Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری رویترز، سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) و متحدانی چون روسیه که در مجموع به اوپک پلاس شناخته می شوند، روز چهارشنبه تشکیل جلسه می دهند تا در مورد توافق های قبلی پیرامون افزایش ۴۰۰ هزار بشکه در روز نفت برای چند ماه آینده بحث و تبادل نظر کنند.

«محمد عبداللطیف الفارس» وزیر نفت کویت به رویترز گفت: بازارها روند کندی می یابند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: از زمان آغاز موج چهارم کووید –۱۹ در برخی مناطق، باید مراقب باشیم و این افزایش تولید را مورد بازنگری قرار دهیم. همچنین ممکن است افزایش ۴۰۰ هزار بشکه در روز متوقف شود.

الفارس گفت که اقتصاد کشورهای شرق آسیا و چین همچنان تحت تاثیر کووید – ۱۹ است و از اینرو باید جانب احتیاط را رعایت کرد.

دولت جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا از اوپک و متحدانش خواسته است برای مقابله با افزایش قیمت بنزین که از نظر آنها تهدیدی برای بهبود اقتصاد جهانی است، تولید نفت را افزایش دهند.

کاخ سفید بر این باور است که توافق اوپک پلاس برای افزایش تولید تا روزانه ۴۰۰ هزار بشکه از ماه جاری (اوت) تا ۲۰۲۲ برای این دوره حساس بهبود اقتصاد جهان، اصلا کافی نیست.  

بهای سوخت خودرو در سال جاری (۲۰۲۱) در آمریکا هم زمان با افزایش تقاضای برای فرآورده های نفتی بالا رفته است. میانگین بهای بنزین در طول سال گذشته تا نزدیک به یک دلار افزایش یافت، اما میزان افزایش بهای سوخت در ماه می (اردیبهشت)  برای نخستین بار از ۲۰۱۴ به این سو از سه دلار گذشت.  

بهای نفت خام شاخص آمریکا وست تگزاس اینترمیدیت در آوریل ۲۰۲۰ در پی کاهش شدید تقاضا برای فرآورده های نفتی به علت همه گیری، برای نخستین بار وارد دامنه منفی شد.  

الفارس در مورد درخواست آمریکا گفت که اعضای اوپک پلاس نظرات متفاوتی در مورد این مساله دارند.

وی افزود: جلساتی با کشورهای عضو اوپک به ویژه کشورهای شورای همکاری خلیج فارس در حال برگزاری است و تاکنون دیدگاه های متفاوتی در مورد نحوه مدیریت این مساله وجود دارد.

سال گذشته زمانی که تقاضای انرژی به دلیل محدودیت های سفر و قرنطینه های ملی برای جلوگیری از شیوع کووید – ۱۹ کاهش یافت، اوپک پلاس ۱۰ میلیون بشکه نفت در روز کاهش تولید را ثبت کرد که برابر با ۱۰ درصد تقاضای جهانی بود.

برچسب‌ها اوپک اوپک پلاس کویت نفت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اوپک اوپک پلاس کویت اوپک اوپک پلاس کویت نفت اوپک پلاس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۴۹۵۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این دو عامل احتمال پارکینسون را افزایش می دهد

مدت‌هاست که مشخص شده است قرار گرفتن در معرض آفت‌کش‌های کشاورزی می‌تواند تا حد زیادی احتمال ابتلا به بیماری پارکینسون را افزایش دهد.

به گزارش مدیسن نت، تحقیقات تازه ژنتیکی اکنون افرادی را که ممکن است آسیب پذیرترین وضعیت در این خصوص داشته باشند نشان می‌دهد.

تیمی در دانشگاه کالیفرنیا، اطلاعات ژنتیکی ۸۰۰ بیمار پارکینسونی را که در مرکز کشاورزی آن ایالت، زندگی و کار می‌کنند، بررسی کردند.

محققان خاطرنشان کردند که بسیاری از این افراد حداقل یک دهه قبل از ابتلا به این بیماری در معرض ۱۰ آفت کش مورد استفاده در محصولات پنبه قرار داشتند و برخی از بیماران تا سال ۱۹۷۴ در معرض این بیماری بودند.

آن‌ها انواع ژن‌های مرتبط با لیزوزوم‌ها، بخش‌هایی از سلول‌ها که ضایعات سلولی را تجزیه می‌کنند، تقویت کردند.

دکتر «برنت فوگل»، استاد نورولوژی و ژنتیک انسانی، توضیح داد که اختلال در عملکرد لیزوزومی مدت‌هاست با ظهور پارکینسون مرتبط است.

این مطالعه نشان داد که انواع مرتبط با فرآیندهای لیزوزومی در بیمارانی که مدت طولانی در معرض آفت کش‌ها قرار داشتند بیشتر بود.

به نظر می‌رسد که این گونه‌های ژنی با عملکرد مناسب پروتئین تداخل داشته باشند. به گفته محققان، این نشان می‌دهد که دفع نابهنجار ضایعات در سلول می‌تواند یکی از دلایل زمینه‌ای پارکینسون باشد که در کنار قرار گرفتن طولانی در معرض آفت کش‌ها رخ می‌دهد.

همانطور که ترکیبات سمی- از جمله پروتئینی به نام آلفا سینوکلئین، که مدت‌ها با پارکینسون مرتبط است- در سلول‌های مغز ساخته می‌شوند، می‌توانند در آنچه که به نام اجسام لویی در بافت‌ها شناخته می‌شوند، نیز تشکیل شوند. محققان خاطرنشان کردند که تجمع جسم لویی یکی از مشخصه‌های پارکینسون در مغز است.

فوگل در بیانیه خبری دانشگاه گفت: «این مطالعه از این فرضیه حمایت می‌کند که استعداد ژنتیکی ناشی از تغییرات جزئی در ژن‌هایی است که با عملکرد لیزوزومی مرتبط هستند.»

وی افزود: «به صورت روزانه، این گونه‌ها تأثیر زیادی ندارند. اما تحت استرس مناسب، مانند قرار گرفتن در معرض برخی آفت کش‌ها، ممکن است از بین بروند و به مرور زمان منجر به ابتلا به بیماری پارکینسون شوند. به این حالت تعامل ژن-محیط زیست گفته می شود».

فوگل گفت: «داده‌هایی برای بسیاری از اختلالات رایج وجود دارد که نشان می‌دهد تأثیرات محیطی بر توسعه این بیماری‌ها تأثیر می‌گذارد، اما ما هنوز راه خوبی برای اندازه‌گیری این تأثیر یا تعیین اینکه چه کسی به‌طور خاص در معرض خطر است، نداریم».

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • نتانیاهو نشست کابینه جنگی را لغو کرد/ احتمال حمله زمینی به رفح
  • قیمت محصولات ایران خودرو امروز سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • برگزاری نشست مشورتی دوره‌های مختلف شهرداری بندرعباس
  • پیش بینی افزایش ابر در استان مرکزی
  • تصمیم کمیساریای عالی حقوق بشر؛ محکومیت دیگری به جای آمریکا
  • نتانیاهو و بایدن تصمیم نهایی را برای منطقه گرفتند؟
  • بازنگری در مکان‌یابی پل‌های عابر پیاده در قم/۱۰ پل عابر پیاده مکانیزه اجرایی می‌شود
  • پایان هفته بارانی برای کرمان
  • چگونه تقاضای افزایش حقوق بدهیم؟ ( 12 توصیه کاربردی)
  • این دو عامل احتمال پارکینسون را افزایش می دهد