Web Analytics Made Easy - Statcounter

اصغر تنومند روز شنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا افزود: موج پنجم شیوع ویروس کرونا با وجود سویه‌های خطرناک‌تر این ویروس موجب وارد شدن فشار طاقت‌فرسا به سیستم بهداشت و درمان شهرستان شده است اما کارکنان دانشکده به صورت جهادی در تلاش هستند.

وی ادامه داد: کادر بهداشت و درمان این شهرستان با استفاده از تمام ظرفیت‌ها و زیرساخت‌های موجود و با تلاش شبانه‌روزی می‌کوشد تا با کمترین آسیب ممکن، سلامت شهرستان را از این موج عبور دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: انجام حدود ۲۰۰ مورد تست «پی سی آر» کرونا و نیز  صدها مورد تست سریع نیز از جمله دیگر خدماتی است که در راستای درمان مبتلایان به کووید ۱۹ و پیشگیری از شیوع کرونا در این شهرستان به صورت روزانه اجرا می‌شود.

وی افزود: پذیرش و بستری بیش از ۳۰ مبتلا به کووید ۱۹ در مراکز درمانی، انجام صدها مورد اقدامات تشخیصی و درمانی دیگر تنها بخشی از این فعالیت‌هاست که بی‌وقفه و به صورت شبانه‌روزی در این شهرستان انجام می‌شود.

وی ادامه داد: با این حال و با توجه به ویژگی‌های سویه‌ی جدید ویروس کرونا و افزایش تعداد مبتلایان و در نتیجه بار سنگین مراجعه‌ها به مراکز بهداشتی و درمانی، در مواردی ممکن است ارائه خدمت خاصی با تاخیر مواجه شود و بر همین اساس از ساکنان شهرستان انتظار می‌رود تا بیشترین همکاری را با کادر بهداشت و درمان شهرستان داشته باشند. 

وی بیان کرد: در این راستا و به منظور مدیریت بار مراجعه‌ها به مراکز بهداشتی و درمانی، افزایش تخت‌های بستری در بیمارستان امیرالمومنین(ع) و تجهیز تخت و پذیرش بیماران کرونایی در بیمارستان شهید بهشتی با حضور پزشکان متخصص داخلی و عفونی انجام شده است.

وی اضافه کرد: همچنین افزایش صددرصدی ظرفیت پذیرش بستری موقت تزریق رمدیسیور در بیمارستان سینا، افزایش تعداد نمونه‌برداری کرونا و افزایش ظرفیت مراکز واکسیناسیون از جمله اقداماتی محسوب می‌شود که در روزهای اخیر در دانشکده علوم پزشکی مراغه شروع شده است و انتظار می‌رود زمینهی ارائه خدمات سریع‌تر  را فراهم کند.

وی اظهار کرد: با این وجود بهترین درمان پیشگیری و انجام اقداماتی است که ما را از ابتلا به این ویروس مصون دارد و بر همین اساس از اهالی شهرستان انتظار می‌رود تا پروتکل‌های بهداشتی را بیش از پیش رعایت کنند. 

وی ضمن قدردانی از همکاری روزافزون مردم شهرستان، از آنان خواست تا پروتکل‌های بهداشتی از قبیل استفاده از ماسک، رعایت فاصله اجتماعی، حضور نیافتن در مراکز پرتجمع  را جدی بگیرند و در کنار کارکنان بهداشت و درمان در ریشه‌کن کردن این ویروس منحوس سهیم باشند.

به گزارش ایرنا مراغه در وضعیت قرمز کرونا قرار دارد و هفته قبل بخش بیماران کرونایی بیمارستان امیرالمومنین (ع) این شهرستان به مرحله تکمیل ظرفیت رسیده بود. 

برچسب‌ها ویروس کرونا آذربایجان شرقی مراغه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا آذربایجان شرقی مراغه ویروس کرونا آذربایجان شرقی مراغه بهداشت و درمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۳۵۲۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا واکسن سرطان پوست، روی دیگر سرطان‌ها هم جواب می‌دهد؟

ایتنا - پژوهشگران انگلیسی که اولین واکسن سرطان مبتنی بر فناوری نوآورانه «ام‌آر‌ان‌ای» را برای درمان ملانوم یا سرطان پوست آزمایش کرده‌اند می‌گویند این ماده در درمان دیگر سرطان‌ها نیز آزمایش می‌شود.
کتر هدر شاو، محقق ملی هماهنگ‌کننده این کارآزمایی، می‌گوید این تزریق‌ها پتانسیل درمان افراد مبتلا به ملانوم را دارند و در سرطان‌های دیگر از جمله ریه، مثانه و کلیه آزمایش می‌شوند.

این واکسن سفارشی که "نئوآنتی ژن درمانی فردی" نامیده می‌شود، برای تحریک سیستم ایمنی بدن طراحی شده تا بتواند با نوع خاص سرطان و تومور هر بیمار به طور جداگانه مقابله کند.

دکتر شاو می‌گوید: "این یک درمان کاملاً فردی است که برای هر بیمار به صورت اختصاصی ساخته می‌شود. ساختار واکسن با ژنتیک مخصوص تومور آن فرد هماهنگ است."

این واکسن به سیستم ایمنی آموزش می‌دهد تا پادتن‌هایی برای حمله به آنتی‌ژن‌های سلول‌های سرطانی بسازد. برای طراحی آن، نمونه تومور بیمار برداشته شده و دی‌ان‌ای آن توالی‌یابی می‌شود که در این فرآیند از هوش مصنوعی نیز استفاده می‌شود.

نتایج آزمایش‌های مرحله دوم نشان داد احتمال مرگ یا بازگشت سرطان در افرادی که این واکسن را همراه با درمان ایمونوتراپی دریافت کردند، نسبت به گروه کنترل تقریباً نصف (۴۹ درصد) کاهش یافته است.

در این مرحله نهایی کارآزمایی که توسط بنیاد NHS لندن هدایت می‌شود، بیماران هر سه هفته یک بار یک میلی‌گرم از واکسن ام‌آر‌ان‌ای را به همراه دوز دیگری از ایمونوتراپی برای حدود یک سال دریافت خواهند کرد.

فناوری ام‌آر‌ان‌ای پیش از این در تولید واکسن‌های کرونا نیز استفاده شده بود. اکنون محققان امیدوارند با بهره‌گیری از همین فناوری، بتوانند انقلابی در درمان سرطان‌ها به وجود آورند.

دیگر خبرها

  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • اعتراف آسترازنکا: لخته شدن خون و کاهش پلاکت خون!
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • آیا واکسن سرطان پوست، روی دیگر سرطان‌ها هم جواب می‌دهد؟
  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • تلقیح و تزریق بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان 
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور