Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسعود اسدی رئیس مجمع تشکل‌های کشاورزی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، گفت: طبق گزارشاتی که از سراسر کشور می‌رسد، به دلیل ناکارآمدی دولت روحانی،  60 تا 70 درصد دام‌هایی که روزانه به کشتارگاه ها می‌رود، دام ماده است که نمی‌توانند برای آنها خوراک دام تهیه کنند.

رئیس مجمع تشکل‌های کشاورزی افزود: با چنین وضعی طی یکی دو ماه آینده بحران در تامین شیر و لبنیات ایجاد خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اسدی تاکید کرد: به دلیل ناتوانی در تامین خوراک حتی دام‌های مولد هم به کشتارگاه ها فرستاده می‌شود که با ادامه این وضع طی 9 تا 12 ماه آینده کمبود شدید گوشت در کشور را شاهد خواهیم بود.

وی تاکید کرد: بر اساس مصوبه معاونت امور دام وزارت جهاد کشاورزی روزانه 150 گرم خوراک شامل 100 گرم جو و 50 گرم سایر خوراک برای هر گوسفند به نرخ دولتی می‌دهند که تقریبا هیچ است و دامدار  مجبور است بخش اعظمی از نیاز دام خود را از بازار آزاد به قیمت‌های سرسام آور تهیه کنند.

رئیس مجمع تشکل های کشاورزی درخواست کرد که با توجه به اهمیت موضوع، رئیس جمهور بلافاصله به این مسئله بسیار مهم ورود کند که هر گونه تاخیر به هیچ عنوان صلاح کشور نیست.

به گزارش فارس، کمبود نهاده و افزایش شدید قیمت از اواخر سال 98 در کشورآغاز شد و علیرغم ظرفیت های بسیار خوبی که در تولید مرغ، تخم مرغ و لبنیات در کشور بود حتی بازار این محصولات را با چالش جدی مواجه کرد. بازار گوشت هم از آن موقع شرایط مناسبی به خود ندیده است.

بیش از 70 درصد نیاز خوراک دام و طیور کشور از طریق واردات تامین می شود که به دلیل وابستگی شدید و بالا رفتن قیمت نهاده در بازارهای جهانی و از همه مهمتر وجود رانت و فساد در توزیع اینگونه نهاده ها در داخل و نداشتن مدیریت لازم، نابسامانی تامین نهاده هر روز تشدید می‌شود، این در حالی است که 70 درصد قیمت تمام شده محصولات پروتئینی به خوراک وابسته است.

انتهای پیام/ب

منبع: فارس

کلیدواژه: مسعود اسدی خوراک دام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۱۵۷۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توجه به زیرساخت‌های حوزه امنیت غذایی یک ضرورت است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، مدیرکل غله و خدمات بازرگانی مازندران گفت: مازندران به عنوان نگین سرسبز ایران از مزیت‌های ویژه‌ای در تولید و تامین محصولات کشاورزی برخوردار می‌باشد به نحوی که رتبه اول در تولید بسیاری از محصولات کشاورزی را به خود اختصاص داده و برخورداری از موهبت دریا و بنادر مستعد و قابل توسعه منطقه ویژه اقتصادی و قرار گرفتن در جایگاه منطقه آزاد تجاری، فرصت‌های بسیار مناسبی را در تامین امنیت غذایی و کالا‌ها و محصولات مورد نیاز کشور دارد که توجه مسئولین بر ایجاد و توسعه زیرساخت‌های آن یک امر ضروری می‌باشد.

وفائی نژاد با بیان اینکه در سال‌های اخیر اقدامات خوبی در جهت رشد و توسعه فعالیت‌های تجاری با کشور‌های حوزه خزر شکل گرفته است، افزود: برخورداری و مزیت‌های حوزه خزر از جهت توسعه صادرات، خصوصا محصولات کشاورزی و نیز تامین کالا‌های مورد نیاز کشور از جمله روغن خام، گندم، دانه‌های روغنی، خوراک دام و ... همچنین ورود موقت کالا و ترانزیت و سوآپ آن می‌تواند منجر به توسعه چندوجهی استان و رشد اقتصاد دریاپایه گردد.

وی تسریع در توسعه زیرساخت‌های مورد نیاز از جمله توسعه فعالیت‌های حمل و نقل ریلی و ایجاد شرکت‌های حمل و نقل سراسری و بین المللی و توسعه راه‌ها و ایجاد سیلو‌ها و مخازن را از ضروریات توسعه فعالیت‌های تجاری بر شمرد و تصریح کرد: این امر می‌تواند در راستای تحقق شعار سال و رونق تولید و اشتغال و سرمایه گذاری و خلق موقعیت‌های جدید برای توسعه استان گردد.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان ضرورت توجه به سرمایه گذاری پایدار برای ذخیره استراتژیک کالا از جمله ایجاد سیلو و مخازن روغن خام در استان را فرصتی مناسب برای دور زدن تحریم‌ها و پدافند غیرعامل در مقابل تهدیدات برشمرد و افزود: پروژه ساخت ۲۵ هزار تن مخازن روغن نکا و ضرورت تسریع در مصوبات دولت در این خصوص موجب رشد سرمایه گذاری بخش خصوصی در این زمینه خواهد بود.

وفائی نژاد در پایان به مزیت‌های تامین کالا‌های اساسی از جمله واردات ۸۰۰ هزار تن گندم و روغن خام که در دولت سیزدهم از مسیر بنادر استان مازندران صورت گرفت، اشاره کرد و اظهار داشت: بهره برداری از ظرفیت بنادر شمالی می‌تواند فرصت مناسبی برای افزایش تراز تجاری و رونق اقتصادی و توسعه مبادلات تجاری با کشور‌های حاشیه خزر، تامین مواد اولیه واحد‌های تولیدی و کالا‌های اساسی و استراتژیک کشور و دور زدن تحریم ها، کاهش هزینه‌های تمام شده واردات کالا‌های اساسی و صرفه جویی در منابع را فراهم کند.

دیگر خبرها

  • ملزم بودن رعایت پرهیز‌های دارویی آنتی بیوتیکی طیور زنده قبل از ارسال به کشتارگاه‌ها
  • مرغ؛ از «تولید و تامین بازار داخل» تا «ارزآوری و صادرات»
  • پیشنهادی برای تداوم اجرای طرح شیر مدارس
  • تامین مولد سالم تولید ایمن و پایدار را به‌دنبال دارد
  • افزایش ۳۷ درصدی میزان تولید پتروشیمی بوشهر
  • تبدیل به ضایعات بیش از ۳ هزار کیلوگرم گوشت مرغ در بیرجند
  • قیمت جدید دام زنده؛ منتظر این تغییر در بازار گوشت باشید
  • توجه به زیرساخت‌های حوزه امنیت غذایی یک ضرورت است
  • خواص ظرف های ضد سرطانی
  • بیشترین نگرانی ما در اربعین کمبود ناوگان حمل و نقل است