کشورمان کادر درمان تحت فشار بسیار زیادی قرار گرفتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی خطاب به پرستار بیمارستان الزهرای اصفهان، تصریح کرد: در چنین شرایط سختی اشعار شما که یک حرکت اخلاقی بود علاوه بر افزایش روحیه میان بیماران، مجموعه پرستاران و مراجعین، باعث شد آنها برای دقایقی به بیماری خود فکر نکنند و من از این بابت از شما سپاسگزارم.

سرپرست شهرداری اصفهان تاکید کرد: استفاده از جادوی کلام یکی از نیازهای بسیار مهم امروز جامعه ما هم در فضاهای سیاسی و هم میان خانواده ها است اما برقراری ارتباط کلامی و عاطفی در میان مردم بسیار کاهش یافته است.   

وی با بیان اینکه گفتمان ساده میان اعضای خانواده ها تا حد بسیار زیادی می تواند باعث آرامش در جامعه شده و از فشارهای روانی مردم بکاهد، گفت: هر فردی در هر جایگاه و موقعیت شغلی که قرار دارد در صورتی که شغل خود را با عشق انجام دهد برکت به کارش می دهد.

بوژمهرانی اضافه کرد: کار نیک انجام دادن الزاما به معنای کارهای خاص و بزرگ نیست، کارهای نیک به ظاهر ساده نیز می تواند اثرات بسیار خوبی در جامعه گذاشته و مورد پسند و اقبال افکار عمومی قرار بگیرد.

وی تاکید کرد: اینگونه کارها حرکت هایی عاشقانه است و افرادی که این قبیل اقدامات را برای حال خوب دیگران انجام می دهند کسانی هستند که مورد لطف و عنایت پروردگار قرار گرفته و در روز قیامت رستگار می شوند.

*جادوی کلمات به کاهش فشار روانی بیماران کرونایی کمک می کند

پرستار بیمارستان الزهراء اصفهان نیز در این دیدار با بیان اینکه قبل از کرونا مادرم درگیر بیماری سرطان شد، اظهار کرد: کارهای پزشکی مادرم را انجام میدادم، در یکی از شب هایی که او حال بسیار بدی داشت و من نیز حال روحی خوبی نداشتم تصمیم گرفتم برای افزایش روحیه مادرم شعر بخوانم.

فروغ احمدی تصریح کرد: در همان شب که تصمیم به شعر خواندن برای بیماران و مادرم کردم مردد بودم زیرا از واکنش بیماران و مراجعین اطلاعی نداشتم و می گفتم نکند این کار باعث رنجش خاطر بیماران شده و یا با استقبال خوبی روبرو نشود.

وی با بیان اینکه پس از اینکه شعر را خواندم بازخوردهای مثبتی از سوی بیماران و همکاران دریافت کردم، ادامه داد: در شرایطی که محیط بیمارستان پر از استرس، تراژدی و اتفاقات ناگوار است می توان از جادوی کلمات برای کاهش این فشار روانی روی بیماران و همکاران استفاده کرد.

پرستار بیمارستان الزهرا(س) اصفهان تاکید کرد: بیماران و همکاران از من درخواست های زیادی داشتند تا این شیوه شعر خواندن را برای همیشه ادامه دهم، در ابتدای ورود به حرفه پرستاری فکرم این بود که جور دیگری به این شغل نگاه کنم، زیرا پرستاری را تنها سرم وصل کردن به دست بیماران نمی دانم و لازم است اقدامات دیگری برای افزایش روحیه بیماران انجام داد، شاید تنها یک لبخند و آن روحیه مثبت یک پرستار حال بیماران را بهتر کند. همین انرژی مضاعف و بازخوردی که از جامعه گرفتم باعث شد شعر خواندن برای بیماران را ادامه دهم.

وی اضافه کرد: برخی از همکارانم اعتقاد داشتند اگر این شعر خواندن من دلی بوده است چرا آن را انتشار دادم در حالیکه من می گویم چرا نباید اجازه داد خوشحالی، محبت و روزنه امید در میان این همه سختی و محیطی پر از استرس میان جامعه نشر پیدا کند.

