Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کردستان یک پیشران در حوزه مشاغل خانگی، اتصال به بازار را از معیارها و دغدغه های اصلی انجام این طرح می داند و می گوید: متاسفانه اکنون بار تحقق آن بیشتر بر دوش پشتیبان ها گذاشته شده است، بر همین اساس از جهاددانشگاهی درخواست می شود که با مدیریت و برنامه ریزی درست در این راستا حمایت بیشتری از پیشران ها داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هانا محمدی، فعال حوزه چرم دوزی و صنایع دستی با 4 سال سابقه فعالیت، با برگزاری دوره های آموزشی متعدد تا کنون افراد زیادی را آموزش، شناسایی و وارد عرصه چرم دوزی کرده است.

وی با اشاره به اشتغالزایی مستقیم و غیر مستقیم برای بیش از 50 نفر در کارگاه تولیدی خود به ایسنا می گوید: در شرایط کرونایی با توجه به کاهش تولید و فروش محصولات، با امر نیروی مازاد مواجه شده و  مجبور به تعدیل نیرو تا حدود 30 نفر شده که این تعداد نیز متغیر است.

این پیشران حوزه مشاغل خانگی، بیان می کند: تا قبل از شیوع کرونا که شرایط اقتصادی مردم کمی بهتر بود، بنا به نیاز و تقاضای بازار، تولید کارگاه نیز افزایش می یافت؛ اما اکنون با توجه به شرایط موجود، اولویت مردم تامین مایحتاج اولیه زندگی و نه تهیه محصولات چرمی است.

وی ادامه می دهد: از طرفی گرانی مواد اولیه نیز قیمت تمام شده محصول را تحت تاثیر قرار داده و بر تولید و فروش محصولات تاثیر زیادی می گذارد.

محمدی می گوید: با وجود شرایط سخت، اما دست از تلاش برنداشته و سعی بر آن بوده که توام با نیاز بازار، تولید محصولات را به روز کرده و خوشبختانه تا کنون نیز توانسته این مهم را تحقق بخشد.

وی با اشاره به فعالیت 80 درصد از نیروهای کارگاه چرم دوزی در طرح توسعه مشاغل خانگی می افزاید: طی این طرح با تامین مواد اولیه برای نیروها، زمینه تولید محصول در منزل و گرفتن دست مزد را برای این افراد فراهم کرده است.

این پیشران معتقد است که، طرح توسعه مشاغل خانگی می تواند زمینه کار و فعالیت را برای افراد متقاضی و نیازمند کار که به هر دلیلی فرصت اشتغال و فعالیت در بیرون از منزل را ندارند، فراهم کند؛ به این ترتیب بانوان و آقایان متقاضی کار می توانند بر اساس توانایی خود در کنار سایر فعالیت های روز مره به تولید محصول بپردازند و با دستمزی اگر چه کم، کمک حال شرایط خود باشند.

وی می گوید: جهاددانشگاهی به عنوان متولی اصلی طرح توسعه مشاغل خانگی باید در زمینه آموزش حمایت بیشتری از پیشران ها کرده و زمینه آموزش رایگان را همچون سال های ابتدایی اجرای طرح برای افراد در حرفه های مختلف فراهم کند.

به گفته محمدی، بحث اتصال به بازار یکی از معیارها و دغدغه های اصلی انجام طرح توسعه مشاغل خانگی است که متاسفانه اکنون بار تحقق آن بیشتر بر دوش پشتیبان ها گذاشته شده است، بر همین اساس از جهاددانشگاهی درخواست می شود که با مدیریت و برنامه ریزی درست در این راستا حمایت بیشتری از پیشران ها داشته باشد.

محمدی برگزاری نمایشگاه های دائمی و بهره مندی از بازاریاب های قدر را دو عامل تاثیر گذار در راستای اتصال به بازار ذکر کرد و یادآور شد: به طور قطع حمایت های مختلف از پیشران ها می تواند تاثیر زیادی بر توسعه طرح مشاغل خانگی داشته باشد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی طرح توسعه مشاغل خانگی طرح توسعه مشاغل خانگی اتصال به بازار پیشران ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۴۷۴۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازارچه مشاغل خانگی در چهارمحال و بختیاری راه‌اندازی می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، محسن مولوی ظهر پنج شنبه در نشست هم اندیشی نمایندگان تشکلات کارگری و کارفرمایی استان با نماینده معزز ولی فقیه در استان چهارمحال وبختیاری اظهار کرد: لازم است نظارت‌ها در استان بیشتر می‌شود تا از پول پول، پاشی جلوگیری شود، تسهیلات در جای واقعی خود هزینه شود و اگر انحرافاتی بود حتماً برخورد لازم انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه در حوزه مشاغل خانگی سال گذشته بیش از ۱۲۷ میلیارد تومان تسهیلات قرض الحسنه به ۱۸۰۸ نفر در سطح استان پرداخت شده است، خاطر نشان کرد: بیش از ۶ هزار و ۲۰۰ مجوز رایگان مشاغل خانگی صادر شد و به همین خاطر امسال حتماً به دنبال ایجاد بازارچه مشاغل خانگی هستیم تا افراد که مشکل مکان و فروش برای فروش محصولات دارند، مشکلشان مرتفع شود.

مولوی افزود: به افرادی که در بازارچه شرکت می‌کنند، تسهیلات تعلق می‌گیرد تا بخش اعظم از تأمین منابع مورد نیاز را تأمین کنیم.

وی با اشاره به نهادینه کردن فرهنگ کار و کارفرمایی در سطح استان، یادآور شد: حتماً در حوزه ایجاد اشتغال و رفع معضل بیکاری می‌تواند این گام اثر گذار باشد.

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی از راه اندازی شورای عالی بخش تعاون در سطح استان در سال ۱۴۰۳ خبر داد و بیان داشت: از طریق شورای عالی بخش تعاون می‌توان بخش تعاون در سطح کل استان ساماندهی شود.

وی با بیان اینکه تعاون دومین بخش اقتصادی نظام مقدس جمهوری اسلامی است گفت: با ایجاد تعاون می‌توان مشارکت مردم را فضای اقتصادی فراهم کنیم و درآمد در سطح استان از طریق بخش تعاون به سمت طرح‌های اشتغال زا هدایت شود.

مولوی اذعان داشت: راه اندازی شرکت تعاونی دانش بنیان‌های جدید و شرکت‌های تعاونی که اقشار ضعیف جامعه از طریق آن بتواند به درآمد برسند، در سال ۱۴۰۳ پیگیری می‌شود.

کد خبر 6088574

دیگر خبرها

  • برپایی جشنواره بیتا در یزد
  • تمرکز امسال فعالیت‌های فرهنگی بر توسعه و تقویت جلسات خانگی
  • حمایت از کارگران آرامش صنعتی را به دنبال دارد
  • مهمترین پیشران تولید، مشارکت واقعی مردم است
  • پرداخت بیش از ۱۵ میلیارد تومان تسهیلات به مشاغل خانگی در مراغه
  • پرداخت ۱۵ میلیارد تومان تسهیلات به مشاغل خانگی در مراغه
  • راه اندازی بازارچه مشاغل خانگی در چهارمحال و بختیاری
  • کارگران پیشران توسعه ومسائل اقتصادی هستند
  • بازارچه مشاغل خانگی در چهارمحال و بختیاری راه‌اندازی می‌شود
  • افزایش اعتبار هنرستانهای خراسان شمالی /هنرستان ها باعث رشد اقتصادی منطقه می شود