Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/اردبیل به همت سپاه حضرت عباس (ع) استان اردبیل، قرارگاه حافظان سلامت در شهرستان اردبیل فعالیت خود را آغاز کرد.

در مراسم آغازین رزمایش طرح شهید حاج قاسم سلیمانی در اردبیل جانشین سپاه حضرت عباس (ع) استان اردبیل به آغاز فعالیت قرارگاه حافظان سلامت و تلاش جهادگران در این حوزه اشاره کرد و گفت: سعی و تلاش ما بر این است تا با محوریت محلات و مناطق پرخطر مانع از انتشار ویروس دلتا کرونا شویم تا پیک پنجم بیش از این آزاردهنده نباشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شکر عبدی اظهار کرد: با اجرای طرح شهید حاج قاسم سلیمانی در پیک سوم و چهارم و انجام مأموریت بسیجیان در محلات و پایگاه‌های مختلف مهار بیماری کرونا را شاهد بودیم و در این مرحله نیز امیدواریم اجرای این طرح نتایج سودمندی را به همراه داشته باشد.

وی تصریح کرد: در سه مرحله بیماریابی، قرنطینه خانگی و تأمین بسته‌های معیشتی و بهداشتی گروه‌های مختلف جامعه سعی و تلاشمان بر این است تا در این موج خطرناک نیز مانع از انتشار بیماری کرونا شویم تا وضعیت به مراتب بهتر شده و مانع از انتشار این ویروس خطرناک باشیم.

جانشین سپاه حضرت عباس (ع) استان اردبیل افزود: سپاه حضرت عباس با تمام توان خود و به همت بسیجیان و جهادگران قرارگاه حافظان سلامت در این عرصه فعالیتی مثبت و رو به جلو انجام می‌دهد تا با بستری و مداوای بیماران کرونایی زمینه تقویت سلامت تک تک افراد جامعه را نیز فراهم کنند.

در این جلسه معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اردبیل نیز به تعداد بیماران بستری کرونا به تعداد 877 نفر اشاره کرد و ادامه داد: 143 نفر در طول شبانه‌روز ترخیص و 123 بیمار جدید بستری شده‌اند.

اصغری در بخش دیگری از سخنان خود خاطر نشان کرد: تعداد فوتی‌های کرونا در پیک پنجم همچنان بالاست و به طور متوسط روزانه 20 نفر جان خود را بر اثر این بیماری منحوس از دست می‌دهند.

وی اضافه کرد: یک‌هزار و 60 نفر به شکل بستری موقت تزریق دارو و خدمات سرپایی دریافت می‌کنند و امیدواریم با همکاری بسیج و اجرای طرح‌های مختلف نظیر قرارگاه حافظان سلامت بتوانیم به مهار این پیک خطرناک کمک کنیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: بهداشت و سلامت جهادگران کروناویروس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی استانی اجتماعی قرارگاه حافظان سلامت سپاه حضرت عباس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۲۵۶۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه مبارزه با روانشناس‌نماها ارتقاء سواد سلامت روانی جامعه است

به گزارش قدس خراسان،علی فتحی آشتیانی امروز، ۷ اردیبهشت‌ماه در همایش روز روانشناسی و مشاوره با شعار «روانشناسی در خدمت جامعه» که در مرکز همایش‌های شهدای سلامت مشهد برگزار شد، اظهار کرد: در روانشناسی دو رویکرد عمده بیماری‌محور و سلامت‌محور داریم؛ رویکرد غالب در روانشناسی تا اواخر قرن بیستم رویکرد بیماری‌محور بود و بر همین اساس رویکردهای درمانی مختلفی از جمله شناختی‌رفتاری، روان‌تحلیلگری و انسانگرایی را مشاهده می‌کنیم که ماحصل رویکرد بیماری‌محور است و شاید علت آن نیز جنگ جهانی اول و به‌ویژه جنگ جهانی دوم بود.

