Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهلا محروقی، نخستین دختر ایرانی است که توانسته در مسابقات قهرمانی جهان در رشته دوومیدانی شرکت کند و مقام ششم را از ان خود کند.

خبرگزاری میزان - روزنامه همشهری نوشت: مقام ششم شاید برای خیلی‌ها ارزش چندانی نداشته باشد، اما اگر این ششمی در مسابقات جهانی و در رشته دوومیدانی به‌دست بیاید و اگر کنار این مقام، نام یک دختر ۱۸ ساله ایرانی ثبت شده باشد، ارزش بالایی پیدا می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهلا محروقی نخستین دختر ایرانی است که مسابقات قهرمانی جهان را در رشته دوومیدانی تجربه می‌کند. او در کنیا در پرتاب دیسک با رکورد ۴۸ متر و ۷۵ سانتی‌متر ششم شد. این رکورد، این مقام و آرزو‌های بزرگی که مهلا دارد، می‌تواند دوومیدانی ایران را به روز‌های خوب آینده امیدوار کند. دوومیدانی برای مهلا از یک روز بارانی شروع شد، روزی که در زنگ ورزش به جای حیاط در کلاس نشستند و مچ همه همکلاسی‌هایش را خواباند: «در تست‌های دوومیدانی رد شده بودم، اما وقتی مچ همه را خواباندم دوباره از من تست گرفتند و اتفاقی وارد دوومیدانی شدم.» او حالا به روز‌های بهتر فکر می‌کند؛ به سکوی المپیک.

در مسابقات جوانان جهان ششم شدی. رسیدن به این جایگاه برای دوومیدانی زنان ایران خیلی مهم است. این نتیجه خودت را هم راضی کرد؟

مسابقه خوبی بود، ولی من از خودم راضی نیستم. شرایط طوری بود که می‌توانستم مدال بیاورم، ولی متأسفانه مربی‌ام به‌خاطر مشکلات شخصی نتوانست به کنیا بیاید و نبود او تأثیر منفی گذاشت.

خودت چه توقعی از این مسابقات داشتی؟

توقع داشتم رکورد خودم و رکورد ملی را بزنم. اگر ۳ متر بیشتر پرتاب می‌کردم رکورد ملی را می‌زدم و مدال می‌گرفتم. شرایطش را داشتم، ولی به‌خاطر کرونا شرایط مسابقه به هم ریخته بود. برنامه مسابقه مدام عوض می‌شد. روز مسابقه گرم کردم و آماده بودم، اما در اتاق انتظار گفتند به‌خاطر بارش شدید باران مسابقه لغو شده است. استرسی که ورزشکار دارد، باعث می‌شود بدنش تحلیل برود.

تفاوت مهلا با ۵ نفر اول در چه بود؟ آن‌ها فقط از نظر فنی بهتر بودند یا امکانات‌شان هم با تو فرق می‌کرد؟

امکانات کشور‌های دیگر از ما بیشتر است. کرونا هم لطمه زیادی به ورزش و به‌خصوص به ورزش ایران زد. از طرفی ما کشور اسلامی هستیم و شرایط خاصی داریم. من از نظر فنی چیزی از بقیه کم نداشتم. ما یک سال بود که برای مسابقات جهانی تمرین می‌کردیم و فکر می‌کردیم رکورد من به مدال نمی‌رسد، اما شرایط مسابقه طوری بود که می‌شد مدال گرفت.

چرا؟ کسانی که رکوردشان بالاست، نیامده بودند؟

نه، همه بودند. حتی نفر اول رنکینگ جهانی هم بود. در استارت‌لیست در بین ۱۳ نفر من نفر دوازدهم بودم. همه رقیب‌های من رکورد‌های بالای ۵۰ متر داشتند، اما با پرتاب‌های ۴۳، ۴۴ متری کنار رفتند و من توانستم به فینال برسم و ششم شوم. کلا همه از نظر رکوردی خوب نبودند. تفاوت اصلی من با آن‌ها در اسپانسر است. فدراسیون تا یک حدی می‌تواند حمایت کند. باید اسپانسر شخصی داشته باشم.

امکانش هست که بتوانی اسپانسر بگیری؟

الان فضای مجازی هست و فرصت دیده شدن زیاد است. آن‌هایی که می‌توانند اسپانسر شوند باید من را ببینند. من هم دنبال این هستم که اسپانسر شخصی داشته باشم. فدراسیون حمایت می‌کند، اما باید اسپانسر باشد.

اگر اسپانسر بگیری، چه چیزی را در اولویت قرار می‌دهی؟ مربی خارجی می‌گیری؟

نه، من اصلا مربی خارجی نمی‌خواهم. از آقای حمید ابراهیم‌نژاد مربی‌ام خیلی راضی‌ام و مدیون او هستم. او هیچ‌چیزی از مربیان خارجی کم که ندارد، بیشتر هم دارد. نخستین کاری که انجام می‌دهم برنامه‌ریزی برای المپیک است. چیزی نیست که به‌دست نیاید. هر چیزی را می‌شود برای نخستین بار به‌دست آورد. فقط باید حمایت مالی باشد تا بتوانیم از شرایط تغذیه و مکمل با آرامش عبور کنیم و به هدفمان برسیم.

ظاهرا نیازهایت خیلی کوچک هستند!

بله نیاز‌های کوچکی هستند، اما چون زیادند باعث می‌شود بزرگ دیده شوند. اگر ورزشکار آرامش داشته باشد، نتیجه بهتری می‌گیرد؛ تغذیه‌اش درست باشد، برای هزینه رفت‌وآمد مشکلی نداشته باشد، پول توجیبی داشته باشد و....

کمی مسئله را بازتر کن. مثلا تغذیه شما با یک ورزشکار حرفه‌ای چه فرقی می‌کند؟‌

نمی‌دانم شرایط کشور‌های دیگر چطور است، اما می‌دانم درصد پروتئینی که آن‌ها در روز دریافت می‌کنند خیلی بیشتر از ماست. مثلا یوسین بولت روزانه حدود ۹۰ ران مرغ می‌خورد!

واقعا ۹۰‌تا؟ شما چند ران می‌خوری؟

من نمی‌شمارم و این تعداد را هم نمی‌شود خورد. من شاید روزی ۱۰ تا هم نخورم.

بعد از اینکه سهمیه مسابقه جهانی را گرفتی، گفتی در زمین خاکی تمرین می‌کنی. در این مدت شرایط تمرینی و حمایت‌ها فرق کرد؟

شرایطم بد بود، ولی الان خیلی بهتر شده. مثلا من الان حقوق ماهانه دارم که اگر ادامه پیدا کند، خیلی خوب می‌شود.

برای تمرین از مشهد به تهران آمدی؟

به همراه خانواده از نیشابور به مشهد آمدیم و همین جا تمرین می‌کنم.

از زمین خاکی که به پیست رفتی؟

شرایط تمرینی‌ام بهتر است، اما درباره مکان تمرین صحبت نکنیم بهتر است. فقط این را بگویم که مربی من مرد است و نمی‌شود در هر جایی با مربی مرد تمرین کرد.

مهلا در پرتاب دیسک می‌خواهد به کجا برسد؟

امسال بهترین رکورد در بازی‌های المپیک ۶۸ متر بود. اگر شرایطم صد درصد خوب باشد می‌توانم در بازی‌های المپیک ۲۰۲۴ شرکت کنم و اگر باز هم همه چیز صددرصد خوب باشد در ۲۰۲۸ روی سکو می‌روم.

استعدادش را داری؟

من اگر استعدادش را در خودم نمی‌دیدم، ادامه نمی‌دادم. اگر روزی دیدید پرتاب دیسک را کنار گذاشتم، بدانید امکاناتی را که می‌خواستم به‌دست نیاورده‌ام.

بیشتر بخوانید: پیش بینی ۱۱ طلا برای ۶۲ ورزشکار؛ کاروان پارالمپیکی ایران به دنبال تاریخ سازی در توکیو

انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

برچسب ها: دوومیدانی اخبارورزشی

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: دوومیدانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۱۳۷۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دوومیدانی بین المللی دبی؛ تفتیان به پنجمی ۱۰۰ متر بسنده کرد

  به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری صدا و سیما، در جریان برگزاری رقابت ماده ۱۰۰متر مسابقات بین المللی دو و میدانی دبی امروز شنبه ۱۵ اردیبهشت حسن تفتیان رکورددار کشورمان با ثبت زمان ١٠.٣٠ ثانیه پنجم شد و به کار خود پایان داد.


در این رقابت نماینده ایتالیا با زمان ١٠.٠۶ ثانیه قهرمان شد و نمایندگان جامائیکا و سریلانکا به ترتیب با زمان‌های ١٠.١٢ ثانیه و ١٠.١٨ ثانیه به عناوین دوم و سوم دست یافتند.

دیگر خبرها

  • دنیای اسلام در تصمیم‌گیری مشترک، خلاء بزرگ دارد | حج امسال به صورت ویژه حج برائت است | جمهوری اسلامی منتظر دیگران نمی‌ماند
  • دختر وزنه‌بردار ایرانی با تیم پناهندگان در المپیک پاریس!
  • از اعداد «هم‌‌نهشتِ کَرجی» تا دنباله فیبوناچی| شرح آب‌شناس بزرگ ایرانی از قنات
  • تاریخ‌سازی خشن‌ترین دختر ایران در آستانه المپیک
  • پسر نابغه ایرانی که به دستور دوست دخترش دست به سرقت می‌زد!
  • پسر نابغه ایرانی می خواست فضانورد شود و با سفینه به کره ماه سفر کند اما سارق شد | پایان سرقت های سارق نابغه!
  • رقابت‌های بین المللی دوومیدانی دبی| دست تفتیان از کسب مدال خالی ماند
  • آب چاه بخورید اما آب بسته‌بندی شده نه! | حرف‌های جنجالی مدیر آزمایشگاه کنترل کیفیت مواد غذایی ؛ دروغ بزرگ مافیای روغن چیست؟ | برنج ایرانی بخورید چون..
  • دوومیدانی بین المللی دبی؛ تفتیان به پنجمی ۱۰۰ متر بسنده کرد
  • داوری بی‌نقص یک ایرانی در بازی ژاپن و ازبکستان