Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها‌- نماینده ولی‌فقیه در استان آذربایجان‌‌شرقی گفت: تمرکز به سه شاخصه جوان، انقلابی و کاربلد در رده‌های مختلف مدیریتی، انتظار مردم از دولت است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، به‌نقل از روابط‌عمومی دفتر نماینده ولی‌فقیه در آذربایجان‌شرقی، حجت‌الاسلام و‌المسلیمن سید‌محمدعلی آل‌هاشم در جلسه شورای اداری استان که به‌مناسبت هفته دولت در جوار مزار مطهر شهدای دفاع مقدس در گلزار شهدای وادی رحمت تبریز برگزار شد، با بیان اینکه تمرکز به سه شاخصه جوان، انقلابی و کاربلد در رده‌های مختلف مدیریتی، انتظار مردم از دولت است، اظهار داشت: دولت سیزدهم در تمام سطوح باید نماد مسئولیت‌پذیری، نقدپذیری و سعه‌صدر انقلابی در مواجهه با مطالبات مردمی و انتقادات نخبگانی باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

نماینده ولی‌فقیه در آذربایجان‌شرقی گفت: دولت و اعضای کابینه باید یکصدا و هماهنگ باشند و با رفع اختلاف‌نظرها در جلسات کارشناسی‌، سیاست و برنامه روشن و شفاف در همه عرصه‌ها داشته باشند.

امام‌جمعه تبریز افزود‌: امتداد هیئت دولت در انتخاب استانداران و فرمانداران و مدیران ارشد و میانی تجلی خواهد یافت، انتظار همگان این است که دولت جوان حزب‌اللهی در رده‌های مختلف مدیریتی براساس شایسته‌سالاری و به‌دور از سهم‌خواهی‌های ستاد انتخاباتی و قومیتی باشد.

امضای "عهدنامه مدیران دولت مردمی" از سوی هیات وزیرانبی‌تفاوتی به انرژی‌های تجدیدپذیر و خورشیدی در ایران/ اختراعات روی زمین‌مانده در حوزه مرزبانی و مدیریت بحران

وی با تاکید بر‌اینکه دولت سیزدهم و مدیران آن باید نماد شفافیت و صداقت باشند، تصریح کرد‌: پاسخگویی و در دسترس‌بودن و گفت‌وگوی رودرو با مردم و درمیان گذاشتن کامیابی‌ها و ناکامی‌ها بامردم اقناع افکار عمومی را در پی خواهد داشت.

آل هاشم افزود: پیوست رسانه‌ای و اقناع هنرمندانه افکار عمومی و نخبگانی وظیفه مهم و راهبردی دولت است. همه دولت مردان باید دست در دست هم، برای رشد و ترقی همه جانبه کشور بکوشند تا زمینه‌ساز تحقق تمدن نوین اسلامی مد نظر مقام معظم رهبری باشند.

امام جمعه تبریز با بیان اینکه هفته دولت، هفته سپاس و قدردانی از دولت مردانی است که در راه خدمت به مردم گام برمی‌دارند، گفت: این هفته که به پاس گرامیداشت یاد و نام دو یار دیرین ملت، دو اسوه خدمتگزاری و تواضع، دو انسان مخلص، شهیدان رجایی و باهنر است که تمام همتشان رفع مشکلات ملت، پیشرفت کشور، بهره گیری از نیروهای جوان، رسیدگی به مستمندان و محرومان است. رجایی و باهنر، دو نام آشنا و دو وجود با برکت و دو انسان مکتبی ـ انقلابی، تا ابد در وجدان امت اسلامی زنده و جاویدانند.

انتهای پیام /111/ز

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۲۳۱۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دلایل استعفای امام جمعه رفسنجان پس از ۳۹ سال فعالیت /تاکید بر جوان گرایی

امام جمعه رفسنجان درباره دلیل استعفای خود از امامت جمعه این شهر توضیحاتی ارائه داد.

 به گزارش گروه استان های خبرگزاری دانشجو، حجت‌الاسلام اصغر عسکری گفت: بنده ۱۵ آذر سال ۹۸ به عنوان امام جمعه رفسنجان معرفی شدم و بنا را بر این گذاشتم که سه سال بیشتر نمانم؛ لذا چند ماه قبل از پایان دوره سه‌ساله در ۱۲ مرداد ۱۴۰۱ استعفا دادم.
وی افزود: از طریق روال اداری استعفای خود را به کرمان دادم و کرمان حاضر به ارسال استعفای من به تهران نشد؛ لذا در سمیناری که در تهران برگزار شده بود استعفایم را تقدیم آقای حاج علی اکبری رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور کردم.
او اظهار داشت: همان‌جا جلسه‌ای با هم داشتیم و امر کردند که تا آخر ۱۴۰۱ بمانید.
وی افزود: در پایان سال ۱۴۰۱ گفتند ۱۴۰۲ انتخابات مجلس است بمانید تا انتخابات برگزار شود و باز هم اطاعت کردیم؛ لذا در ابتدای امسال استعفای من مورد پذیرش قرار گرفت.
امام جمعه رفسنجان با بیان این‌که بنده به جز دو دولت بنی‌صدر و مرحوم شهید رجایی با همه دولت‌ها کار کردم، ادامه داد: با دو دولت قبلی و فعلی در رفسنجان کار کردم و هر دو دولت کمال صمیمیت و همراهی را با بنده انجام دادند.
عسکری افزود: دلیل استعفای خود را نوشته‌ام و این است که پاسخ عملی مثبتی به اندیشه متعالی رهبر حکیم و فرزانه انقلاب حضرت امام خامنه‌ای مبنی بر جوان‌گرایی و واگذاری مسئولیت‌ها به جوان‌تر‌ها است.
وی گفت: من سال ۱۳۶۴ از طرف امام راحل (ره) امام جمعه کوهبنان شدم و تاکنون ۳۹ سال امام جمعه بودم.
او توضیح داد: هم در جهاد سازندگی و در آموزش و پرورش کار کرده‌ام؛ مردم چه گناهی کرده اند که فردی که ۴۰ سال کار کرده را تحمل کنند؟ گفتیم جوانی سرحال بیاید؛ یکی از مخاطبان حرف آقاخودمان هستیم.
عسکری ادامه داد: قرار بود قضیه محرمانه بماند و امروز آقای محی‌الدینی در مهریز از مردم این شهر خداحافظی و هفته آینده در رفسنجان معارفه شوند، اما قضیه لو رفت.
او گفت: پس از اصرار و پافشاری مردم، بنده پذیرفتم در خدمت شما باشم؛ از لطف و صمیمیت و بنده نوازی مردم رفسنجان تشکر می‌کنم.

دیگر خبرها

  • انتقاد یک نماینده مجلس از ناکارآمدی وزرای رئیسی /جا داشت وزرای بیشتری استیضاح می شدند / در مجلس با دولت رودربایستی‌هایی داشتیم
  • تمدید طرح فجرانه کالابرگ الکترونیکی دور از انتظار نیست
  • دستور رئیسی به بانک ها درباره وام ازدواج، مسکن و اشتغال
  • رفع مشکلات مردم، تکلیف مدیران در دولت سیزدهم است
  • بخش خصوصی؛ امید ایران توانمند
  • دلایل استعفای امام جمعه رفسنجان پس از ۳۹ سال فعالیت /تاکید بر جوان گرایی
  • مکتب امام صادق مکتب انسان ساز و مسئولیت پذیری است
  • مسئولیت رسیدگی به کشتی پرتغالی با قوه قضاییه است
  • شورا‌ها نماد تجلی خرد جمعی هستند
  • دولت مشارکت مردم در تولید را تسهیل کند