Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-28@13:47:11 GMT

مراسم تشیع شلوغ، عامل گسترش کرونا در دشتستان

تاریخ انتشار: ۶ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۹۳۸۴۱۱

مراسم تشیع شلوغ، عامل گسترش کرونا در دشتستان

ایسنا/بوشهر رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: یکی از عوامل مهم ابتلا به کرونا در شهرستان، شرکت در مراسم تشیع با تعداد بالا است.

ماریا خویشدوست اظهار کرد: در فرهنگ شهرستان دشتستان برگزاری مراسم تشیع و عزاداری از قدیم رواج داشته است و علی‌رغم آموزش‌های عمومی، اخذ تعهد از خانواده‌های متوفیان از سوی شبکه بهداشت و شهرداری و همچنین مصوبات ستاد کرونای شهرستان، همچنان شاهد برگزاری مراسم تشیع و عزاداری در منازل هستیم که این موضوع منجر به گسترش بیماری و ابتلای خانوادگی بسیاری در شهرستان شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: طبق مصوبات ستاد کرونای شهرستان مقرر گردید اتاق اصناف با آموزش و اخطار به چاپخانه‌ها از چاپ اعلامیه‌های حاوی تاریخ و ساعت جلوگیری نماید که این مهم انجام نشده است و همچنان تمامی اعلامیه‌ها حاوی تاریخ و ساعت برگزاری مراسم است که منجر به تجمع افراد می‌شود.

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان بیان کرد: مطابق مصوبه ستاد کرونا؛ این شبکه اقدام به معرفی بیش از ۲۰ مورد از خانواده‌های متوفیان برگزارکننده مراسم با تجمع بالا به مراجع قضایی کرده است که به جز موارد محدود، بقیه موارد طبق نظر قاضی دادگاه رفع اتهام و قرار منع تعقیب صادر شده است.

خویشدوست افزود: برخورد قاطع نکردن با برگزارکنندگان مراسم، منجر به شیوع بیماری و ابتلاهای زنجیره‌ای شده است.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان دشتستان، وی خاطرنشان کرد: شهروندان فهیم شهرستان جهت جلوگیری از ابتلای خود و خانواده‌هایشان، تنها با ارتباط تلفنی با خانواده‌های داغدار ابراز همدردی کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کروناویروس مراسم تشييع پيكر تشیع پیکر کرونا در ایران استانی شهرستانها شبکه بهداشت مراسم تشیع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۳۸۴۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سمی و سرطان‌زا بودن سیگارهای الکترونیک

رئیس دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات وزارت بهداشت با بیان اینکه سیگارهای الکترونیک جزو موارد قاچاق به حساب می‌آیند، اظهار کرد: تقاضاهایی برای اجازه فعالیت در زمینه عرضه و رسمیت بخشیدن به این سیگارها انجام شده اما وزارت بهداشت زیر بار صدور مجوز برای تولید، فروش و عرضه این سیگارها نمی‌رود.

بهزاد ولی‌زاده با بیان اینکه در ارتباط با مضرات مصرف سیگارهای الکترونیک اطلاع‌رسانی کرده‌ایم، اظهار کرد: سیگارهای الکترونیک جزو کالاهای قاچاق محسوب می‌شوند و تمام آنها از مسیرهای غیررسمی وارد کشور می‌شوند.

وی با بیان اینکه جلسه‌ای با ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز برگزار کرده‌ایم، افزود: موضوع خطرات سیگارهای الکترونیک، قوانین ممنوعیت فروش و وجود این محصولات در بازار غیررسمی کشور در این جلسه مطرح و مقرر شد ستاد برنامه‌ریزی لازم را برای برخورد با این کالای قاچاق با همکاری ارگان‌های ذی‌ربط انجام دهد.

ولی‌زاده درباره برخورد با متخلفان عرضه محصولات دخانی نوپدید گفت: دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات از طریق مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، به منظور نظارت و بازرسی اماکن فروش دخانیات و برخورد با متخلفانی که سیگارهای الکترونیک را عرضه می‌کنند، بخشنامه‌های لازم را به دانشگاه‌های علوم‌پزشکی سراسر کشور ابلاغ کرده است.

رئیس دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات وزارت بهداشت به ایسنا گفت: سیگارهای الکترونیک جزو موارد قاچاق به حساب می‌آیند و به همین دلیل می‌توان از ظرفیت قانونی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز استفاده کرد. موضوع مبارزه با سیگارهای الکترونیک در دستور کار ۲ وزارتخانه «بهداشت، درمان و آموزش پزشکی» و «صنعت، معدن و تجارت» قرار گرفته است.

وی درباره برخی تقاضاها برای رسمیت بخشیدن عرضه سیگارهای الکترونیک به صورت قانونی گفت: اگرچه تلاش‌ها و اقداماتی برای مبارزه با سیگارهای الکترونیک انجام شده اما تقاضاهایی برای اجازه فعالیت در زمینه تولید، عرضه و رسمیت بخشیدن این سیگارها انجام می‌شود. وزارت بهداشت زیر بار صدور مجوز برای تولید، فروش و عرضه سیگارهای الکترونیک نمی‌رود، چرا که مضرات این سیگارها شناخته شده است.

ولی‌زاده گفت: وزارت بهداشت نسبت به سمی و سرطان‌زا بودن مواد سیگارهای الکترونیک گزارش داده، همچنین مواردی در ارتباط با انفجار در صورت مصرف‌کننده‌ها گزارش شده است.

وی با بیان اینکه این یک باور غلط است که سیگارهای الکترونیک دارای آسیب کمتری هستند، افزود: نگاه مردم باید نسبت به محصولاتی که آسیب‌رسان سلامت هستند تغییر کرده و در ارتباط با مصرف این کالاها باید تجدیدنظر کنند. هدف صنایع دخانی از تولید و ترویج این محصولات به اعتیاد کشاندن نوجوانان و جوانان به نیکوتین و حفظ بازار سمی و مرگبار خود است. این صنایع باید بهای اقدامات خود را بپردازند.

ولی‌زاده با بیان اینکه سیگارهای الکترونیک جزو موارد قاچاق هستند، گفت: مردم از طریق سامانه ۱۹۰ می‌توانند هرگونه تخلف درباره فروش سیگارهای الکترونیک را گزارش کنند.

دیگر خبرها

  • اولین نشست مجازی مدیر عامل در سال ۱۴۰۳ با کارکنان صندوق
  • مراسم تودیع و معارفه مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان سیریک
  • پزشک متخلف در یکی از روستا‌های تالش دستگیر شد
  • سمی و سرطان‌زا بودن سیگارهای الکترونیک
  • (عکس) تصاویری دیده نشده از مراسم حج ۷۰ سال پیش
  • برنامه‌ای به مناسبت هفته سلامت در شهرستان فومن
  • چهارهزار نفر در اردستان مبتلا به دیابت هستند
  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت
  • افتتاح و راه‌اندازی ۳ خانه بهداشت در میناب
  • برگزاری مراسم کهن بیل گردانی در شهر نیم‌ور