Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون آموزش مجلس گفت: با توجه به شیوع کرونا و پیک پنجم و فراهم نبودن شرایط ، کمیسیون آموزش موافق بازگشایی مدارس به صورت حضوری نیست. - اخبار سیاسی -

مهدی اسماعیلی عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به مباحث مطرح شده درباره بازگشایی حضوری مدارس در ابتدای مهر ماه، گفت: حفظ سلامت و جان دانش آموزان  برای همه مسئولان و همچنین اعضای کمیسیون آموزش در اولویت است لذا هر گونه تصمیمگیری در این باره با دقت و تدبیر اتخاذ خواهد شد تا سلامت دانش‌آموزان به خطر نیفتد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با توجه به شرایط فعلی و میزان شیوع ویروس کرونا و اینکه برخی از مسئولان حوزه سلامت عنوان می‌کنند که ما هنوز به قله پیک پنجم نرسیده‌ایم کمسیون آموزش موافقت بازگشایی مدارس به صورت حضور در ابتدای مهر ماه نیست؛ مگر اینکه واکسیناسیون عمومی با سرعت بیشتری انجام و واکسنی که برای سنین پایین‌تر استفاده می‌شود تهیه و به آنها تزریق شود، بتوان مدارس را به صورت حضوری بازگشایی کرد.

عضو کمیسیون آموزش مجلس بیان کرد: البته نکته‌ای که وجود دارد این است که نمی توان اهمیت کلاس‌های حضوری را علی‌رغم پیشرفت سامانه‌های مجازی ، نادیده گرفت و کلاس‌های غیر حضور کارایی لازم را مانند کلاس های حضور ندارد. اما با توجه به اهمیت سلامت دانش آموزان باید در شرایطی به سمت بازگشایی مدارس به صورت حضوری بریم که اطمینان خاطری بابت کنترل شیوع کرونا برای خانواده‌ها ایجاد شود.

اسماعیلی ادامه داد: قرار بود واکسنی که بتوان به دانش آموزان تزریق کرد ساخته و تزریق شود که متاسفانه ما تا کنون از این برنامه عقب هستیم اما اگر شرایط تا پایان شهریور ماه تغییر کند می‌شود با کمی تاخیر و با رعایت شرایط و پرتکل‌های خاصی بخشی از کلاس‌ها را هم به صورت حضوری آغاز کرد.

وی در توضیح شرایط و پرتکل‌های خاص به منظور بازگشایی حضوری مدارس ، گفت:به این منظور می‌شود مدارس را شیفت‌بندی کرد یا اینکه دانش‌آموزان با فاصله در سرکلاس‌ها بنشینند و ... لذا باید ساز وکار لازم برای این وضعیت فراهم شود.

عضو کمیسیون آموزش مجلس تصریح کرد: در صورتی که بتوان سرعت واکسیناسیون را افزایش داد و جامعه را به یک ایمنی لازم برسانیم می‌توان مدارس و دانشگاه‌ها را با اجرای پرتکل‌های خاص بازگشایی کرد.

اسماعیلی در پایان با بیان اینکه کمیسیون آموزش نحوه بازگشایی مدارس و دانشگاه‌ها را با حضور مسئولان مربوطه بررسی می‌کند اظهار کرد: کمیسیون آموزش دائما شرایط را رصد می‌کند و درباره شیوه بازگشایی مدارس با مسئولان مربوطه از جمله ستاد مقابله با کرونا و مسئولان آموزشو پرورش و وزارت علوم جلسه داشتیم و خواهیم داشت.

انتهای‌ پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: عضو کمیسیون آموزش بازگشایی مدارس صورت حضوری صورت حضور دانش آموزان کلاس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۴۷۶۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازگشت به تحصیل ۶۰ هزار تارک تحصیل در کشور

نادر کریمی‌بیرانوند ظهر امروز در نشست خبری با خبرنگاران در سنندج اظهار داشت: در اجرای طرح «شهید محمودوند» که در راستای شناسایی دانش آموزان بازمانده از تحصیل  اجرا می شود، سال گذشته ۶۰ هزار تارک و بازمانده از تحصیل به چرخه آموزش بازگشتند.

 مدیرکل حوزه متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش، مهارت‌آموزی دانش‌آموزان را یک عامل مهم در رشد ساحت اقتصادی و اشتغال عنوان کرد و گفت: تا وقتی که دانش‌آموزان مهارت ورود به بازار کار را کسب نکنند نمی‌توانند در این امر تاثیرگذار باشند.

وی با بیان اینکه مدارس شبانه‌روز اوقات فراغت خوبی برای دانش آموزان در خود دارد، بیان کرد: استان کردستان یک استان پیشرو در مهارت آموزی مدارس شبانه روز است و در همین راستا نمایشگاه طرح‌های خوداتکایی مدارس شبانه روز استان در محل نمایشگاه‌های دائمی از امروز برپا می‌شود.

کریمی بیرانوند از تصویب آیین‌نامه مهارت‌آموزی برای دانش‌آموزان متوسطه خبر داد و افزود: در ساختار آموزشی نیز تغییراتی داده شده و ساعات درسی مهارت آموزش داده خواهد شد.

مدیرکل حوزه متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: در این اقدام دانش‌آموزان دوره متوسطه دوم در طول سه سال تحصیلی خود ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی را در قالب درس‌های خود می‌گذرانند. 

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است
  • فعالیت مدارس استان بوشهر تا ۱۹ اردیبهشت
  • بازگشت به تحصیل ۶۰ هزار تارک تحصیل در کشور
  • نمایشگاه خوداتکایی دانش‌آموزان کردستان برپا شد
  • آموزش ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان متوسطه نظری
  • نحوه بارگذاری مدارک پذیرفته‌ شدگان آزمون آموزگاری + لینک بارگذاری و مدارک لازم
  • حساب بانکی چه افرادی مشمول مالیات بر سوداگری می‌شود؟ | نحوه شناسایی حساب های غیر تجاری
  • تجهیز سیستم گرمایشی مدارس همدان با طرح شهید عرب
  • بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم
  • هوشمندسازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت