Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از البرز، سید اسماعیل امیرزاده، معاون حمل ونقل اداره کل راهداری و حمل ونقل جاده‌ای البرز   با اشاره به  واگذاری امور صدور پروانه عبور ترافیکی و رسیدگی به تخلفات اضافه تناژ به ادارات راهداری و حمل ونقل جاده‌ای شهرستان‌های کرج، نظرآباد، ساوجبلاغ و اشتهارد،  گفت: تا پیش از واگذاری امور به ادارات این شهرستان‌ها، رانندگان مجبور بودند برای گرفتن پروانه عبور بار ترافیکی و انجام کارهای مربوط به تخلفات اضافه تناژ به اداره‌کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای مرکز استان مراجعه کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون حمل ونقل اداره کل راهداری و حمل ونقل جاده‌ای البرز افزود: باتوجه به پراکندگی مراکز توزیع بار و فاصله شهرک‌های صنعتی استان، با ایجاد امکانات زیرساختی در ادارات حمل و نقل جاده‌ای شهرستان‌ها، شرایطی فراهم شد تا رانندگان بتوانند با مراجعه به نزدیکترین شهرستان محل دریافت بار، کارهای مربوط به پروانه عبور بار ترافیکی و تخلفات اضافه تناژ را انجام دهند و دیگر مجبور نشوند برای انجام کارهایشان با طی مسافت طولانی به اداره‌ مرکزی مراجعه کنند.

او  با اشاره به این که پروانه عبور بارهای ترافیکی مربوط به بارهایی است که ابعاد و وزن آن‌ها بیش از حد استاندارد است و خودروهای حامل آن ها باید برای تردد در جاده‌ها از اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای مجوز بگیرند، افزود: در این پروانه‌ها برای افزایش ایمنی، حفاظت از جاده و ابنیه فنی راه‌ها و جلوگیری از بروز اختلال در تردد وسایل نقلیه مواردی چون رعایت سرعت، مسیر مجاز و ساعت حرکت و سایر مقررات بسته به نوع، طول و عرض و وزن و ارتفاع بار درج شده است که راننده موظف به رعایت آن‌ها هستند.

امیرزاده در خصوص رسیدگی به تخلفات اضافه تناژ نیز گفت: براساس قانون تناژ کامیون، رانندگان ماشین‌های سنگین موظف هستند که تنها با اندازه تناژ مجاز بارگیری کنند و در صورت تخلف ماموران پلیس‌راه با اعمال قانون و توقف کامیون با استفاده از باسکول‌های که در اختیار دارند، بارها را اندازه‌گیری  و رانندگانی که بیش از حد مجاز بار حمل می‌کنند را جریمه خواهند کرد.

معاون حمل ونقل اداره کل راهداری و حمل ونقل جاده‌ای البرز با تاکید بر این که حمل اضافه بار علاوه براینکه کنترل ماشین‌های سنگین را برای راننده سخت‌تر می‌کند، به زیرساخت‌های جاده‌ای کشور مثل پل‌ها و آسفالت هم آسیب می‌زند، افزود:. سازمان راهداری و حمل ونقل جاده‌ای با تصویب قوانین کامیون در تلاش است که از خسارت‌های احتمالی اضافه بار در جاده‌ها جلوگیری کند.

انتهای پیام /ر .ن

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: عبور کردن ترافیک شهری راهداری و حمل ونقل جاده ای اداره کل راهداری و حمل تخلفات اضافه تناژ پروانه عبور شهرستان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۴۰۹۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کسب رتبه اول اداره کل راهداری و حمل و نقل در زمینه درآمد طی پارسال

سید شهرام کهریزی مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان کرمانشاه گفت : بر اساس اعلام سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور و ارزیابی صورت گرفته، اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان کرمانشاه در زمینه درآمد (حاصل از عوارض بارنامه، جابجایی کالا، ترانزیت و ...) به ویژه در ماه‌های پایانی سال ١۴٠٢ موفق به کسب مقام اول کشور شد.

وی تصریح کرد: اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان کرمانشاه با رشد بیش از ٣٠٠ درصد و در نتیجه در ١٢ ماهه سال گذشته با رشد ۲۳۲ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل، در بین تمام استان‌های کشور با اختلاف زیاد رتبه اول را کسب نمود و مورد تقدیر و تجلیل قرار گرفت.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان کرمانشاه گفت: طی ۱۲ ماهه سال گذشته بیش از ۱۱ میلیون تن کالا توسط ناوگان حمل و نقل کالای استان جابجا شد که نسبت به سال قبل افزایش ۲۵ درصدی دارد.

کهریزی درباره تعداد بارنامه صادره گفت: طی ۱۲ ماهه سال گذشته ۶۶۲ هزار بارنامه برای جابجایی کالا صادر شد که نسبت به سال قبل از آن صدور بارنامه افزایش ۱۱ درصدی دارد.

وی عنوان کرد: ۶۶۵ هزار حواله حمل و نقلی نیز در سال گذشته صادر شد که نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش ۱۳ درصدی دارد.

مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان کرمانشاه گفت: ۱۰ کالای اصلی جابجا شده استان کرمانشاه مازوت، سیمان کیسه ای، سیمان فله‌ای، کلینگر، چغندر، کنجاله، سنگ سنگبری، گازوئیل، پلی اتیلن، خاک معدنی است.

کهریزی افزود: استان کرمانشاه دارای ۲۱۱ هزار راننده فعال حوزه حمل و نقل کالا، ۲۲ هزار ناوگان وانت باری فعال و ۱۵ هزار کامیون حمل و نقل کالای برون شهری است .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • سیلاب محور بردسکن به طبس را مسدود کرد
  • ریزش سنگ در جاده پلدختر - خرم‌آباد
  • دارندگان واحدهای صنفی بخوانند /دریافت این شناسه الزامی است
  • تداوم بارندگی در لرستان/ ریزش کوه در محور «پای آستان»
  • همه واحدهای صنفی باید شناسه یکتا دریافت کنند
  • کد یکتا برای واحدهای صنفی اجباری است
  • رفع ۳۴ مورد تجاوز به حریم راه‌های شهرستان بروجرد
  • همه واحدهای صنفی باید کد یکتا خود را دریافت کنند
  • کسب رتبه اول اداره کل راهداری و حمل و نقل در زمینه درآمد طی پارسال
  • پیشرفت ۷۸ درصدی طرح ساماندهی راه‌های روستایی آذربایجان غربی