احمدی با بیان اینکه انتشار گسترده این ویدئو در فضای مجازی اتفاق بسیار خوشایندی بود، تاکید کرد: بار نخستی که شعر خواندن برای بیماران را آغاز کردم با غزلی از حافظ بود، به اعتقاد من هر فردی که به سمت شعر و ادبیات می رود نمی تواند انسان بی رحمی باشد.  

وی با بیان اینکه من نام کار خود را عشق درمانی گذاشته ام، افزود: همین که از سوی شهرداری این حرکت من به عنوان یک ارزش دیده شد برای من بسیار ارزشمند بوده و از مدیران شهرداری تشکر می کنم.  

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اصفهان بیمارستان پرستار خانواده شهرداری شعر خواندن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۱۲۵۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قطارهای حومه‌ای به سیستم حمل‌ونقل انبوه‌بر شهر اصفهان متصل می‌شود

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهردار اصفهان با اشاره به هماهنگی در قطارهای حومه‌ای گفت: نوع برنامه‌ریزی، اجرا و طراحی و بهره‌برداری از این قطارها از موضوعات مهم شهرهای شاهین‌شهر، بهارستان فولاد شهر، خمینی‌شهر و نجف آباد بوده که مقرر شده است که در آینده با سیستم حمل‌ونقل انبوه‌بر به شهر اصفهان متصل شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، حسین حق‌شناس امروز _سه‌شنبه یازدهم اردیبهشت_ در نشست مشترک پلیس راهور و شهرداری های استان اصفهان با تاکید بر ضرورت هماهنگی‌های بین بخشی در شهرداری ها و پلیس راهور اظهار کرد: یکی از چالشش‌های سیستم اجرایی هماهنگی بین بخشی است و در صورتی که یک موضوع بین دو یا چند بخش مشترک باشد، منجر به کاهش سرعت در روند اجرای آن موضوع خواهد شد.

وی با بیان اینکه رینگ چهارم یا حلقه حفاظتی شهر از شهرستان های مختلف اطراف اصفهان عبور می کند و نقش بسیار مهمی در کاهش ترافیک و تصادفات دارد، افزود: قسمت‌هایی از این پروژه عظیم که در محدوده شهرداری این کلان‌شهر است، در حال پیگیری و اجرا است، اما بخش‌های دیگر این پروژه که به شهرداری‌های دیگر مربوط می شود، همچنان پیشرفت جدی نداشته و نیازمند همکاری‌هایی است تا شکل گیرد.

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهردار اصفهان با اشاره به هماهنگی در قطارهای حومه‌ای تصریح کرد: اطراف اصفهان شهرهایی وجود دارد که به دلیل میزان جمعیت و الگوی سکونت آن‌ها باید به سیستم حمل‌ونقل انبوه‌بر متصل شوند.

حق‌شناس ادامه داد: نوع برنامه‌ریزی، اجرا و طراحی و بهره‌برداری از این قطارها از موضوعات مهم شهرهای شاهین‌شهر، بهارستان فولاد شهر، خمینی‌شهر و نجف آباد بوده که مقرر شده است که در آینده با سیستم حمل‌ونقل انبوه‌بر به شهر اصفهان متصل شود.

وی با اشاره به حمل‌ونقل با شرکت واحد اتوبوسرانی گفت: یک سری از خطوط حمل‌ونقل اصفهان از قدیم به شهرهای اطراف سرویس‌دهی داشته که به مرور با گسترش و استقلال شهرداری‌ها خاتمه پیدا کرده است، چراکه سرویس‌دهی به شهرها در این حوزه در چارچوب وظایف و امکانات شهرداری نیست، همچنین به‌لحاظ قانونی شورای ترافیک اجازه نمی دهد که اتوبوس‌های درون شهری به عنوان بین شهری تردد داشته باشند.

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهردار اصفهان گفت: موضوع کارت بلیت‌ها از دیگر مواردی بود که در شهرداری این کلان‌شهر شکل گرفت و سیستم شهرداری در این راستا ارتقا پیدا کرد که این موضوع شهرداری‌های اطراف اصفهان را نیز ملزم به ارتقای این سیستم کرد.

