Web Analytics Made Easy - Statcounter

در این هفته ها، گزینه‌های احتمالی زیادی از رسانه‌ها برای معاونت امور زنان و خانواده، مطرح می‌شود. اما روز گذشته الهام یاوری، تنها زن حاضر در جلسه دولت با رهبر اتقلاب بود که گمانه زنی‌ها درباره معاونت او، شدت و قوت گرفت.

از بسته شدن پرونده اعضای کابینه و تعیین وزبران دولت سیزهم، مدتی‌ست که می‌گذرد. در این بین، معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری، همچنان نقطه ابهامی برای جامعه بانوان و وضعیتی نامشخص دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این هفته ها، گزینه‌های احتمالی زیادی از رسانه‌ها مطرح می‌شود، اما روز گذشته الهام یاوری، تنها زن حاضر در جلسه دولت با رهبر اتقلاب بود که این امر موجب شد تا گمانه زنی‌ها درباره معاونت او، شدت و قوت بگیرد. از این رو؛ تحصیلات، تجربیات و سوابق الهام یاوری را بررسی کنیم:

 

تحصیلات

دکترای مهندسی صنایع ( ۱۳۸۳_۱۳۸۸ )، دانشگاه کالیفرنیا_ برکلی، آمریکا

• موضوع پایان نامه: ارائه یک روش مبتنی بر شبیه سازی کامپیوتری برای بهینه سازی رتبه بندی گزینه ها در سیستم‌های تولید کالا و خدمت.

فوق لیسانس مدیریت مهندسی (۱۳۸_۱۳۸۶)، دانشگاه ایالتی سن حوزه، آمریکا

• گرایش مدیریت سیستم‌های نرم افزاری
• موضوع پایان نامه: ارائه یک مدل مدیریتی_ نرم افزاری برای مدیریت ریسک

لیسانس مهندسی کامپیوتر ( ۱۳۷۳_ ۱۳۷۷ )، دانشگاه صنعتی شریف

• گرایش مهندسی نرم افزار

• موضوع پایان نامه: نرم افزار سه بعدی سازی

تصاویر دو بعدی MRI

 

تجربه کاری و سوابق اجرایی

عضو در هیات علمی دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه تربیت مدرس، تهران ( ۱۳۹۱ تا کنون )

ریاست اتاق فکر کارآفرینی وزارت کار و تامین اجتماعی، تهران ( ۱۳۹۰_ ۱۳۹۱ )

ریاست مرکز آمار و اطلاعات بازار کار، وزارت کار و تامین اجتماعی، تهران ( ۱۳۸۹_۱۳۹۰ )

تدریس روش‌های تصمیم گیری مدیران دانشگاه صنعتی شریف، دانشکده مدیریت و اقتصاد_ تهران ( ۱۳۸۹_۱۳۹۱ )

تدریس در کلاس‌های مختلف لیسانس، فوق لیسانس و دکترا به عنوان TA، دانشگاه کالیفرنیا_بروکلی، آمریکا ( ۱۳۸۴ تا ۱۳۸۸ )

مشارکت در تحلیل و طراحی یک سیستم پیش‌بینی صدمات ناشی از زلزله، شرکت مهندسی Risk Management Solution، کالیفرنیا، آمریکا ( ۱۳۸۶ )

طراحی و تحلیل یک سیستم شبیه سازی تولید قطعات الکترونیکی، شرکت مهندسی Maxim، کالیفرنیا، آمریکا ( ۱۳۸۴ )

مشارکت در تحلیل طراحی یک سیستم مدیریت طراحی مدار‌های الکترونیکی، شرکت مهندسی Tavanza، کالیفرنیا، آمریکا (۱۳۸۰ _  ۱۳۸۱)

 

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: زنان دولت سیزدهم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۵۰۱۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکنون کدام گزینه ها برای ریاست مجلس دوازدهم مطرح شده اند؟

 

تابناک _ با مشخص‌شدن نتایج انتخابات مجلس دوازدهم در بیشتر کرسی‌های نمایندگی، رقابت‌ها برای ریاست بر قوه مقننه شدت گرفته است که شنیده‌ها از محافل سیاسی و راهروی مجلس از لابی‌های پشت‌پرده و برگزاری جلسات گوناگون حکایت دارد.

 بعد از برگزاری دوازدهمین دوره انتخابات مجلس، تکلیف ۲۴۵ کرسی برای ۴ سال آینده مشخص شد و ۴۵ کرسی باقی‌مانده نیز در ۲۱ اردیبهشت تعیین می‌شوند بنابراین اکنون بیش از دو سوم ترکیب مجلس آینده مشخص شده است.

از همان ابتدای اعلام نتایج انتخابات، موضوع اصلی در محافل سیاسی تعیین «رئیس مجلس دوازدهم» بود. موضوعی که هم در رسانه‌ها پیگیری شد، هم چهره‌های سیاسی داخل و خارج مجلس را به واکنش واداشت و هم زمینه جناح‌بندی‌ها در این باب را فراهم کرد؛ این روند در روز‌های پس از برگزاری انتخابات مجلس آنقدر سرعت گرفت که به موازات اعلام نتایج در مهمترین حوزه‌های انتخابیه، اسامی چهره‌هایی برای تکیه‌زدن به صندلی ریاست مجلس شنیده می‎شد. با نزدیک‌شدن به شروع کار مجلس آینده، اما این رقابت‌ها رنگ‌وبوی بیشتری گرفته و خبر‌ها حکایت از برگزاری جلسات متعدد رسمی و غیررسمی برای تصمیم‌سازی درباره ریاست مجلس آینده دارد.

به نوشته ایسنا و برمبنای آنچه برخی منتخبان مجلس آینده می‎‌گویند، افرادی چه به صورت مستقیم و چه غیرمستقیم برای ریاست مجلس اعلام آمادگی کردند که از جمله آنان می‌توان از «محمدباقر قالیباف»، «منوچهر متکی»، «مجتبی ذوالنوری»، «مرتضی آقاتهرانی»، «حمید رسایی» و «حمیدرضا حاجی‌بابایی» نام برد. شنیده‌ها از راهروی مجلس هم نشان می‌دهد این چهره‌ها برای جلب نظر سایر منتخبان، جلساتی برگزار کرده‌اند؛ روندی که در آن، طرح وعده‌هایی برای گرفتن رای از منتخبان مجلس آینده هم دور از ذهن نیست.

باتوجه به رقابت تنگاتنگ جریان‌های مختلف اصولگرایی در انتخابات مجلس دوازدهم و حضور کاندیدا‌های آنان در بهارستان، انتظار می‌رود صحنه رقابت نه‌تن‌ها برای کسب کرسی ریاست که برای کرسی نایب رئیسی، سایر اعضای هیأت رئیسه مجلس و حتی رؤسای کمیسیون‌های تخصصی مجلس نیز جدی‌تر شود و در نهایت فضای کلی مجلس دوازدهم را به سمت‌وسویی هدایت کند که در آن کمتر شاهد یک‌دستی‌هایی از نوع مجلس یازدهم باشیم.

در چنین شرایطی، اینکه کاندیدا‌های هر کدام از این کرسی‎های ریاست، گوشه‌چشمی به نتایج دوره دوم انتخابات مجلس داشته باشند تا با رایزنی‌ها بتوانند نظر آنان را به خود جلب کنند، نه‌تن‌ها تصور بعیدی نیست که به نظر می‌رسد تاثیر سرنوشت‌سازی هم بر ترکیب نهایی هیات رئیسه و روسای کمیسیون‌های مجلس دوازدهم برجای بگذارد.

دیگر خبرها

  • تقویت ساختار «مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس» در دانشگاه‌های علوم پزشکی
  • نعل وارونه آزادی بیان در آمریکا
  • افزایش ۸۶ درصدی بودجه در دولت سیزدهم!
  • دومین رویداد اهدای جایزه جوانی جمعیت در استان اردبیل برگزار می‌شود
  • دومین رویداد اهدای جایزه جوانی جمعیت در قم برگزار می‌شود
  • تاکنون کدام گزینه ها برای ریاست مجلس دوازدهم مطرح شده اند؟
  • نشست خبری معاونت علمی ریاست جمهوری
  • از «مصطفی سعیدی سیرائی» چه می‌دانیم؟مدیری اجرایی با سوابق شهرداری
  • پنج سناریوی عجیب انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا
  • کدام دانشگاه‌های آمریکا صحنه اعتراضات دانشجویی حمایت از غزه است؟