وی افزود: از اوایل قرن ۲۱ تغییری در رویکرد ایجاد شده و به سمت رویکرد سلامت‌محوری حرکت کردیم. در رویکرد سلامت‌محوری و جامعه‌محوری سرمایه‌هایی از جمله اعتماد اجتماعی و سرمایه روانشناختی داریم که از اهمیت زیادی برخوردار است و وظیفه ما است که از این زاویه به مسئله بپردازیم.

رئیس سازمان نظام روان شناسی و مشاوره گفت: در سرمایه روانشناختی ۴ مولفهٔ اساسی از جمله امید و تزریق آن به جامعه، خوش‌بینی، تاب‌آوری و خودکارآمدی مطرح است.

فتحی آشتیانی بیان کرد: سازمان نظام روان شناسی و مشاوره در سال ۱۳۸۲ تاسیس و در ۹ اردیبهشت ماه قانون آن تصویب و به دولت ابلاغ شد. از حدود هفت ماه و نیم گذشته که این مسئولیت را برعهده گرفتیم، تعداد اعضا از ۵۷ هزار عضو به ۶۴ هزار عضو رسیده است.
وی با بیان اینکه پیش از شهریورماه سال گذشته که این مسئولیت را بر عهده گرفتیم، تنها ۸۷۵۵ نفر پروانه کار تخصصی گرفته بودند، عنوان کرد: ما رویکرد دادن پروانه را عوض کرده و با کمک سازمان سنجش آزمون صلاحیت حرفه‌ای را در دی‌ماه برگزار کردیم که ۱۶ هزار و ۳۷۱ نفر در آن شرکت کرده و از این تعداد ۸۰۴۱ نفر نمره قبولی را کسب کردند.

رئیس سازمان نظام روان شناسی و مشاوره ادامه داد: بنا بر این گذاشته شد که در اردیبهشت ماه سال جاری تمام ۸۰۴۱ نفر قبول شده در آزمون صلاحیت حرفه‌ای مورد مصاحبه قرار بگیرند. تمرکززدایی یکی از رویکردهای ما بوده و مصاحبه نیز توسط شوراهای استانی انجام می‌شود. تا انتهای اردیبهشت ماه به میزان ۲۰ سال گذشته پروانه کار تخصصی داده خواهد شد.

فتحی آشتیانی تصریح کرد: آزمون صلاحیت حرفه‌ای بعدی با همکاری سازمان سنجش قرار بود در تیر ماه برگزار شود اما به تاخیر افتاده و احتمالا در شهریور ماه برگزار خواهد شد.

وی با اشاره به انتخابات شوراهای استانی سازمان نظام روانشناسی و مشاوره گفت: این انتخابات سال گذشته پس از ۸ سال به صورت الکترونیک انجام و میزان مشارکت در استان‌ها ۳۷.۵۴ درصد بود.

رئیس سازمان نظام روان‌شناسی و مشاوره تصریح کرد: جهت سامان دادن به کارگاه‌هایی که افراد با صلاحیت یا بدون صلاحیت با هزینه‌های بالا برگزار می‌کردند، برنامه مدرسه مهارت‌آموزی و توانمندسازی تصویب شده و به زودی ابلاغ می‌شود.

فتحی آشتیانی خاطرنشان کرد: ارتقاء سواد سلامت روانی یکی از وظایف ما بوده که با کمک رسانه‌ها باید در این مسیر گام برداریم. جلوگیری از فعالیت روانشناسان زرد یا روانشناس‌نماها تنها با نام بردن از آن‌ها امکان‌پذیر نیست و سواد سلامت روانی جامعه باید آنقدر ارتقاء پیدا کند که مردم تشخیص دهند که به چه افرادی باید مراجعه کنند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • این ادویه عمرتان را زیاد می‌کند
  • آغاز فعالیت کمیته ایمنی و سلامت سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران
  • مبارزه بیولوژیک با آفات، در مزارع دیم ایلام آغاز شد
  • آموزش فنی و حرفه ای رایگان برای ترک کنندگان
  • بازسازی منازل محرومان روستای دولت‌آباد به همت جهادگران قمی
  • راه مبارزه با روانشناس‌نماها ارتقاء سواد سلامت روانی جامعه است
  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت
  • کشف کالا‌های قاچاق ۵۶ میلیاردی در اردبیل
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا