Web Analytics Made Easy - Statcounter

برخی از شایعات شهروندان را می ترساند و در جامعه نیز شبهه ایجاد می کند ،  ادعاهایی که خیلی از آن‌ها بی‌پایه و اساس هستند و پزشکان معتقدند نباید به آن‌ها دامن زد. از شایعه کار گذاشتن میکروچیپ مغناطیسی در بدن تا چسبیدن فلزات به بدن و از دست دادن قدرت باروری. شایعه عقیم شدن افراد یا مرگ زود رس نیز این روزها بر سر زبان افتاده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برنامه ریزی ستاد دانشگاهی مدیریت کرونا برای تقویت روند اجرای واکسیناسیون عمومی

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، در نشست  روز چهارشنبه ستاد دانشگاهی مدیریت کرونا بر اهمیت مشارکت بیشتر مردم استان در اجرای برنامه واکسیناسیون کرونا، تاکید کرد.

عبدالرسول همتی گفت: کنترل و مهار شیوع بیماری کووید۱۹، نیازمند ایمن شدن بیشتر از ۷۰ درصد اعضای جامعه است که این موضوع، اهمیت سرعت بخشیدن به واکسیناسیون عمومی برای افزایش سطح ایمنی در جامعه را یادآور می شود.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز افزود: باید کماکان برای حضور و مشارکت مردم در اجرای برنامه واکسیناسیون فرهنگ سازی و اطلاع رسانی شود تا مردم بدون توجه به برخی شایعات، برای تزریق واکسن کرونا به مراکز تعیین شده مراجعه کنند.

 همتی همچنین از روند افزایشی موارد بستری بیماران کووید۱۹ یا موارد مشکوک ابتلا به کرونا در بیمارستان های استان طی روزهای گذشته خبر داد و پیرامون اقدامات لازم در زمینه مدیریت شرایط کنونی تصمیم گیری شد.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز در ادامه گفت: در حال حاضر چهار هزار و ۸۴۲ بیمار مبتلا یا مشکوک دارای علائم کووید۱۹ در بیمارستان های فارس بستری هستند.

 همتی گفت: در طول بحران بیماری کووید۱۹، در مجموع از یک میلیون و ۳۶۴ هزار و ۷۱۰ تست تشخیصی شامل تست مولکولی یا PCR و تست سریع در فارس انجام شده است که از این تعداد، یک میلیون و ۲۱۴ هزار و ۳۷۶ تست تشخیصی مولکولی در آزمایشگاه های استان تهیه شده و با بررسی نمونه های انجام شده، ۳۶۹ هزار و ۳۴ بیمار مثبت قطعی شناسایی شده است.

همچنین از ابتدای آغاز طرح شهید حاج «قاسم سلیمانی» تاکنون، ۱۵۰ هزار و ۳۳۴ مورد تست سریع انجام شده که از این تعداد ۳۱ هزار و ۴۳۳ بیمار مثبت شناسایی شده است و در مجموع از ابتدا تاکنون، ۴۰۰ هزار و ۴۶۷ بیمار مبتلا به کووید۱۹ در استان فارس شناسایی شده است.

او همچنین از بهبودی ۳۴۷ هزار و ۹۰۹ نفر از ابتدا تاکنون معادل ۹۴ درصد از کل مبتلایان خبر داد که از بیمارستان ها ترخیص شده و یا از ایزوله خانگی خارج شده اند.  

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به بستری ۵۷۶ بیمار مثبت و مشکوک دارای علائم کرونا در بیمارستان های استان طی ۲۴ ساعت گذشته، اضافه کرد: مجموع بیماران مثبت و مشکوک دارای علائم که هم اکنون در بیمارستان های استان بستری هستند، چهار هزار و ۸۴۲ نفر است که از این تعداد، ۴۲۸ بیمار به دلیل وخامت شرایط جسمی، در بخش های ICU، مراقبت های ویژه درمانی دریافت می کنند.

 همتی افزود: همچنین ۲ هزار و ۷۳۰ بیمار در مراکز منتخب ۱۶ساعته استان پذیرش شده اند و از مردم تقاضا می شود ابتدا به این مراکز مراجعه کنند تا پس از انجام تست های تشخیصی در صورت لزوم به بیمارستان ها ارجاع شوند.

وی بیان این که تا امروز یک میلیون و ۴۳۴ هزار دز واکسن کووید۱۹ به مردم استان تزریق شده است، گفت: تا امروز هیچ عارضه جدی یا موارد فوت در اثر واکسیناسیون در استان نداشته ایم و افرادی که بر اساس زمان بندی های انجام شده نوبت تزریق واکسن آنها فرا رسیده است، حتما به مراکز واکسیناسیون مراجعه و واکسن دریافت کنند؛ همچنین افرادی که دز اول واکسن را دریافت کرده اند، برای دریافت دز دوم اقدام و به مراکز مشخص شده مراجعه کنند، زیرا آمارها نشان می دهد میزان مرگ و میر در گروه هایی که واکسن کرونا دریافت نکرده اند به شدت بیشتر است.

این مقام مسوول در دانشگاه در ادامه با اعلام جان باختن ۳۳ هم استانی دیگر در اثر این بیماری طی روز گذشته تاکنون، مجموع جانباختگان ناشی از کووید ۱۹ از ابتدای شیوع بیماری تاکنون در استان فارس را پنج هزار و ۹۶۷ نفر اعلام کرد.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به اینکه شیوع کرونا در استان روند صعودی را طی می کند، از مردم استان خواست کماکان پروتکل های بهداشتی را به نحو مطلوب رعایت کنند، از ماسک استفاده نمایند و از حضور در تجمعات خودداری کنند تا در روزهای آینده بتوانیم خبرهای بهتری را به مردم استان اعلام کنیم.

برچسب‌ها طرح واکسیناسیون کرونا واکسن واکسیناسیون دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز واکسن کرونا پروندهٔ خبری واکسن کرونا، از نظریه تا عمل

منبع: ایرنا

کلیدواژه: طرح واکسیناسیون کرونا واکسن واکسیناسیون طرح واکسیناسیون کرونا واکسن واکسیناسیون دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز واکسن کرونا معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شیراز واکسن کرونا مردم استان انجام شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۱۵۳۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایندپندنت، واکسن کوویدشیلد توسط شرکت انگلیسی-سوئدی آسترازنکا با همکاری دانشگاه آکسفورد توسعه یافته و توسط انستیتو سرم هند تولید شد. این واکسن به طور گسترده در 150 کشور جهان از جمله انگلیس و هند توزیع شد.

برخی مطالعات طی دوران همه گیری کرونا نشان داد این واکسن 60 تا 80 درصد در حفاظت از افراد در برابر ویروس کرونا تاثیرگذار است اما از آن زمان تاکنون تحقیقات بیشتر حاکی از آن بوده که کووید شیلد ممکن است به ایجاد لخته خون در بدن برخی افراد منجر شود که ممکن است مرگبار باشد.

در همین راستا یک شکایت دسته جمعی از سوی حدود 50 قربانی در انگلیس ثبت و در آن ادعا شد واکسن به مرگ و جراحت شدید افراد منجر شده و شاکیان خواستار 100 میلیون پوند غرامت شدند.

یکی از شاکیان مدعی شده بود پس از دریافت واکسن و ایجاد لخته خونی به جراحت مغزی دائمی مبتلا شده و وی نمی تواند کار کند.

هرچند آسترازنکا در مقابل این ادعا از خود دفاع کرد اما برای نخستین بار در یکی از اسناد دادگاه اعتراف کرد این واکسن در مواردی بسیار نادر به TTS یا ترومبوز همراه با سندرم ترومبوسیتوپنی منجر می شود که مشخصه آن ایجاد لخته خون و کاهش تعداد پلاکت های خون در افراد است.

این اعتراف آسترازنکا با تاکید شرکت در 2023 میلادی مبنی بر این است که قبول نمی کندTTS به طور عمومی در نتیجه تزریق واکسن ایجاد شود، تضاد دارد. از سوی دیگر سازمان جهانی بهداشت نیز تایید کرده بود کووید شیلد ممکن است عوارض جانبی مرگبار داشته باشد.

کد خبر 6093330

دیگر خبرها

  • تسریع در اجرای قانون جوانی جمعیت نیازمند همراهی جدی دستگاه‌هاست
  • انجام مرحله نخست واکسیناسیون فلج اطفال اتباع خارجی در کردستان
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • حمایت دانشگاه علوم پزشکی شیراز از بیماران مبتلا به به سلیاک
  • رفع چالش‌های حوزه سلامت اولویت مسئولان باشد
  • اعضای بیمار مرگ مغزی در مشهد جان چهار نفر را نجات داد
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • تقویت ساختار «مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس» در دانشگاه‌های علوم پزشکی
  • مراجعه بیش از ۱۰۰۰ بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان
  • مراجعه بیش از یک هزار بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان