Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-28@06:44:39 GMT

محبوب‌ترین شهرهای جهان برای گردشگری+ معرفی جاذبه‌ها

تاریخ انتشار: ۶ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۹۳۳۳۶۹

محبوب‌ترین شهرهای جهان برای گردشگری+ معرفی جاذبه‌ها

شهرهای سراسر دنیا هر یک از هویتی منحصر به فرد برخوردار است که به واسطه آن در میان مردم جهان شناخته می‌شود؛ معروف‌ترین و محبوب‌ترین شهرهای جهان نقاطی هستند که اغلب به واسطه جاذبه‌های گردشگری خود به محبوبیت در میان جهانگردان دست یافته و در پی آن به شهرت جهانی رسیده‌اند.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، شهرهای توریست‌پذیر دنیا هر ساله به طور میانگین ۴۷ درصد کل مسافران جهان را به سمت خود فرا می‌خواند که این امر نقش مهمی در رونق اقتصادی آن‌ها ایفا می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بدیهی است که توریست‌پذیرترین شهرها نقاطی از دنیا به حساب می‌آید که بیشترین مکان‌های دیدنی را در خود جای داده و به واسطه چشم‌اندازها و بناهای تاریخی به هویتی محبوب در میان جهانگردان دست یافته است. در ادامه به معرفی توریست‌پذیرترین شهرهای جهان پرداخته می‌شود که طبق گزارشات، گاهی حتی نرخ جذب مسافر در آن‌ها به بیش از ۷۲ میلیون نفر در سال می‌رسد.

پاریس، فرانسه

پایتخت فرانسه از زمان‌های دور تا به امروز محبوبیت خاصی در میان جهانگردان داشته چرا که هر ساله میزبان رویدادهای فرهنگی، تعطیلات تابستانی منحصر به فرد و جشنواره‌های متعدد بوده است. حتی بسیاری از مردم جهان مایل هستند زندگی مشترک خود را در این شهر آغاز کنند، زیرا پاریس به واسطه جو رومانتیک خود به «شهر ماه عسل» شهرت دارد. راحتی سفر به پایتخت فرانسه از دیگر مزایای آن به شمار می‌رود به طوری که امکان رفت و آمد به پاریس از طریق تورهای زمینی و دریایی امکان‌پذیر است.

بسیاری از گردشگرانی که پاریس را به عنوان مقصد سفر خود انتخاب می‌کنند، بازدید از موزه‌های هنری، گالری‌ها و نمایشگاه‌ها را در اولویت برنامه‌های خود قرار می‌دهند و گاهی حتی به محض ورود به شهر و قبل از رزرو هتل به بازدید از «موزه لوور» می‌پردازند. «برج ایفل»، «کلیسای نوتردام» و بنای یادبود «طاق پیروزی» از دیگر جاذبه‌های پایتخت فرانسه به حساب می‌آید که این شهر را در لیست توریست‌پذیرترین نقاط دنیا قرار داده است.

نیویورک، ایالات متحده آمریکا

نیویورک جاذبه‌های بسیاری را در خود جای داده و از این طریق هر ساله بسیاری از گردشگران سراسر دنیا را به سوی خود فرا خوانده است. مجسمه آزادی که نماد فرهنگ و آزادی ایالات متحده آمریکا به شمار می‌رود از جذاب‌ترین مکان‌های شهر به حساب می‌آید که هر مسافری را به محض ورد به نیویورک به سمت خود فرا می‌خواند. نیویورک در سراسر جهان به «سیب بزرگ» نیز شهرت دارد، چرا که به عنوان مرکز مالی ایالات متحده عمل می‌کند و این در حالی است که «خیابان وال استریت» به عنوان مکانی که جرج واشنگتن، اولین رئیس جمهور آمریکا در آن سوگند یاد کرد، محبوبیت این شهر در نگاه گردشگران را دو چندان کرده است.

در کنار همه این‌ها، بسیاری از گردشگران جهان، نیویورک را به خاطر چشم‌اندازهای بی‌نظیر آن به عنوان مقصد سفر خود انتخاب می‌کنند و به این شهر به عنوان مکانی که می‌توانند در آن به رویاهای خود تحقق بخشند، نگاه می‌کنند. نمایش‌های اعجاب‌انگیز، افتادن توب بزرگ کریستالی به هنگام کریسمس در میدان تایمز و تماشای رژه سالانه در روز شکرگزاری از دیگر ویژگی‌هایی است که نیویورک را به عنوان یک مقصد گردشگری از سایر شهرهای توریست‌پذیر دنیا متمایز کرده است.

لندن، انگلستان

پیشینه سلطنتی بریتانیا یکی از مهم‌ترین مولفه‌ها در محبوبیت لندن میان گردشگران جهان به حساب می‌آید. هر سال سیل عظیمی از جهانگردان به سمت این شهر روانه می‌شوند تا از «کاخ باکینگهام»، به عنوان اقامتگاه اصلی خانواده سلطنتی و از بزرگ‌ترین کاخ‌های هم‌نوع خود در دنیا دیدن کنند. «برج لندن»، «کلیسای تاریخی وست‌مینستر» و «کلیسای جامع سنت پل» از دیگر جاذبه‌های لندن به شمار می‌رود که آن را در لیست توریست‌پذیرترین نقاط دنیا قرار داده است.

علاوه بر این، سیستم حمل و نقل شهر که دسترسی به تمام نقاط لندن را برای همه افراد با توانایی‌های جسمی مختلف تسهیل کرده از دیگر مشخصه‌های مهم لندن در نگاه گردشگران محسوب می‌شود. مهم‌تر اینکه، بسیاری از مکان‌های دیدنی پایتخت انگلستان نظیر «تاور بریج» و «باغ آسمانی Skydeck» در فاصله‌های نزدیک به هم واقع شده و امکان تردد راحت برای گردشگران را فراهم آورده است. بازارهای معروف و تاریخی لندن مانند «بازار بارو» که از قرن سیزدهم تا به امروز برقرار بوده است و «کمدن تاون» از دیگر جاذبه‌های محبوب پایتخت انگلستان برای بازدیدکنندگان به شمار می‌رود.

بانکوک، تایلند

شهر بسیار پرنشاط بانکوک، پایتخت تایلند، یکی از توریست‌پذیرترین شهرهای دنیا به حساب می‌آید که هر ساله به طور میانگین حدود ۲۴ میلیون و ۱۰۰ هزار گردشگر را به سمت خود جذب می‌کند. در واقع، تمام مسافرانی که به قصد جهانگردی وارد تایلند می‌شوند، بازدید از بانکوک و جاذبه‌های آن را در اولویت برنامه‌های خود قرار می‌دهند. تلفیقی از ایستگاه‌های متروی پیشرفته، آسمان‌خراش‌های زیبا، معابد، معماری باستان، باغ‌های مجلل، کاخ‌ها و رویدادهای ورزشی بی‌نظیر مانند کیک‌بوکسینگ در جذب سالانه میلیون‌ها نفر به سمت پایتخت تایلند نقش مهمی ایفا می‌کند.

بانکوک از جوی بسیار سرزنده برخوردار است و برای تمام گردشگران با هر سلیقه و سنی، چیزی برای سرگرمی دارد. البته سفر به این شهر هزینه‌های زیادی را برای گردشگران به بار می‌آورد، چرا که هتل‌ها، مکان‌های تفریحی و رستوران‌های مجلل سراسر آن را فرا گرفته است.

کد خبر 516921

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شهرهای جهان کلانشهرهای جهان فرهنگ گردشگری جاذبه های گردشگری شهرهای توریستی پاریس لندن بانكوك نیویورک موزه لوور برج ایفل وال استریت کاخ باکینگهام برج لندن شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق حساب می آید شمار می رود ترین شهرهای جاذبه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۳۳۳۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طغیان ساکنان جزایر قناری/ درخواست محدود شدن تعداد گردشگران

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، در حالی که نام جزایر قناری از سوی رسانه‌های غربی به عنوان مکانی بی حاشیه و امن برای گردشگران تلقی می‌شود، اما تغییر الگو‌های بومی و سبک زندگی ساکنان این منطقه، منجر به نارضایتی شدید آنها از گردشگران شده است. آنها از یک سو گردشگری را مهم‌ترین منبع درآمد خود قلمداد می‌کنند، اما از سوی دیگر، فراگیر بودن حضور توریست‌ها را منافی اصول و سبک زندگی بومی و محلی خود می‌دانند. همین مسئله، مولد یک تعارض جدی در جزایر قناری بوده که منتج به وقوع اعتراضاتی در این منطقه شده است. اخیرا ده‌ها هزار نفر در جزایر قناری اسپانیا علیه طرح گردشگری گروهی «فراگیر» در مجمع‌الجزایر اقیانوس اطلس، راهپیمایی کردند.

معترضان، رشد کنترل نشده گردشگری را برای محیط زیست و ساکنانش مضر توصیف می‌کنند و خواهان محدودیت در تعداد گردشگران هستند. آنها تاکید می‌کنند که مخالف صنعت گردشگری نیستند که ۳۵ درصد از اقتصاد جزایر قناری را تشکیل می‌دهد.

در سال قبل میلادی، ۱۳ میلیون و ۹۰۰ هزار گردشگر از هفت جزیره اصلی این مجمع‌الجزایر دیدن کردند. آمار‌های رسمی نشان می‌دهد که این میزان حدود شش برابر بیشتر از جمعیت ۲.۲ میلیون نفری این جزایر است. بدیهی است که این نسبت ریاضی، می‌تواند از عمق فاجعه در جزایر قناری پرده بردارد! جایی که عملا این منطقه تبدیل به مکانی برای تلاقی نامتوازن خرده فرهنگ‌ها و در نتیجه، وقوع بحران‌های تبعی شده است.

صنعت گردشگری ۴۰ درصد از مشاغل این مجمع الجزایر را تشکیل می‌دهد. شهروندان انگلیس و آلمان، ازجمله کشور‌های اصلی هستند که گردشگرانشان به این جزایر سفر می‌کنند، اگرچه خود اسپانیا به‌عنوان سرزمین مادر هم مقصد محبوب آنهاست. در «سانتا کروز د تنریف»، پایتخت تنریف، بزرگترین جزیره، معترضان پلاکارد‌هایی در دست داشتند که روی آن نوشته شده بود «گردشگر، به سرزمینم احترام بگذار!» و «جزایر قناری محدودیت دارد.»

لیدیا مورالس، یک معترض به بی‌بی‌سی گفت: «مشکل اصلی این است که طرح گردشگری گروهی چندین دهه است که در حال نابودی جزیره و زندگی ساکنانش است. احساس می‌کنیم که ما رانده شده‌ایم، اولویت‌های ما در نظر گرفته نمی‌شوند.»

معترضین در این تجمع پیام‌های واضحی را به سیاستمدارانشان مخابره کردند. آنها قویا معتقدند که سیاستمداران به جای در نظر قرار دادن نیاز‌های ساکنین، بیشتر روی ساخت مجتمع‌های گردشگری و هتل‌ها «متمرکز» هستند. فراتر از آن، تظاهرکنندگان می‌گویند که آنها خواهان یک طرح پایدارند که تأثیرات زیست‌محیطی مانند کمبود آب در آب و هوای گرم را در نظر بگیرد و فشار کمتری بر هزینه‌ها و مسکن وارد کند. بر اساس گزارش موسسه ملی آمار در سال ۲۰۲۳، ۳۴ درصد از ساکنان جزایر قناری در معرض خطر فقر یا محرومیت اجتماعی قرار داشتند که بیشترین تعداد در اسپانیای پس از اندلس است. بنابراین، رمزگشایی از گستردگی تظاهرات اخیر و عصبانیت ساکنین جزایر قناری چندان دشوار نیست! آنها به درستی احساس می‌کنند قربانی سیاستگذاران حوزه گردشگری و مسئولین دولتی خود شده و نیاز‌های روزمره توریست‌ها بر نیاز‌های اساسی زندگی آنها در تصمیم سازی‌های کلان و خرد غلبه پیدا کرده است. هفته گذشته، فعالان در اعتراض به آنچه که رشد مخرب گردشگری در جزایر قناری می‌دانند، اعتصاب غذا را در تنریف آغاز کردند. معترضان خواهان توقف ساخت یک هتل و یک استراحتگاه ساحلی در جنوب جزیره هستند. آنها همچنین خواهان توقف تمام پروژه‌های توسعه گردشگری هستند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • با قدم زدن در خانه تاریخی زینت الملک قوامی به تاریخ سفر کنید + فیلم
  • نمایی از دریاچه طبیعی کیو خرم آباد + تصاویر
  • هم‌قسم شدن مدیران مناطق آزاد برای جذب گردشگران غرب آسیا
  • معرفی 5 مدل پالت پرفروش و محبوب حتما بخوانید!
  • دردسرهای نخستین شهر جهان که ورود به آن پولی شد!
  • بهترین سواحل سریلانکا که باید ببینید
  • (تصاویر) ترسناک‌ترین جاذبه‌های گردشگری جهان؛ از قلعه اجنه تا جنگل خودکشی!
  • ظرفیت های گردشگری روستای «طولاب» ایلام در انتظار سرمایه گذاری
  • طغیان ساکنان جزایر قناری/ درخواست محدود شدن تعداد گردشگران
  • اعتبار ۴۰ میلیارد تومانی برای احیای مقبرةالشعرای تبریز