Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-28@02:05:24 GMT

موج پنجم کرونا درقم درحال ثبیت است

تاریخ انتشار: ۶ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۹۳۶۵۲۲

موج پنجم کرونا درقم درحال ثبیت است

بهرام سرمست روز شنبه در پایان جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا که به‌صورت ویدیو کنفرانس درآن شرکت کرده بود درگفت‌وگو با خبرنگاران اظهار داشت: مطابق گزارش ارائه شده در این جلسه استان‌های کشور از نظر کرونا به‌سه دسته تقسیم می‌شوند، برخی از استان‌ها هنوز به‌پیک نرسیدند و درحال خیز هستند، شرایط یک سری نیز تثبیت شده و تعدادی از استان‌ها هم سیر نزولی را آغاز کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد:  خوشبختانه قم درحال تثبیت است و امیدواریم، یکی ۲ هفته آینده سیر نزولی شروع شود و بتوانیم موج پنجم را مهار کنیم.

استاندار قم همچنین با اشاره به‌وجود ۳۰۶ شهر قرمز، ۱۱۰ شهر زرد و ۳۲ شهر نارنجی در کشور ابراز امیدواری کرد: بتوانیم با نظارت‌ها و کنترل‌های بیشتر و اقناع‌سازی افکار عمومی زمینه را فراهم کنیم که شاهد بازگشت موج کرونا نباشیم.

وی همچنین یادآور شد: در این جلسه در خصوص چگونگی آغاز سال تحصیلی ۴۰۱ - ۴۰۰ نیز قرار شد کار کارشناسی بیشتری صورت بگیرد، بنابر این تمهید مقدمات نیز لازم است.

سرمست درادامه صحبت‌های مطرح شده درخصوص واردات و تولید واکسن را نیز مورد توجه قرار داد و گفت: مقرر شد، سخنگوی ستاد ملی کرونا این موضوع‌ها را اطلاع رسانی کند، در مورد تجمع‌ها و صنوف پُرخطر که برخورد و تماس زیادی وجود دارد، نیز تاکید بر این شد که نظارت‌ها تشدید شود.

وی با اشاره به‌تصمیم گرفته‌ شده در رابطه با تفویض اختیارها به‌استانداران نیز گفت: مصادیق آن را در وزارت کشور مشخص می‌کنند و در ستاد ملی کرونا نیز به‌تصویب می‌رسد.

استاندار قم در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به‌اقدام‌های صورت گرفته درسطح این استان در راستای مدیریت و کنترل کرونا بیان داشت: در زمینه واکسیناسیون اقدام‌های خوبی را به‌عمل آوردیم، هم توسعه مراکز تزریق واکسن را در دستور کار داریم، و هم سن واکسیناسیون را نسبت به‌میانگین کشوری ۱۰ سال جوان‌تر کردیم.

وی در ادامه با اشاره به‌اهتمام استان در ارتباط با واکسیناسیون گروه‌های پرُخطر افزود: از نظر گسترش مراکز درمانی و مدیریت تخت‌های بیمارستانی نیز اقدام‌هایی صورت گرفته که این اقدام‌ها با استقرار بیمارستان تنفسی سیار توسط ارتش در محوطه بیمارستان شهید بهشتی تکمیل می‌شود و تاکید بر این است که مدیریت بیمارستان‌ها کمال دقت و مراقبت را داشته باشند که هیچ بیماری پشت درِ بیمارستان نماند و به‌موقع پذیرش شوند تا بتوانیم، آمار فوتی‌ها را کاهش دهیم.

استاندار قم همچنین خاطرنشان کرد: درحال حاضر متولدان سال ۶۰ و ماقبل آن در استان واکسینه می‌شوند ولی درصدد هستیم، سن تزریق واکسن را کاهش دهیم.

وی شرط بازگشایی مدارس درسال تحصیلی جدید را انجام واکسیناسیون همه افراد مرتبط با دانش آموزان اعم از والدین، رانندگان سرویس مدارس و کادر اداری دانست و بیان کرد: برغم ‌پایان یافتن طرح ۲ هفته‌ای ممنوعیت تردد بین استانی از ساعت ۲۴ شب گذشته، ولی درشهرهایی که قرمز و نارنجی هستند، اِعمال جریمه و قانون منع تردد همچنان وجود دارد.

وضعیت کرونایی قم که از ۲۷ خردادماه پس از ۴۰ روز از وضعیت نارنجی به زرد بهبود یافته بود بر اساس آخرین رنگ‌بندی اعلام شده توسط نرم‌افزار ماسک، از تاریخ نهم تیرماه جاری بار دیگر جزو شهرهای نارنجی و از ۲۳ تیرماه مجددا در وضعیت قرمز از نظر شیوع کرونا قرار گرفت.

ویروس کرونا موجب بیماری عفونی «کووید۱۹» می‌شود و این ویروس ۲۴ آذر ۱۳۹۸ در شهر «ووهان» واقع در مرکز کشور چین گزارش شد، ابتدا از این بیماری به‌عنوان ذات‌الریه نام ‌برده می‌شد، اما کمیسیون ملی بهداشت چین در ۹ دی ۱۳۹۸ به‌صورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد.

«کرونا»، ویروسی است که گستردگی شیوع آن بسیار وسیع است و از جمله راه‌های انتقال آن عطسه، سرفه، دست‌ دادن و روبوسی است؛ پزشکان توصیه می‌کنند، افراد علاوه بر پرهیز از دست‌دادن، روبوسی و حضور در مرکزهای عمومی؛ به‌ هنگام عطسه لازم است، جلوی بینی خود را با دستمال بگیرند و یا برای مهار آن از آرنج خود استفاده کنند.

برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا؛ رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی همچون استفاده از «ماسک» و «فاصله‌گذاری اجتماعی» توصیه شده است.

شهروندان قمی برای طرح هرگونه پرسش در مورد ویروس کرونا می‌توانند با شماره تلفن‌های ۴۰۳۰، ۳۱۳۶ و ۱۹۰ تماس بگیرند و برای کسب آخرین اخبار دانشگاه علوم پزشکی قم به کانال آن به نشانی webdaqom@ در فضای مجازی و یا تارنمای آن به نشانی اینترنتی www.muq.ac.ir مراجعه کنند.

همه ایرانیان می‌توانند با مراجعه به سامانه غربالگری الکترونیکی ویروس کرونا به نشانی اینترنتی https://salamat.gov.ir و تکمیل اطلاعات خواسته ‌شده، گام بلندی در ارتقای سلامت جامعه و شکست ویروس کرونا بردارند.

همشهریان قمی در صورت مشاهده هرگونه علامتی در رابطه با ویروس «کرونا» در خود و افراد خانواده، می‌توانند به «مرکزهای جامع سلامت» امام حسن عسکری(ع) در شهرک امام حسن عسکری(ع)، امام خمینی(ره) در بلوار شهید کریمی (بنیاد)، فرقانی در انتهای شیخ‌آباد، پردیس در پردیسان (خیابان ایمان)، خوراکیان در بلوار ۱۵ خرداد، بعثت در نیروگاه، شهدا در خیابان انقلاب اسلامی (چهارمردان)، پنبه‌چی در خیابان امام خمینی(ره) و جندقیان در خیابان زاویه مراجعه و خدمات «رایگان» دریافت کنند.        

برچسب‌ها ویروس کرونا قم بهرام سرمست

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا قم بهرام سرمست ویروس کرونا قم بهرام سرمست ویروس کرونا اقدام ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۳۶۵۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، نتایج یک پژوهش‌ جدید در بریتانیا نشان می‌دهد که ۲ میلیون نفر در سراسر این کشور همچنان از علایم کووید طولانی رنج می‌برند که ۳۸۱ هزار نفر از این افراد، فعالیت‌های روزانه خود را محدود کرده‌اند.

اداره ملی آمار بریتانیا اعلام کرد که ۳.۳ درصد از افرادی که داده‌هایشان در این پژوهش مورد مطالعه قرار گرفته است، بین ۶ فوریه تا ۷ مارس اعلام کردند که پس از ۴ هفته همچنان دارای علایم کووید هستند.

نتایج این پژوهش که روز پنج‌شنبه ۲۵ آوریل منتشر شده، نشان می‌دهد که ۰.۴ درصد به تعداد افرادی که در ماه مارس ۲۰۲۳ از علایم کووید طولانی رنج می‌بردند افزوده شده است.

کووید طولانی یکی از عوامل افزایش جمعیت غیرفعال در بریتانیا بوده که از زمان همه‌گیری کرونا حدود ۷۰۰ هزار نفر به آن افزوده شده است.

داده‌های این پژوهش نشان می‌دهد ۹.۱ درصد افرادی که بیکار بودند یا به دنبال شغل هم نمی‌گشتند، علائم کووید طولانی را گزارش کرده‌اند که تقریباً سه برابر نرخ آن نسبت به کل جمعیت بریتانیا است.

بر اساس نتایج این پژوهش، پنج درصد از افرادی که در گروه سنی ۴۵ تا ۵۴ سال به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند، از علایم کووید طولانی رنج برده‌اند که بیشترین رقم در بین گروه‌های سنی است.

این پژوهش همچنین نشان می‌دهد که نرخ زنانی که علایم بیماری کرونا را گزارش کرده‌اند ۲۰ درصد بیشتر از مردان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • همایش بین‌المللی اندیشه‌های قرآنی امام خامنه‌ای درقم برگزارمی شود
  • وست هم - لیورپول؛ ترکیب رسمی
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب بزنند
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب می‌زنند
  • فیلمی بامزه از متهم اصلی کرونا!