Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خوزستان وزیر بهداشت گفت: آن‌هایی که ادعای حقوق بشر و دموکراسی دارند در این شرایط، مملکت ما را تحریم کردند بنابراین باید روی پای خود بایستیم و امیدی به آن‌ها نداشته باشیم؛ آن‌ها تا می‌توانند کار ما را خراب می‌کنند و هر چه آمار بیماری در کشور بالاتر برود ما ناراحت و آن‌ها خوشحال می‌شوند.

دکتر بهرام عین‌اللهی امروز (۵ شهریورماه) در جمع جهادگران گروه جهادی شهید فرجوانی مسجد حضرت جوادالائمه(ع) اهواز با اشاره به وضعیت موج گرونا در کشور اظهار کرد: فوت روزانه ۶۰۰ تا ۷۰۰ نفر به معنی این است که ۶۰۰ تا ۷۰۰ خانواده عزادار می‌شوند که این مساله، یک فاجعه ملی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا وی افزود: در دفاع مقدس شاید اینقدر تلفات نداشتیم و در مجموع حدود ۲۳۰ تا ۲۴۰ هزار نفر شهید داشتیم اما در این اپیدمی تاکنون حدود ۱۰۰ هزار نفر جان باخته‌اند.

وزیر بهداشت با بیان اینکه یک تاریخ پرافتخار برای کشور و به ویژه خوزستان ساخته شده است، گفت: تاریخ به دست ما ساخته می‌شود؛ اگر اکنون از شهدایی مانند شهید صیادی یا شهید همت صحبت می‌شود نشان از این است که تاریخ را ما می‌سازیم.

وی افزود: شهدا چراغ راه ما هستند. اعتقاد ما این است که شهدا زنده هستند و بر کار ما نظارت دارند. هر کدام از این جوانان باید به یک شهید وصل شود و یکی از شهدا را الگوی خود قرار دهد.

عین‌اللهی گفت: این شرایط نیز یک امتحان تاریخی برای ما است و این تاریخی است که ما می‌سازیم. می‌توانیم مانند برخی کشورها که بی‌تفاوت هستند، از این شرایط بگذریم اما می‌توانیم احساس تکلیف کنیم و هر کسی بر اساس توانایی خود، کارش را انجام دهد.

وی افزود: آن‌هایی که ادعای حقوق بشر و دموکراسی دارند در این شرایط، مملکت ما را تحریم کردند بنابراین باید روی پای خود بایستیم و امیدی به آن‌ها نداشته باشیم؛ آن‌ها تا می‌توانند کار ما را خراب می‌کنند و هر چه آمار بیماری در کشور بالاتر برود ما ناراحت و آن‌ها خوشحال می‌شوند. برای ما هیچ راهی جز اینکه بگوییم ما می‌توانیم وجود ندارد.

وزیر بهداشت با اشاره به تلاش جوانان جهادی در انجام تست کرونا، گفت: انجام چنین کارهایی توفیق الهی است و از ما نیست. به طور مثال چهره تاریخی شهید قاسم سلیمانی که جلوی همه ابرقدرت‌ها ایستاد و داعش که متولد استکبار جهانی بود را به این شکل منکوب کرد، توفیق الهی بوده است، در واقع وی چهره الهی و فرشته روی زمین بوده است بنابراین هر کدام از این جوانان می‌توانند فرشته روی زمین و قاسم سلیمانی باشند.

وی گفت: این جوانان می‌توانند در کل کشور الگو باشند. اینکه کسانی نسبت به جامعه احساس تکلیف داشته باشند یک حرکت انقلابی است. حرکت انقلابی تنها شعار دادن نیست. متاسفانه در طول سال‌ها عادت کردیم در فضای مجازی به یکدیگر فحش دهیم و اخلاق را رعایت نکنیم در حالی که جهادی بودن به حرف نیست به عمل است و بسیجی بودن باید در عمل نشان داده شود وگرنه کوبیدن همدیگر و فحش دادن، غیبت است که در جامعه نقل روز شده است.

عین‌اللهی افزود: در حال حاضر در اسرائیل، گردانی را برای محتواسازی در فضای مجازی در نظر گرفته‌اند یعنی سرنخ بسیاری از محتواها که ناگهان در جامعه منتشر می‌شود، در اسرائیل است.

وی بیان کرد: در سیل هم این جوانان جهادی وارد عمل شدند و توالت‌های مردم را شستند در حالی که برخی علیه طلبه‌ها و روحانی‌ها فحش می‌دادند.

وزیر بهداشت با بیان اینکه انجام کار برای مردم، انسان را می‌سازد، گفت: شهید همت و قاسم سلیمانی ناگهانی این گونه نشدند بلکه آنقدر خود را ساختند تا خدا آن‌ها را بالا برد. البته کسی که با خدا نباشد، خدا او را پایین می‌کشد.

وی بیان کرد: در این اردوها علاوه بر کمک به مردم، این جوانان که برای رضای خدا کار می‌کنند ساخته می‌شوند. اشکالی که در این زمینه وجود دارد این است که کارهایی که انجام می‌شود را منعکس نمی‌کنند و همه فکر می‌کنند همه بد هستند.

عین‌اللهی افزود: در کار هنری نیز بسیار ضعیف هستیم و تنها کار خبری انجام می‌دهیم در حالی که باید این کارها نشان داده شود البته نه برای ریا.

وی تصریح کرد: اکنون که من به استان خوزستان آمدم، برای ریا نیامدم. آمدم که مشکلات را بررسی کنم تا منعکس کنیم. رئیس جمهور نیز برای ریا به استان خوزستان نیامده و برای بررسی و منعکس کردن مشکلات آمده است.

وزیر بهداشت افزود: متاسفانه در رسانه بسیار ضعیف هستیم. آن‌هایی که هیچ کاری نمی‌کنند رسانه‌ها و بلندگوهای قوی دارند و آن را بزرگ نشان می‌دهند بنابراین باید این کارها منعکس شود تا فرهنگ ایثار هم ترویج شود زیرا من به عنوان وزیر بهداشت اگر به استان خوزستان نمی‌آمدم از این کار خبر نداشتم. در دفاع مقدس نیز بسیاری از صحنه‌ها ثبت نشد در حالی که صحنه‌های باشکوه زیادی داشتیم.

وی افزود: برنامه این دولت نیز این است که به نیروهای ارزشی، جهادی و حزب‌اللهی بها و امکانات بدهد تا وارد صحنه شوند که در وزارت بهداشت نیز این برنامه را داریم.

عین‌اللهی گفت: امیدوارم از این پیچ تاریخی عبور کنیم و پس از این، آینده نظام بسیار روشن است. در گذشته به خارج وابسته بودیم و همه چیز را وارد می‌کردیم اما با این سختی‌ها و تبدیل کردن تحریم به فرصت، شرایط بسیار تغییر کرد.

به گزارش ایسنا، وی در حاشیه بازدید از مرکز منتخب نمونه‌گیری کووید - ۱۹ مسجد حضرت جوادالائمه(ع) گروه جهادی شهید فرجوانی اهواز گفت: در شرایطی که کرونا در استان خوزستان شایع است و مردم مشکل دارند، این دوستان احساس تکلیف کردند و این کار جهادی و خوب را انجام دادند.

وزیر بهداشت افزود: قبل از راه‌اندازی این مرکز، مردم سرگردان بودند و در صف‌های طولانی می‌ایستادند. خوشبختانه با راه‌اندازی این مرکز، صف‌ها از بین رفته و به راحتی از مردم تست گرفته می‌شود و در بیماریابی و رفع نگرانی مردم بسیار تاثیرگذار است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی اخبار اجتماعی خوزستان کروناویروس کرونا در ایران وزير بهداشت درمان و آموزش پزشکي استان خوزستان وزیر بهداشت آن هایی عین اللهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۲۸۶۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر صمت: با وجود تحریم ۱۵۳ میلیارد دلار تجارت خارجی داریم

وزیر صمت گفت: ایران با وجود تحریم‌ها، یکی از قطب‌های اقتصاد و صنعت منطقه است؛ بالغ بر ۱۵۳ میلیارد دلار حجم تجارت خارجی کشور است که نزدیک به ۵۰ میلیارد دلار از این رقم مربوط به صادرات غیرنفتی می‌شود. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، عباس علی‌آبادی وزیر صمت امروز در آئین گشایش نمایشگاه ایران اکسپو اظهار کرد: مهم‌ترین هدف این نمایشگاه توسعه همکاری‌های بین‌المللی کشورهای شرکت کننده است؛ برگزاری نمایشگاهی با حضور مهمانانی از 100 کشور باعث شناخت ما از یکدیگر و تسهیل زمینه تجارت می‌شود.

وی افزود: ایران در زمینه تجارت مزایای نسبی بسیاری دارد که می‌تواند تسهیلگر بسیاری از تعاملات در سطوح مختلف راهبردی باشد. توجه به جایگاه ژئوپلتیکی ایران در کنار ظرفیت‌های صنعتی، ‏معدنی و کشاورزی فرصت‌های زیادی را فراهم می‌کند. چهره واقعی توانمندی‌های ایران در این نمایشگاه‌ها زمینه برای افزایش تعاملات فراهم می‌شود.

علی آبادی به برنامه‌های وزارت صمت در حوزه تجارت اشاره کرد و گفت: وزارت صمت 3 برنامه اصلی دارد؛ جهت دهی توسعه اقتصادی بر پایه رشد اقتصادی پایدار با تعاملات بین‌المللی و تمرکز بر محصولات و خدمات دارای فناوری متوسط و پیشرفته و ارزش افزوده بالا، توسعه زیرساخت‌های تجاری و افزایش سهم کشور از تجارت بین‌المللی با کمک بهره‌گیری حداکثری از دیپلماسی تجاری اقتصادی و حمایت‌های عملی از تحقیق و توسعه در شرکت‌ها در جهت افزایش رقابت پذیری بین‌المللی و صادرات در دستور کار ما قرار دارد.

وزیر صمت با بیان اینکه در مورد توسعه زیرساخت‌های تجاری چند برنامه داریم، تصریح کرد: اولویت دادن به دیپلماسی اقتصادی با هدف توسعه سرمایه گذاری خارجی، ورود به بازارهای خارجی و دستیابی به فناوری، تعامل جدی، مثبت و سازنده با کشورهای منطقه در حوزه‌های انتقال فناوری و همکاری‌های صنعتی، فعال سازی میزهای کالایی کشور و استانی با هدف شناسایی صادرات کالاهای ایرانی به بازارهای هدف با همکاری وزارت امور خارجه، بهره‌مندی حداکثری از روابط سیاسی در ایجاد بازارهای جدید و توسعه شبکه تأمین، افزایش رایزنان بازرگانی جهت رصد رقبای ایران در بازارهای جهانی و ارائه اطلاعات لازم به صادرکنندگان به کمک وزارت امور خارجه، تنوع بخشی به روش‌های تجاری مانند تجارت به کمک ارزهای محلی و توسعه بازارهای مرزی جهت افزایش صادرات و بهبود دسترسی به منابع خارج از کشور، بهره‌گیری از ظرفیت‌های اتاق‌های مشترک با سایر تشکل‌ها و انجمن‌های بخش خصوصی در توسعه روابط خارجی و گسترش بازارهای صادراتی از چند نقطه محدود به سایر نقاط جهان از جمله برنامه‌های ما است.

وی اضافه کرد: اکنون ایران  با وجود تحریم‌ها، یکی از قطب‌های اقتصاد و صنعت منطقه است؛ بالغ بر 153 میلیارد دلار حجم تجارت خارجی کشور است که نزدیک به 50 میلیارد دلار از این رقم مربوط به صادرات غیرنفتی می‌شود؛ کشورهای همسایه، آفریقایی و اسلامی و سایر کشورهای دوست در اولویت توسعه روابط هستند. ما اکنون عضو ناظر سازمان تجارت جهانی هستیم و با حضور در پیمان‌های منطقه ای و بین المللی تعاملات سازنده ای با کشورها داریم.

علی آبادی ادامه داد: در سازمان اکو با 9 کشور همسایه و منطقه همکاری داریم؛ موافقت نامه‌های تجاری در دست پیگیری است. با 8 کشور اسلامی در حال توسعه موافقت نامه تجارت ترجیحی امضا کردیم و در حال اجرا هستیم. در سازمان‌های همکاری اسلامی با کشورهای عضو موافقت نامه تجارت ترجیحی داشته و همکاری‌های تجاری را اجر می‌کنیم. با کشورهای اتحادیه اقتصادی اوراسیا موافقت نامه تجارت آزاد امضا شده و با تعدادی دیگر از کشورها موافقت نامه تجارت ترجیحی امضا شده و با برخی دیگر در دست امضا قرار دارد.

وزیر صمت گفت: ما آماده تعامل هستیم. ما دست همکاری اقتصادی با کشورهای جهان را می‌فشاریم و برای تسهیل تجارت ایران با جهان تلاش می‌کنیم. امید می‌رود این نمایشگاه بتواند با ارائه شفاف توانمندی‌های صادراتی ایران و شناخت نیازمندی‌های طرف‌های دیگر گامی جدی در جهت توسعه روابط تجاری بردارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فاکتور اشتباه و شیطنت آمیز اصلاح طلبان در خصوص شرایط امید در جامعه/ آغاز کنش‌های انتخاباتی رادیکال‌ها پس از عملیات تحریم!
  • استفاده از نیروهای مردمی فرصتی طلایی/ باید از مسوولان مطالبه کنیم
  • وزیر علوم: صندلی خالی زیادی در دانشگاه‌ها داریم
  • وزیر صمت: با وجود تحریم ۱۵۳ میلیارد دلار تجارت خارجی داریم
  • شمار شهدای غزه به 34هزار و 388 و شهدای کرانه باختری به 491 شهید رسید
  • سعی کردیم به واقعیت وفادار باشیم / فیلم دفاع مقدس باید برای نسلی که جنگ را یک روز هم ندیده جذاب باشد
  • سعی کردیم وفادار به واقعیت باشیم/فیلم دفاع مقدس باید برای نسلی که جنگ را یک روز هم ندیده جذاب باشد
  • آمریکا از تحریم یک گردان اسرائیلی عقب نشینی کرد
  • افزایش شمار شهدای نوار غزه به ۳۴ هزار و ۳۵۶ نفر
  • توسعه بهداشت ودرمان