Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-03@03:51:08 GMT

چیزی به عنوان بن بست در فرهنگ اهل بیت(ع) وجود ندارد

تاریخ انتشار: ۴ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۹۲۵۵۴۲

چیزی به عنوان بن بست در فرهنگ اهل بیت(ع) وجود ندارد

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محمد علی لبخندان پنج شنبه شب در نشست علمی با موضوع نقش دعا در مقابل با آسیب های اجتماعی که به میزبانی دفتر امام جمعه شهرستان رودان برگزار شد، با اشاره به برگزاری ۱۱ سال پیاپی کنگره بین المللی امام سجاد(ع)، اظهار کرد: ۱۱ سال است که پرچم صحیفه سجادیه را به دوش گرفته ایم و ادعای ما این است که در ادبیات دینی و فرهنگ اهل بیت بن بست وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: مفتخر هستیم که طی این ۱۱ سال خدا به ما توفیق داده است تا مبلغ فرهنگ صحیفه را نه تنها در استان هرمزگان و کشور بلکه در کشورهای از قاره های مختلف جهان باشیم.

مدیر موسسه فرهنگی هنری اندیشه های اسلامی سجادیه گفت: ادعیه صحیفه سجادیه بهترین راهکار برای برون رفت از همه مشکلات فردی و اجتماعی است.

وی گسترس برنامه های جانبی کنگره بین المللی امام سجاد(ع) در تمامی شهرستان های استان را پیشنهاد نماینده ولی فقیه در هرمزگان دانست و تصریح کرد: مبنای کار ما در مسیر مبارزه با آسیب های اجتماعی، قرآن و سخنان گهربار ائمه(ع) است.

حجت الاسلام لبخندان در ادامه به تشریح فعالیت های موسسه فرهنگی هنری اندیشه های اسلامی سجادیه پرداخت و گفت: این موسسه در سه محور کنگره بین المللی امام سجاد(ع)، مرکز تخصصی صحیفه سجادیه و مرکز نیکوکاری فعالیت می کند.

وی افزود: دریافت پیام مراجع عظام، چاپ ۲۰ جلد کتاب، دریافت قریب به هزار و ۵۰۰ مقاله، تربیت ۸۰۰ طلبه متخصص در زمینه مباحث صحیفه سجادیه، اجرای طرح نذر امام سجاد(ع)، توزیع ماهیانه بسته معیشتی و رسیدگی به نیازمندان و آزادی زندانیان نیازمند جرائم غیرعمد مالی بخشی از اقدامات انجام شده است.

کد خبر 5290095

منبع: مهر

کلیدواژه: کنگره امام سجاد صحیفه سجادیه ویروس کرونا هفته دولت واکسن کرونا بوشهر آمار کرونا شیوع کرونا گرگان کرمانشاه محرم 1400 واکسیناسیون خراسان رضوی اردبیل افتتاح طرح عمرانی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی صحیفه سجادیه امام سجاد ع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۲۵۵۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیپلماسی فرهنگی در دولت سیزدهم به‌طور جدی دنبال می‌شود

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: دیپلماسی فرهنگی در دولت مردمی به‌عنوان راهکاری جدی برای ایجاد بسترهای لازم برای گسترش تعاملات توسط دولت دنبال می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی بامداد امروز_دوشنبه دوازدهم فروردین_ ایران را برای شرکت در مجمع گفت‌وگوی فرهنگ‌ها به مقصد جمهوری آذربایجان ترک کرد؛ اسماعیلی پیش از ترک تهران درباره اهداف این سفر اظهار کرد: مجمع گفت‌وگوی فرهنگ‌ها نشستی است که در باکو برگزار خواهد شد و جمهوری اسلامی ایران هم در این اجلاس ضمن بیان نکات مهم، راهبردی و در حوزه تعامل فرهنگی با ملل و فرهنگ های دیگر از این سخنگاه برای بیان حقایق مختلف در حوزه فرهنگ اقلیت‌ها که محور گفت‌وگو های امسال است، استفاده خواهد کرد.

وی با بیان اینکه با توجه به وضعیت ناعادلانه‌ای که در صحنه نظامات بین‌المللی داریم باید از هر فرصتی برای بیان حقایق و تنویر افکار عمومی استفاده کنیم، افزود: به این اجلاس به‌عنوان فرصتی نگاه می‌کنیم که بتوانیم برنامه‌ها و نگاه انقلاب اسلامی را برای نخبگان و کشورهای شرکت کننده بازگو کنیم و امید است سخنگاهی برای بیان حقایق باشد.

وزیر فرهنگ با تاکید بر اینکه نکته بعدی گفت‌وگوهایی است که طبیعتا در چنین اجلاس‌هایی با کشورهای مختلف برای تقویت تعاملات فی‌مابین استفاده می‌شود، خاطرنشان کرد: دیپلماسی فرهنگی در دولت مردمی به‌عنوان راهکاری جدی برای ایجاد بسترهای لازم برای گسترش تعاملات توسط دولت دنبال می‌شود؛ در این راهبرد بیشتر معطوف به کشورهای دوست، همسایه، جهان اسلام و کشورهایی که در موضوعات مهم بین‌المللی نزدیکی راهبردی با ما دارند هستیم؛ در همین راستا تلاش می‌کنیم در فرصت اجلاس باکو گفت‌وگوهای مقتضی را انجام دهیم تا از نتایج آن مجموعه حوزه فرهنگی منتفع شود.

اسماعیلی تصریح کرد: دوستانم برنامه‌هایی را پیش‌بینی کرده‌اند تا بتوانیم در فرصت محدودی که به واسطه این اجلاس در اختیار داریم حداکثر استفاده را کنیم.

به گزارش ایمنا، ششمین مجمع جهانی گفت‌وگوی فرهنگ‌ها که با مشارکت وزارت فرهنگ جمهوری آذربایجان، آیسسکو و برخی سازمان‌های بین‌المللی مانند ائتلاف تمدن‌های سازمان ملل متحد برگزار می‌شود، چالش‌های جهانی مربوط به گفتمان تمدنی، همکاری برای مقابله با تنفر و تقویت ارزش‌های صلح مورد بحث و تبادل نظر قرار می‌گیرد؛ پیش از این نیز پنجمین دوره مجمع گفت‌وگوی فرهنگ‌ها در اردیبهشت سال ۱۳۹۸ برگزار شده بود که در آن دوره از این مجمع ۱۴۰ کشور و نهاد بین‌المللی مشارکت داشتند.

کد خبر 749685

دیگر خبرها

  • عکس| جدیدترین عکس سجاد افشاریان در پشت صحنه تئاتر
  • سازمان‌های بین‌المللی در ایجاد صلح و حل منازعات بین دولت‌ها نقش به‌سزایی دارند
  • هم اندیشی بین المللی اصحاب ادیان و مسئله غزه برگزار می شود
  • باید از هر فرصتی برای بیان حقایق استفاده کنیم
  • کارگاه آموزشی شعر رضوی به زبان ترکی آذری در شهرستان خوی برگزار شد
  • فراخوان پنجمین جشنواره بین‌المللی فیلم کوثر منتشر شد
  • راه اندازی بخش شیمی درمانی در بیمارستان سجادیه تربت جام
  • دیپلماسی فرهنگی در دولت سیزدهم به‌طور جدی دنبال می‌شود
  • تقدیر سجاد انوشیروانی و کوروش باقری از معلمان
  • بودجه فرهنگی ایران نصف شاخص بین‌المللی است