حق‌شناس اضافه کرد: همین موضوع درباره هماهنگی بار و مسافر شهرداری نیز وجود دارد و شامل وظایف سازمان تاکسیرانی نیز خواهد شد و در بعضی مواقع این سازمان باید مجوزهایی برای تاکسی های سایر شهرداری ها صادر کند.

وی خاطرنشان کرد: وظایف و خدمات مدیریت حمل‌ونقل بار که تا مرز شهر با شهرداری اصفهان خواهد بود، همچنین پایانه‌های مسافربری شهرداری اصفهان ازجمله مواردی است که نیازمند هماهنگی‌های بین‌بخشی است.

وی با اشاره به یکپارچگی فناوری و مطالعات حمل‌ونقل و ایمنی گفت: شهرداری اصفهان تلاش کرده است تا در این نمایشگاه تمام شرکت‌هایی که در زمینه‌های فناوری در سطح کشور دارای محصول بوده و محصولات بومی ایجاد کرده است، در کنار هم جمع کند تا در موضوعات مختلفی همچون هوشمندسازی، ثبت تخلف، مدیریت ترافیک و کنترل چراغ های راهنمایی با یکدیگر به تبادل اطلاعات و همکاری با یکدیگر بپردازند.

حق‌شناس با اشاره به مباحث دیگری ازجمله لزوم تعیین دقیق مرز خدمات‌دهی در شهر که به قسمت‌های مختلف آن مربوط می شود، گفت: برای مثال مرز اصفهان با شهرداری خمینی شهر در محدوده منطقه ۲ یا میدان استقلال و تعیین مرز آن با منطقه ۹ یا در منطقه ۱۰ با بعضی از شهرستان ها همچون قهجاورستان، منطقه ۱۲ با حوزه بزرگراه معلم، بلوار آزادگان و شهرداری گز، خورزوق و شهرهای شمالی که دارای موضوعات مشترکی است یا منطقه ۱۵ به محدوده هایی که در شرق اصفهان وجود دارد، مرزهای خدمات‌دهی تعیین شده است که در این باره نیز باید هماهنگی هایی صورت گیرد.

به گزارش ایمنا، در دومین نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان که در دانشگاه صنعتی اصفهان در حال برگزاری است، شرکت‌هایی همچون شرکت مترو، شرکت مهندسی نیک‌اندیش، سازمان مدیریت حمل‌ونقل بار اصفهان، شرکت رستاک، شهرک علمی و تحقیقاتی، شرکت دیده بان، شرکت زرین خودرو، شرکت فراساخت سیکلت، سامانه جامع مدیریت و نظارت هوشمند سرویس مدارس، شرکت مپنا، شرکت صنایع هواپیماسازی و بسیاری دیگر از شرکت‌ای دانش‌بنیان و تولید کننده در حوزه حمل‌ونقل برای معرفی محصولات و تبادل اطلاعات خود حضور به‌هم رساندند.

کد خبر 749356

دیگر خبرها

  • «شهرگاه» تنها مکانیزم مدیریت شهری برای ارتباط با دانشگاه نیست
  • قطارهای حومه‌ای به سیستم حمل‌ونقل انبوه‌بر شهر اصفهان متصل می‌شود
  • آغاز طرح بازآفرینی شهری محله جامی اصفهان
  • نصب ۳۰ هزار پلاک آبی هوشمند در منطقه ۴ اصفهان
  • پیشرفت ۸ درصدی عملیات اجرایی احداث باغ مشاهیر
  • تماس بیش از ۱۰ هزار اصفهانی با ۱۳۷ در هفته نخست اردیبهشت
  • پیشرفت ۴۰ درصدی رمپ خروجی پل امام خمینی (ره)
  • تقدیر استاندار کرمان از اقدام مدیریت شهری رفسنجان/ دهه هشتادی‌ها مدیران فردای جامعه هستند
  • مدارا با مردم، یک اصل مهم اسلامی و اصلی برای شهرداری‌ها است
  • رشد ۷۰ درصدی بودجه منطقه ۷ اصفهان در ۱۴۰۳‏