Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت صنعت، معدن و تجارت، علیرضا هادی در برنامه گفت‌وگوی شبکه خبر با موضوع سازوکار مقابله با مراکز غیرمجاز استخراج رمزارزها، در خصوص صدور مجوز به مراکز استخراج رمزارز گفت: صدور مجوز برای این مراکز از طریق سامانه بهین‌یاب، به صورت سراسری و در قالب فرآیندهای الکترونیکی انجام می‌شود و دستورالعمل‌هایی در خصوص چگونگی صدور مجوز متقاضیان به استان‌های سراسر کشور فرستاده شده است؛ به طوری که متقاضیان فعالیت در این حوزه، اعم از اشخاص حقیقی و حقوقی، پس از رفع محدودیت اعلام شده تا پایان شهریور ۱۴۰۰ می‌توانند نسبت به دریافت مجوز اقدام کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل دفتر سرمایه‌گذاری و طرح‌های وزارت صمت با بیان اینکه اطلاعات متقاضیان از طریق این سامانه به وزارت نیرو اعلام می‌شود و وزارت نیرو هم نرخ مصرف برق واحدها را تغییر می‌دهد و هم از میزان مصرف برق این بنگاه‌ها و میزان تولید رمزارز آنها اطلاع می‌یابد.

کاهش فعالیت غیرقانونی در حوزه رمزارز با تسریع در صدور مجوز

هادی با تاکید بر اینکه صدور مجوز فعالیت استخراج رمزارز به کاهش فعالیت‌های غیرقانونی در این حوزه کمک می‌کند، بیان داشت: وقتی که ما در صدور مجوز سخت‌گیری‌های زائد را حذف می‌کنیم، درواقع به تریب فعالان این حوزه به فعالیت مجاز کمک می‌کنیم.

وی بیان اینکه در حال حاضر ۶۰ هزار مگاوات نیروگاه‌های در دسترس در کشور وجود دارد، مصرف ۲ هزار مگاواتی مراکز غیرمجاز استخراج که معاون شرکت تولید انتقال و توزیع نیروی برق اعلام می‌کند را علی‌رغم اغراق‌آمیز دانستن این مقدار، باتوجه‌به اطلاعات و واقعیت‌های موجود این حوزه، حدود سه درصد ظرفیت تولید برق در دسترس کشور دانست.

مدیر کل دفتر سرمایه‌گذاری و طرح‌های وزارت صمت با اشاره به انجام فرآیند خوداظهاری در این حوزه، از ثبت ۱۲۷ هزار دستگاه ماینر غیرمجاز در این خوداظهاری خبر داد و تصریح کرد: توان مصرفی این تعداد دستگاه ۱۹۵ مگاوات برق بوده است که نشان از وجود فاصله‌ای زیاد با رقم ۲ هزار مگاوات اعلام شده از سوی وزارت نیرو دارد، وی مصرف ۲ هزار مگاوات را معادل برق مصرفی حدود دو میلیون دستگاه ماینر اعلام کرد.

وی با بیان اینکه حدود ۵۶ بنگاه مجاز جهت استخراج رمزارز در کشور وجود دارد بر تعطیلی این مراکز تا پایان شهریور تاکید کرد و افزود: توان مصرف برق این مراکز مجاز کمتر از ۴۰۰ مگاوات است.

مشکلات صنعت برق فراتر از فعالیت مراکز استخراج رمزارز

هادی گفت: ما مشکلات دیگری در حوزه اقتصاد و سرمایه‌گذاری در صنعت برق داریم که بسیار فراتر از مصارف تخمینی تولید رمزارزهای غیرمجاز است و وزارت صمت در یک ماه و نیم گذشته جلسات متعددی با همکاران در وزارت نیرو داشته است و صنعت آمادگی خود را برای سرمایه‌گذاری در این حوزه اعلام کرده است.

پیگیری واحدهای غیرمجاز از طریق میزان برق مصرفی

هادی در بخش دیگر برنامه در خصوص نظارت برای شناسایی مراکز غیرمجاز استخراج رمزارز گفت: واحدهایی که غیرفعال هستند از طریق کنتور برق قابل پیگیری است.

بر اساس توضیحات مدیر کل سرمایه‌گذاری و طرح‌های وزارت صمت تمام اطلاعات واحدهای تولیدی از طریق سامانه بهین یاب در اختیار وزارت نیرو است و وزارت نیرو از طریق افزایش مصرف واحدهایی که آمار تولید ندارند می‌تواند این مراکز غیرمجاز را با سرعت شناسایی کند.

کد خبر 5290507

منبع: مهر

کلیدواژه: وزارت صنعت معدن و تجارت وزارت نیرو رمز ارز رمز ارز غیرمجاز بانک مرکزی قیمت دلار ویروس کرونا قیمت جهانی نفت قیمت جهانی طلا رمز ارز واکسن کرونا وزارت جهاد کشاورزی وزارت نیرو شاخص کل بورس قیمت نفت قیمت یورو قیمت سکه بهار آزادی رای اعتماد به دولت سیزدهم استخراج رمزارز مراکز غیرمجاز سرمایه گذاری مجاز استخراج هزار مگاوات وزارت نیرو صدور مجوز وزارت صمت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۳۱۲۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جوابیه وزارت فرهنگ و ارشاد به عصر ایران: مُهر وزارت چهار روزه ساخته شد

عصر ایران - در پی انتشار خبری با عنوان «مراکز فرهنگی کشور معطل خرابی مهر وزارت ارشاد!» وزارت ارشاد توضیحاتی ارسال کرد که عینا در ادامه می خوانید:

جوابیه وزارت فرهنگ به خبر سایت عصر ایران با عنوان «مراکز فرهنگی کشور معطل خرابی مهر وزارت ارشاد!» 

در پی انتشار مطلبی در سایت عصر ایران با عنوان«مراکز فرهنگی کشور معطل خرابی مهر وزارت ارشاد!» در تاریخ 11 اردیبهشت 1403 که در این لینک چاپ شده و در مطلب مذکور آمده که «فرآیند ساخت مهر که کمتر از یک ساعت طول می‌کشد بیش از ده روز است که در وزارت ارشاد طول کشیده است»؛ به اطلاع می‌رساند نویسنده مطلب می توانست با جستجویی ساده در اینترنت از شرایط ساخت مهر ادارات و سازمان‌های دولتی مطلع شود. برای نمونه به لینک زیر مراجعه شود: 
قوانین-و-مقررات-ساخت-مهر

توجه به این نکته مهم ضروری است که سازنده مهر در صورت ارائه نامه مرکز حراست، مجاز به ساخت مهر اداره دولتی است و به طور یقین صدور نامه مرکز حراست دستگاه دولتی نیز تابع ضوابط و مقررات مربوطه و گردش کار لازم است.

از این رو تاکید می‌شود که با رعایت قوانین و مقررات تنها در مدت چهار روز ساخت مهر توسط دبیرخانه هیأت رسیدگی به امور مراکز فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به انجام رسیده است و خبر درج شده در سایت عصرایران بدون توجه به مقررات خاص ساخت مهرهای دولتی تهیه شده و از این رو  مقایسه ساخت مهر برای اشخاص غیردولتی (در کمتر از یک ساعت) با ضوابط ساخت مهر برای دستگاه های دولتی قیاس صحیحی نیست و به جاست که نسبت به تصحیح خبر توسط عصرایران اقدام شود.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: مراکز فرهنگی کشور معطل خرابی مهر وزارت ارشاد!

دیگر خبرها

  • بسته تشویقی شهرسازانه ویژه بافت‌های فرسوده شهر اصفهان
  • دولت مسکن را کالای مصرفی ببیند نه سرمایه‌ای
  • شناسایی ۳۰۵۴ کودک مشمول قانون حمایت از جمعیت در لرستان
  • امکان اعتراض برای دریافت سهام عدالت جاماندگان + جزئیات
  • ساماندهی مراکز مجاز جمع آوری سیب صنعتی د رارومیه
  • امکان اعتراض برای دریافت سهام عدالت جاماندگان به وزارت رفاه
  • امکان اعتراض برای دریافت سهام عدالت جاماندگان
  • جزییات درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال/ کدام هزینه ها سهم دولت است
  • پرداخت ١٠٠ برابر نرخ انرژی، جریمه استخراج غیرمجاز رمزارز
  • جوابیه وزارت فرهنگ و ارشاد به عصر ایران: مُهر وزارت چهار روزه ساخته شد