Web Analytics Made Easy - Statcounter

نیروی دریایی اندونزی روز چهارشنبه اعلام کرد که یک نفتکش حامل حدود ۳۰۰ هزار بشکه نفت خام را که تحت تعقیب کامبوج بود، توقیف کرده است.

به گزارش برنا از شبکه نیوز ۱۸ هند،  این نفتکش سرقت شده بود و تحت تعقیب دولت کامبوج بوده است   

نیروی دریایی اندونزی در بیانیه ای اعلام کرد که نفتکش (MT Strovolos) با پرچم باهاما در آبهای جزایر ریائو اندونزی توقیف شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ناخدا و ۱۸ خدمه نفتکش متشکل از اتباع بنگلادش  هند و میانمار نیز بازداشت شدند.

براساس بیانیه نیروی دریایی، پس از بازداشت خدمه، افراد قبل از رسیدگی به پرونده توسط بازپرس به قرنطینه فرستاده شدند. 

ناخدای نفتکش که تبعه بنگلادش است، مظنون به لنگر انداختن بدون اجازه در آب های اندونزی است و در صورت مجرم شناخته شدن تا یک سال زندان و حداکثر به ۲۰۰ میلیون روپیه جریمه (۱۳،۹۰۰ دلار) محکوم می شود.

به گفته نیروی دریایی اندونزی، نفتکش مورد نظر در زمان توقیف ۲۹۸ هزار بشکه نفت خام را حمل می کرده است. 

مقامات اندونزی در ماه ژانویه (دی) نیز یک نفتکش با پرچم ایران و یک نفتکش با پرچم پاناما را به ظن انتقال غیرقانونی نفت در آبهای اندونزی توقیف کردند. آنها پس از چهار ماه بازداشت آزاد شدند

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: برنا سرقت دولت زندان نفت ایران اندونزی نفت کش نیروی دریایی یک نفتکش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۱۷۴۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح بلندپروازانه ترکیه برای ساخت ناو هواپیمابر

ترکیه در صدد ساخت نخستین ناو هواپیمابر بومی خود است؛ طرحی بلندپروازانه که هدف آن برآورده‌کردن نیازهای این کشور در حوزه نیروی دریایی است.

به گزارش ایسنا، خبرها حاکی از آن است که ناو هواپیمابر ترکیه قرار است از فناوری «استوبار» (STOBAR) استفاده کند.

در این فناوری هواپیماها بدون کمک منجنیق‌های روی عرشه و تنها با نیروی حاصل از موتور خود به پرواز درمی‌آیند.

در همین راستا، عرشه این ناوها را مانند سکوهای پرش اسکی، شیب‌دار می‌سازند.

بااین‌حال، ازآنجاکه بیشتر هواپیماهای استفاده‌شده روی این ناوها از قابلیت فرود عمودی بهره‌مند نیستند، کابل‌های فرود همچنان در هنگام فرود به هواپیماها کمک می‌کنند.

به گزارش «کلش ریپورت»، طول این کشتی ۲۸۵ متر، عرض آن ۷۲ متر و وزن آن ۶۰ هزار تُن خواهد بود. همچنین بر اساس گزارش‌ها، حداکثر سرعت این ناو هواپیمابر ترکیه به ۲۵ متر خواهد رسید.

بر اساس طرح اولیه آنکارا، این نا هواپیمابر ظرفیت حمل ۵۰ جنگنده را خواهد داشت که ۲۰ فروند از آن‌ها روی عرشه و ۳۰ فروند در آشیانه ناو نگهداری خواهند شد.

این ناو می‌تواند برای پرواز پرنده‌های مختلفی مورداستفاده قرار گیرد، از جمله جنگنده‌های «آنکا ۳»، هواگرد نظامی سبک «هورجت»، پهپاد «بیرقدار کیزیلما» و پهپاد «بیرقدار تی‌بی ۳».

طراحی و ساخت این ناو بر عهده دفتر طراحی پروژه نیروی دریایی ترکیه است؛ نهادی که گرچه تا امروز چندین ناوچه و ناوشکن تولید کرده، اما تجربه‌ای در حوزه ناو هواپیمابر ندارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سردار تنگسیری: اگر نفتکشی از ایران ببرید جبران خواهیم کرد
  • ببینید | خط و نشان فرمانده نیروی دریایی سپاه برای آمریکا در خلیج فارس
  • فرمانده ارشد سپاه : اسم خلیج فارس را با کسی قسمت نمی کنیم/ اگر نفتکشی از ایران ببرید جبران خواهیم کرد
  • تداوم کمک‌رسانی نیروی دریایی ارتش به مناطق سیل‌زده در سیستان و بلوچستان
  • طرح بلندپروازانه ترکیه برای ساخت ناو هواپیمابر
  • مدودف: توقیف دارایی های روسیه در آمریکا بی پاسخ نمی ماند
  • اعتراض پناهجویان افغان به سرگردانی چندین ساله در اندونزی
  • توجه ایران به رهایی خدمه کشتی توقیف شده با پرچم پرتغال
  • بررسی آخرین وضعیت کشتی توقیف شده اسراییلی حامل پرچم پرتغال | امیر عبداللهیان: موضوع انسانی رهایی خدمه کشتی، مورد توجه جدی ماست
  • عقب نشینی ناوهواپیمابر و یک ناوشکن آمریکایی از دریای سرخ