Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، غنمی مخترع این نیروگاه گفت: این نیروگاه در سال ۸۶ به عنوان نخستین نیروگاه تولید برق بدون سوخت جهان به شماره ۴۷۰۰۹ ثبت اختراع شده است.

او افزود: این طرح در سال ۹۳ نمونه‌ی آزمایشگاهی اش نیز ساخته شده و در حال حاضر در حال ساخت نیمه صنعتی آن هستیم.

این مخترع ادامه داد: گروه فنی و مهندسی ما پس از سال‌ها پژوهش و آزمایش بر روی روش‌های مختلف مکانیکی به برترین تکنولوژی یعنی استفاده از مکانیزم هیدرولیکی دست یافته است که به‌زودی انقلابی عظیم در زندگی بشری رخ خواهد داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

غنمی  با اشاره به اینکه این نیروگاه برای تولید برق به هیچ سوختی نیاز ندارد بیان کرد: بر اساس این تکنولوژی، مقدار نیروی وارد شده به مجموعه اصلی توان متحرک الکتروموتور را تا سه برابر افزایش می‌دهد.

او تصریح کرد: با استفاده از این تکنولوژی یک ژنراتور سه برابر توان خود را به چرخش در می‌آورد و پس از دریافت خروجی از ژنراتور یک سوم نیرو برای ادامه روند تولید به ابتدای نیروگاه (موتورالکتریکی) برمی‌گردد و موجب ادامه حرکت مولد می‌شود و دو سوم مابقی پس از تفکیک وارد شبکه مصرفی می‌شود.

این مخترع نیشابوری با بیان اینکه این نیروگاه برای تولید برق به هیچ‌گونه سوختی نیاز ندارد و از ۱۰۰ کیلووات تا یک‌هزار مگاوات ساخته می‌شود تأکید کرد: تنها سوخت مصرفی آن تنها در زمان استارت اولیه آن است و این کار را میتوان با استفاده از برق باطری، برق شهری انجام داد و پس از استارت زدن منبع از آن جدا می‌شود و خود دستگاه شروع به تولید برق می‌کند.

غنمی اظهار کرد: گروه فنی و مهندسی شرکت با آزمایشات عملی خلاف قوانین موجود را اثبات کرده است که می‌توان از جمله آن‌ها به قانون نسبیت انیشتین، دوم ترمودینامیکی و سوم نیوتن اشاره کرد.

بیشتر بخوانید

راه اندازی مرکز تحقیقات هوشمندسازی شبکه‌های توزیع برق در مشهد

او درباره مزایای این نیروگاه نسبت به نیروگاه‌های برق با سوخت فسیلی یا اتمی افزود: در نیروگاه برق بدون سوخت، هیچ گونه سوختی مصرف نمی‌شود، آلودگی زیست محیطی یا خطرات احتمالی ندارد، بهای تمام شده آن ۱۰ درصد یک نیروگاه اتمی و ۳۰ درصد یک نیروگاه سوخت فسیلی است و زمین مورد نیاز برای ساختن آن ۲۰ درصد نیروگاه‌های قبلی است.

این صنعت‌گر نیشابوری ادامه داد: این طرح هیچ‌گونه بار مالی ندارد و ما آماده ارائه تمام اطلاعات و تکنولوژی نهایی به دست آمده چه از طرق فرمول‌های علمی و چه به‌صورت ساخت نهایی هستیم.

غنمی درباره موفقیت‌های این طرح در جشنواره‌های جهانی و بین المللی بیان کرد: کسب مدال طلا از جشنواره اختراعات جهانی لهستان، نقره و برنز از مسابقات چین و مدال طلا جشنواره بین المللی کیش بخشی از افتخارات این طرح است..

او با بیان اینکه ساخت نیروگاه برق بدون سوخت نیازمند حمایت مسئولان است تصریح کرد: گرچه ما برای ساخت این نیروگاه از کشور‌های امریکا، سوئد، آلمان، فرانسه و ایتالیا دعوت داشته ایم، اما به خاطر کشورمان و اینکه این نیروگاه برای نخستین بار در ایران ساخته شود همه پیشنهاد ها‌ی خارجی را رد کرده‌ایم.

این مخترع تأکید کرد: متاسفانه از سمت مسئولان تا کنون هیچ حمایتی از ما نشده و ما با فروش خانه و هزینه شخصی در حال ساخت نیمه صنعتی این طرح هستیم.

 

انتهای پیام//ر.ا

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: نیروگاه تولید برق بدون سوخت جشنواره بین المللی تکنولوژی برق بدون سوخت تولید برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۳۶۲۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امارات نیروگاه هسته‌ای جدید می سازد

به گزارش صدای ایران از ایسنا، امارات متحده عربی، شریک امنیتی ایالات متحده، اولین کشور عربی بود که نیروگاه هسته‌ای را با افتتاح نیروگاه «براکه» ساخت کره جنوبی در ابوظبی در سال ۲۰۲۱ آغاز کرد.

به نقل از رویترز، منابع آگاه که نامشان فاش نشده است، عنوان کردند امارات متحده عربی قصد دارد امسال مناقصه‌ای را برای ساخت چهار رآکتور جدید در ماه‌های آینده راه‌اندازی کند.

این منابع گفتند امارات می‌خواهد مناقصه برگزار کند و ساخت‌وساز را در اوایل امسال آغاز کند تا نیروگاه جدید تا سال ۲۰۳۲ برای رفع نیاز‌های انرژی پیش‌بینی‌شده به بهره‌برداری برسد.

مناقصه برای همه پیشنهاددهندگان بالقوه از جمله شرکت‌های آمریکایی، چینی و روسی آزاد خواهد بود.

سازمان فدرال نظارت هسته‌ای این کشور در پاسخ به سوالی درباره برنامه‌ریزی برای ایجاد دومین نیروگاه هسته‌ای گفت که آماده است در صورت تصمیم دولت برای ساخت نیروگاه‌های جدید، مجوز‌ها و مقررات لازم را بررسی و صادر کند.

امارات متحده عربی که در سال ۲۰۰۹ توافقنامه همکاری در زمینه انرژی هسته‌ای را با آمریکا امضا کرد، می‌گوید برنامه هسته‌ای این کشور صلح‌آمیز است و هدف آن تنها تولید انرژی برای کاهش وابستگی به نفت است.

امارات یکی از کشور‌هایی بود که در اجلاس آب و هوای COP ۲۸ که در اواخر سال گذشته در دبی برگزار شد، توافق نامه‌ای را امضا کرد تا تولید انرژی هسته‌ای جهان را طی چهار دهه آینده سه برابر کند.

در دیگر نقاط خاورمیانه، مصر درحال‌توسعه اولین نیروگاه هسته‌ای خود است که توسط روسیه ساخته شده است. عربستان سعودی قصد دارد برنامه هسته‌ای غیرنظامی داشته باشد، اما تاکنون از امضای توافقنامه همکاری با ایالات متحده که مانع از غنی‌سازی اورانیوم این کشور خلیج‌فارس می‌شود، خودداری کرده است.

ساخت چهارمین راکتور نیروگاه براکه از نوع APR-۱۴۰۰ با طراحی کره‌ای در ژوئیه ۲۰۱۵، سه سال پس از شروع کار بر روی اولین راکتور براکه آغاز شد. سه راکتور اول اکنون به طور کامل تحت نظارت FANR فعال هستند.

نیروگاه هسته‌ای براکه که توسط کره جنوبی ساخته شده و در ابوظبی در ساحل به سمت عربستان سعودی و قطر قرار دارد، انتظار می‌رود یک چهارم برق مورد نیاز این کشور را تامین کند.


دیگر خبرها

  • تلاش ها برای تحقق تابستان بدون خاموشی در قم
  • ربات صنعتی ایران ساخت با هفت درجه آزادی تولید شد
  • ارسال بیش از ۳۰ میلیون لیتر سوخت مایع به نیروگاه سبلان اردبیل
  • ۱۰۰ سامانه خورشیدی در مدارس نصب شده است
  • امارات نیروگاه هسته‌ای جدید می سازد
  • اشتغال ۳۴۱ مددجوی بهزیستی در واحد‌های صنعتی و خدماتی نیشابور
  • قصد امارات برای ساخت نیروگاه هسته ای جدید
  • قصد امارات برای ساخت نیروگاه هسته‌ای جدید
  • تولید انرژی تجدیدپذیر در ۲۰هزار مدرسه هدفگذاری شد
  • توسعه نیروگاه های تجدیدپذیر برای کاهش مصرف سوخت