Web Analytics Made Easy - Statcounter

شرکت‌های بریتیش پترولیوم، بی اچ پی، چورون، ایکویینر و رویال داچ شل به دنبال پیش‌بینی طوفان سهمگین در دو روز آینده، کارگران خود را از تاسیسات دریایی خود در خلیج مکزیک خارج کرده اند.

به گزارش ایمنا به نقل از رویترز، شرکت‌های انرژی آمریکا تخلیه کارکنان خود از سکوهای نفتی خلیج مکزیک را آغاز کرده و کشتی‌های خود را قبل از رسیدن طوفان سهمگینی که برای دو روز آینده پیش‌بینی شده به حرکت درآورده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طوفان گرمسیری ایدابه دریای کارائیب رسیده و پیش‌بینی می‌شود کل منطقه تولیدکننده نفت خلیج مکزیک را در روز جمعه در بر بگیرد. ایالت لوئیزیانا وضعیت اضطراری اعلام کرده و از تمام شهروندان خواسته آماده این طوفان سهمگین شوند.

انتظار می‌رود این طوفان با بادهای شدید و بارندگی سنگین به مرکز گالف کوست برسد. سرعت بادهای این طوفان به ۱۷۸ کیلومتر در ساعت خواهد رسید و بارندگی آن در حد یک طوفان درجه سه خواهد بود.

قیمت بنزین در گالف کوست آمریکا به خاطر نگرانی در مورد این طوفان افزایش یافته است.

شرکت‌های بریتیش پترولیوم، بی اچ پی، چورون، ایکویینر و رویال داچ شل کارگران خود را از تأسیسات دریایی خود خارج کرده‌اند. شرکت‌های بی اچ پی و بریتیش پترولیوم تولید در سکوهای دریایی خود را متوقف کرده‌اند. چوزون اعلام کرد تولید در روز پنج شنبه در سطح معمول باقی مانده است و شرکت‌های اکسیدنتال و هس اعلام کردند در حال بررسی شرایط جوی هستند.

چاه‌های نفت خلیج مکزیک آمریکا ۱۷ درصد تولید نفت خام و ۵ درصد تولید گاز طبیعی این کشور را برعهده دارند. بیش از ۴۵ درصد از کل ظرفیت پالایشگاهی آمریکا در گالف کوست قرار دارد.

منبع: تسنیم

کد خبر 517390

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شرکت های بریتیش پترولیوم شرکت های انرژی آمریکا شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق خلیج مکزیک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۲۶۸۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خودزنی آمریکا با تحریم روسیه/ مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از راشاتودی، روزنامه وال‌استریت‌ژورنال نوشته است که شرکت هواپیماسازی بوئینگ به دلیل فقدان یکی از قطعات اصلی هواپیمای پهن‌پیکر «۷۸۷ دریم‌لاینر» که با همکاری مشترک یک شرکت آمریکا و یک شرکت روسی ساخته می‌شود، قادر به تولید این مدل هواپیما نیست و به دردسر افتاده است.

وال‌استریت‌ژورنال نوشت: مبدل حرارتی که در سیسم کنترل محیطی هواپیما استفاده شده و دمای قطعات الکترونیکی آن را تنظیم می‌کند، پیش‌تر با همکاری مشترک شرکت آمریکایی «کالینز اروسپیس» و شرکت «اچ‌اس-نائوکا» مستقر در مسکو ساخته می‌شود.

با این حال، این همکاری مشترک مارس ۲۰۲۲ و اندکی پس از آغاز جنگ روسیه و اوکراین، به عنوان بخشی از تحریم‌های آمریکا علیه روسیه، متوقف و خط تولید قطعات تنظیم دما به کارخانه جدید «کالینز اروسپیس» واقع در آمریکا و انگلیس منتقل شد. آنها در ابتدا موفق به تامین تقاضای بوئینگ بودند اما حالا با کمبود این قطعه روبه‌رو شده‌اند زیرا بوئینگ تصمیم به افزایش تولید «دریم‌لاینر» گرفته است.

دِیو کالهون، مدیر اجرایی ارشد بوئینگ در ماه آوریل گفته بود: «وقتی حمله اتفاق افتاد، خط تولید منتقل شده اما ظرفیت تولید با تقاضای ما همخوانی ندارد.

بوئینگ هفته گذشته به سرمایه‌گذاران اعلام کرد که به دلیل فقدان مبدل حرارتی و همچنین صندلی کابین، قادر به تولید کافی دریم‌لاینز نیست. تولید ماهانه بوئینگ ۷۳۷ مکس نیز به دلیل مشکلات این شرکت در رفع نواقص فنی(جدا شدن دریچه روی بال یک فروند هواپیمای خطوط هوایی آلاسکا در ماه ژانویه) تک‌رقمی شده است. این مدل سابقه طولانی در حادثه‌آفرینی دارد به طوری‌که حوادث رخ‌داده برای این مدل ناشی از نقص فنی، در سال ۲۰۱۸ و ۲۰۱۹ به مرگ بیش از ۳۴۰ نفر منجر شد.

کد خبر 6097169

دیگر خبرها

  • خودزنی آمریکا با تحریم روسیه / مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!
  • خودزنی آمریکا با تحریم روسیه/ مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!
  • خبر جدید از کشتی توقیف شده توسط سپاه / وزیر کشور: قوه قضائیه مسئول است
  • افزایش باد همراه با غبار محلی و مواج شدن دریا در خلیج فارس، ۱۶ اردیبهشت
  • مقام سابق نفت آمریکا به اقدام به تبانی با اوپک متهم شد
  • بررسی یک اتفاق بزرگ؛ مصطفی آجورلو به مدیرعاملی استقلال نزدیک است؟
  • تداوم ناپایداری‌های جوی و دریایی در هرمزگان
  • تداوم ناپایداری‌های جوی و دریایی در هرمزگان، ۱۵ اردیبهشت
  • قطع برق اهواز و آب گرفتگی در پی باران و طوفان شدید
  • مدیر نفتی آمریکایی برای تبانی با اوپک تنبیه شد