Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری رویترز، کمیته بررسی حادثه ۶ ژانویه در کنگره در ادامه تحقیقات خود در مورد حادثه حمله به ساختمان کنگره از مدیران شبکه های بزرگ اجتماعی از جمله فیس بوک و توئیتر خواست پرونده تمامی پیام‌های مربوط به مکالمات حمله کنندگان به ساختمان کنگره در ۶ ژانویه سال جاری میلادی را در اسرع وقت تحویل نمایندگان آمریکا دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پیشتر گوگل اسناد مربوط به حادثه ۶ ژانویه شامل مکالمات، طراحی‌ها و داده‌های جستجو در زمینه اعمال خشونت در اطراف ساختمان کنگره را تحویل مسئولان آمریکایی داده بود.
مدیران شرکت‌های بزرگ از جمله توئیتر و یوتیوب فعلاً به این درخواست کنگره واکنشی نشان نداده اند. برخی از شبکه‌های اجتماعی نیز در پاسخ به این درخواست کنگره گفته اند تمامی حساب‌های مرتبط با اعمال خشونت که مرتبط با حادثه ۶ ژانویه در اطراف ساختمان کنگره بوده است را پیشتر حذف کرده اند.

الکس استاموس، افسر ارشد امنیتی فیس بوک در این رابطه گفت: احضاریه‌های کمیته‌های کنگره این قدرت را ندارد که شرکت‌ها و شبکه‌های اجتماعی را وادار کند مدارک و اسناد مربوط به کاربران خود را در اختیار آن‌ها قرار دهد.

برخی پلتفرم‌های اجتماعی در آمریکا مدتهاست به دلیل عدم کنترل اطلاعات و محتوا‌های افراط گرایانه مورد انتقاد مقامات این کشور هستند. به گفته منابع خبری پس از حادثه حمله به ساختمان کنگره در ۶ ژانویه سال جاری میلادی، موضوعاتی مانند برتری سفیدپوستان و قدرت گرفتن شبه نظامیان در داخل آمریکا به چالش‌هایی در زمینه افراط گرایی داخلی تبدیل شده است.

کنگره همچنین در روز‌های اخیر اعلام کرده حدود ۳۰ نفر از نزدیکان و اطرافیان دونالد ترامپ، رییس جمهور سابق آمریکا با حادثه ۶ ژانویه ارتباط مستقیم دارند. با وجود اعتراض جمهوری خواهان و اختلاف شدید آن‌ها با دموکرات‌ها بر سر تحقیق در مورد حادثه حمله به ساختمان کنگره، مجلس نمایندگان آمریکا با تشکیل کمیته‌ای ویژه در صدد شفاف سازی زوایای مختلف این حادثه است که به عنوان یکی از بدترین اتفاقات در تاریخ آمریکا از سال ۱۸۱۲ ثبت شده است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کنگره آمریکا فیس بوک شبکه های اجتماعی حمله به کنگره ساختمان کنگره حادثه ۶ ژانویه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۳۳۰۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(ویدیو) شبکه خبر ۲ صدا و سیما هک شد یا اشتباه فنی بود؟

پخش صدای شبکه تلویزیونی معاند در حین پخش زنده یادواره شهدای فسا از شبکه خبر۲ مربوط به کلیپ پخش شده در محل یادواره بوده و موضوع «هک» یا «اشتباه فنی» نبوده است

به گزارش روابط عمومی سازمان صدا و سیما، صوتی که در زمان پخش زنده برنامه بزرگداشت شهدا در فسا از شبکه خبر دو پخش شده مربوط به یکی از بخش‌های این بزرگداشت بوده است.

هیچ صوت خارجی به سیگنال دریافتی از استان فارس اضافه نشده است. این بخش با عناوین یکی از شبکه های فارسی زبان خارجی شروع شده بوده و این نوع شروع برای عده ای از مخاطبان این شبهه را به وجود آورده که شبکه خبر دو هک شده است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • سرکوب آمریکایی‌ها توسط چماقداران ایرانی - یهودی
  • سرکوب آمریکایی‌ها توسط چماقداران ایرانی - یهودی + ویدئو
  • وزیران تندرو کابینه اشغالگر حمله فوری به رفح را از نتانیاهو درخواست کردند
  • (ویدیو) شبکه خبر ۲ صدا و سیما هک شد یا اشتباه فنی بود؟
  • درخواست ممنوعیت فروش سلاح به تل آویو در کنگره
  • درخواست نمایندگان کنگره آمریکا برای ممنوعیت فروش سلاح به تل آویو
  • گردهمایی جامعه جراحان ایران در تهران/ تبادل اطلاعات علمی
  • سازش در ۲۲ هزار پرونده قضایی هرمزگان طی سال گذشته
  • نامه ۵۰ قانونگذار آمریکایی به بایدن و درخواست برای جلوگیری از حمله به رفح
  • نامه ۵۰ قانونگذار آمریکایی به بایدن و درخواست برای توقف حمله به رفح