Web Analytics Made Easy - Statcounter

با تسریع شیوع گونه دلتای ویروس کرونا در ایالات متحده، موارد بستری بیماران مبتلا به این ویروس در آمریکا برای اولین بار در سال جاری میلادی تاکنون از مرز ۱۰۰ هزار نفر عبور کرد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، با تسریع شیوع گونه دلتای ویروس کرونا در سراسر ایالات متحده، تعداد بستری‌های بیماران مبتلا به کرونا در این کشور برای اولین بار از ژانویه ۲۰۲۱ از مرز یکصد هزار نفر عبور کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پایگاه اطلاع‌رسانی هیل گزارش کرد، طبق تحلیل‌های روزنامه آمریکایی «واشنگتن‌پست»، تعداد مبتلایان جدید به کرونا نیز به بیشترین رقم خود در هشت ماه اخیر رسیده است به طوری که روز چهارشنبه هفته گذشته ظرف ۲۴ ساعت، دست‌کم ۱۴۸ هزار مورد جدید ابتلا به ویروس «کووید-۱۹» در سراسر ایالات متحده به ثبت رسید.

از طرف دیگر، آن طور که تحلیل‌های واشنگتن پست نشان می‌دهد، آمار مرگ و میر روزانه مرتبط با کرونا نیز بار دیگر در ایالات متحده روندی صعودی در پیش گرفته است و متوسط مرگ و میر روزانه در ایالات متحده تا روز چهارشنبه هفته جاری، تقریباً یکهزار و ۱۰۰ نفر بوده است.

این آمار و ارقام و روند صعودی موارد ابتلا و فوتی مرتبط با کرونا در آمریکا در حالی اعلام شده است که «فرانسیس کالینز» مدیر مؤسسه ملی بهداشت آمریکا اوایل ماه آگوست (ماه جاری میلادی) ابراز نگرانی کرده بود که احتمالاً به زودی تعداد موارد ابتلای روزانه به کرونا در آمریکا به بیش از ۲۰۰ هزار مورد در روز خواهد رسید.

وی در گفتگو با شبکه «فاکس‌نیوز» تصریح کرده بود: «اگر در دو هفته آینده، از آمار روزانه ۲۰۰ هزار ابتلا عبور نکنیم، جای تعجب است و این بسیار دلخراش است، زیرا ما هرگز فکر نمی‌کردیم که بار دیگر به این سرعت بازگردیم».

این مقام بهداشت آمریکا ادامه داد: «این آمار (۲۰۰ هزار ابتلا به کرونا در روز) برای ژانویه-فوریه بود نباید در ماه آگوست این طور می‌شد، اما ما در این جا گونه دلتا را داریم که بسیار مسری است و این وضعیت دلخراش که هنوز ۹۰ میلیون نفر واکسینه نشده‌اند و در مقابل این ویروس در معرض خطر قرار دارند و این وضعیت آشفته‌ای است که در آن قرار گرفته‌ایم».

وی سپس با اشاره به این موارد تأکید کرد: «ما در جهانی از آسیب‌ها قرار داریم و یک مقطع حساسی است که باید تلاش کنیم تا هر آن چه می‌توانیم برای تغییر اوضاع انجام دهیم.»

تحلیل‌های واشنگتن‌پست حاکی از آن است که میزان بستری‌های مرتبط با کرونا در جنوب ایالات متحده به بالاترین حد خود رسیده است و این آمار در فلوریدا و تگزاس روندی کاملاً صعودی را در پیش گرفته است به طوریکه بیش از ۱۷ هزار نفر در فلوریدا و بیش از ۱۴ هزار نفر در تگزاس بستری شده‌اند.

طبق این گزارش، هر دو ایالت فلوریدا و تگزاس در خصوص اجرای دستورات فدرال برای تزریق واکسن و استفاده از ماسک مانع‌تراشی‌هایی را به وجود آورده‌اند و کار به جایی رسیده است که «گرگ ابوت» فرماندار ایالت تگزاس روز چهارشنبه هفته گذشته با صدور یک فرمان اجرایی نهاد‌های ایالتی را از درخواست واکسن کرونا منع کرد.

گزارش‌ها حاکی از آن است که در مدارس ایالت فلوریدا و تگزاس الزامی برای استفاده از ماسک وجود ندارد و در ایالت تگزاس، آن دسته از اساتیدی که دانشجویان واکسینه نشده را به استفاده از واکسن وادار کنند، با پرداخت جریمه روبرو هستند.

وبگاه هیل گزارش کرده است که طبق آمار و ارقام مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری آمریکا، تقریباً ۵۲ درصد از مجموع جمعیت ایالات متحده آمریکا به طور کامل در مقابل ویروس کرونا واکسینه شده‌اند و این در حالی است که ۶۱ درصد یک دُز واکسن کرونا دریافت کرده‌اند.

طبق جدیدترین آمار و ارقام دانشگاه «جانز هاپکینز»، در ۲۴ ساعت گذشته با ابتلای دست‌کم ۱۴۸ هزار و ۱۴۳ مورد جدید مجموع مبتلایان به ویروس کرونا در آمریکا به ۳۸ میلیون و ۳۸۴ هزار و ۵۵۳ نفر رسیده است و در شبانه روز گذشته با مرگ دست‌کم یکهزار و ۴۵۶ آمریکایی مجموع قربانیان کرونا در این کشور به ۶۳۳ هزار و ۵۶۴ نفر رسیده است.

منبع: خبرگزاری فارس

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: سیاسی کرونا ویروس کرونا در آمریکا ایالات متحده ویروس کرونا هزار نفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۲۷۷۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پکن: ایالات متحده مانع توسعه چین می‌شود

«وانگ یی» وزیر امور خارجه چین امروز (جمعه) در جریان گفت‌وگوی با همتای آمریکایی خود «آنتونی بلینکن» که با هدف حل و فصل اختلافات تجاری و سیاسی میان دو قدرت به پکن سفر کرده است، اظهار داشت: ایالات متحده مانع توسعه چین می‌شود.

به گزارش خبرگزاری رویترز، وانگ یی به آنتونی بلینکن گفت که «کشتی غول پیکر» روابط چین-آمریکا، متعادل و استوار شده بود، «اما عوامل منفی در رابطه ۲ کشور همچنان در حال ایجاد و افزایش است».

وزیر امور خارجه چین با بیان اینکه روابط پکن-واشنگتن با اختلالات مختلفی مواجه است، تصریح کرد: حقوق توسعه مشروع چین بی‌جهت سرکوب شده است و منافع اصلی ما با چالش‌هایی مواجه است.

بلینکن پاسخ داد که برای پیشبرد دستور کار تعیین شده توسط جو بایدن رئیس‌جمهور آمریکا و شی جین‌پینگ رئیس‌جمهور چین هنگام دیدار آنها در سانفرانسیسکو در ماه نوامبر (آبان/آذر)، به «دیپلماسی فعال» نیاز است.

وی با اشاره اینکه «در تصمیم‌گیری ما هیچ جایگزینی برای دیپلماسی رودررو وجود ندارد»، اضافه کرد که می‌خواهد اطمینان حاصل کند چین و آمریکا در مورد زمینه‌هایی که با هم اختلاف دارند، حداقل برای جلوگیری از سوء تفاهم و اقدامات نسنجیده، تا حد امکان شفاف هستند.

بر اساس این گزارش، بلینکن قرار است چندین ساعت با وانگ یی پشت در‌های بسته در «مهمانخانه دولتی دیائویوتای» جلسه برگزار کند، زیرا طرفین تلاش می‌کنند با وجود دستور کار گسترده و پیچیده، پیشرفت در روابط ۲ کشور را حفظ کنند.

بلینکن اولین وزیر خارجه آمریکا است که در طول ۱۴ سال گذشته به شانگهای سفر می‌کند، وی سفر خود به چین را روز چهارشنبه از این شهر اقتصادی آغاز کرد.

روابط پکن و واشنگتن در سال گذشته با فراز و نشیب‌هایی از جمله حادثه بالن‌های بدون سرنشین و دیدار مخفیانه تسای اینگ ون رهبر سابق تایوان در آمریکا همراه بوده است.

واشنگتن که در حال حاضر روابط پر تنشی را با پکن به ویژه بر سر موضوع تایوان سپری می‌کند، بار‌ها از متحدان اروپایی‌اش خواسته است که فشار بر چین را افزایش دهند تا مانع کمک آن به روسیه شوند.

ایالات متحده مدعی است که کمک چین به روسیه شامل مواد و فناوری برای ساخت موشک، پهپاد، تانک و هواپیما و سایر افزار‌های کلیدی دیگر است.

این درحالی است که آمریکا و کشور‌های غربی از آغاز جنگ روسیه و اوکراین در فوریه ۲۰۲۲، صد‌ها میلیارد دلار کمک به کی‌یف ارائه کرده‌اند. کمک‌های نظامی به اوکراین با مهمات توپخانه و آموزش آغاز شد و اکنون این کمک‌ها به تانک، سامانه‌های دفاع هوایی پیشرفته، موشک‌ها و مهمات خوشه‌ای گسترش یافته است.

سخنگوی وزارت امور خارجه چین پیشتر اعلام کرد که این کشور قاطعانه اتهامات بی‌اساس آمریکا را درباره مبادلات تجاری و اقتصادی معمول خود با روسیه رد می‌کند.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل بین‌الملل

دیگر خبرها

  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • هاآرتص: اسرائیل دانشگاه‌های آمریکا را از دست داده است
  • کمک‌ های جدید آمریکا چه معنایی برای اوکراین و پوتین دارد؟
  • آمریکا "هواپیمای روز قیامت" جدید می‌سازد
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • آمریکا "هواپیمای روز قیامت" جدید می سازد
  • به وقتِ بیداری
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • هاله غریط استعفا داد + جزئیات
  • پکن: ایالات متحده مانع توسعه چین می‌شود