Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-07@02:35:38 GMT

تیم داوری جشنواره بین المللی عکس برج میلاد مشخص شد

تاریخ انتشار: ۷ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۹۵۲۰۳۱

تیم داوری جشنواره بین المللی عکس برج میلاد مشخص شد

به گزارش خبرگزاری فارس، فعالیت این دو‌ره از جشنواره عکس برج میلاد برای دریافت عکس ها از ۱۷ مرداد ماه آغاز شده است و شورای سیاستگذاری جشنواره آقایان مهرداد افسری، مهدی مقیم نژاد و بهنام صدیقی را بعنوان داوران این جشنواره انتخاب کردند.

در معرفی این داوران به تخصص، تجربه و نگاه علمی- تخصصی آنان نیز اشاره شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بهنام صدیقی متولد ۱۳۵۸ بوده و در معرفی او ذکر شده که وی عکاس مستند، مدرس عکاسی و دانش‌آموخته کارشناسی عکاسی در سال1387 از پردیس هنرهای زیبای دانشگاه تهران است. از صدیقی دو کتاب بعنوان‌های «اکباتان، غرب تهران» (1388-  نشر ماه ریز - تهران) و«یادآوری» (1393- نشر موتوبوکز - لندن) منتشر شده است. او از سال1388 به تدریس عکاسی در دانشگاه‌ها و موسسه‌های فرهنگی- هنری پرداخته است.

مهرداد افسری دیگر داور جشنواره عکس برج میلاد، متولد  ١٣٥٦ از خوی است.
افسری عکاس، ویدیو آرتیست، مستندساز و نشر را در کارنامه کاری خود دارد. این عکاس، مدرک کارشناسی عکاسی خود را در سال ١٣٧٩ و کارشناسی‌ارشد عکاسی خود را در سال١٣٨٥ از دانشگاه هنر تهران دریافت کرد. او به مدت ۱۸ سال استاد دانشگاه‌های هنر ایران و از سال ۱۳۸۲ عضو افتخاری انجمن هنرمندان ایران بوده است. وی ازسال ١٣٧٩ تاکنون ۱۶ نمایشگاه انفرادی در گالریی‌های مختلف برگزارکرده و آثار او در بیش از یکصد نمایشگاه بین‌المللی مختلف به نمایش درآمده است.
همچنین مهدی  مقیم نژاد متولد 1355 در بابل است. این هنرمند کارشناسی گرافیک (1378)، کارشناسی ارشد عکاسی(1380) و دکترای پژوهش هنر (1389) را از دانشگاه هنر تهران دریافت کرده است.
او عضو هیئت علمی دانشکده هنرهای تجسمی دانشگاه هنر تهران با درجه استادیار از سال 1389 تاکنون است.

فعالیت دبیرخانه جشنواره ملی عکس برج میلاد از ۱۷ مرداد ماه  آغاز و مراسم اختتامیه جشنواره ۲۱ مهرماه و در سالگرد افتتاح برج میلاد برگزار می شود.

عکاسان و علاقمندان این هنر می توانند تا پایان شهریور ماه آثار خود را به در سایت جشنواره به نشانی www.miladfestival.ir ارسال و بارگزاری کنند..

جزییات نحوه ارسال آثار در متن فراخوان منتشر شده روی سایت www.miladfestival.ir وجود دارد و علاقه مندان می توانند برای دریافت اطلاعات بیشتر به این سایت مراجعه کنند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: جشنواره برج میلاد دانشگاه تهران داوری عکس برج میلاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۵۲۰۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز داوری آثار جشنواره قصه‌گویی «نون، قصه و نمک مادربزرگ»

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، مریم اردبیلی اظهارکرد: با پایان مهلت زمان شرکت در جشنواره قصه‎ گویی «نون، قصه و نمک مادربزرگ» 583 اثر از سوی دبیرخانه این جشنواره اعلام وصول شد که 461 اثر واجد شرایط بود.از میان آثار دریافت شده،319 اثر  در قالب فایل صوتی، 118 اثر در قالب فیلم و 24اثر هم به صورت داستان مصور ارائه شده است.

وی با اشاره به برگزاری جلسه شورای سیاست‎گذاری این جشنواره هم تصریح کرد: موفقیت جشنواره با همراهی مردمی ارتباط مستقیم دارد و این ارزش را می‌توان با تعداد آثار رسیده به جشنواره قضاوت کرد، با توجه به کوتاه بودن زمان ارسال آثار به جشنواره، تعداد آثار رسیده تحسین برانگیز بود.

وی ادامه داد: آنچه موجب می‌شود جشنواره‌ها موفق عمل کنند، هدف گذاری دقیق و شفاف طراحان آن است که مدیریت شهری توانسته با هدف گذاری و شناسایی نیاز جامعه در این مسیر گام موثری بردارد.

اردبیلی با تاکید بر این مهم که کیفیت آثار رسیده به جشنواره مهر تاییدی بر این گفته است، تداوم برگزاری این رویداد را در گرو برنامه ریزی دقیق دانست .

مشاور شهردار تهران در امور زنان وخانواده همچنین گفت: جشنواره‌ها برای تداوم، نیازمند ایجاد ارتباط موثر در بین تمامی بدنه اجرایی جشنواره و معرفی اندیشه ها و اهداف جشنواره به علاقه‌مندان و شرکت کنندگان هستند.

وی تاکید کرد: هدف از برگزاری جشنواره «نون، قصه و نمک مادربزرگ» در واقع یک فرصت منحصر به فرد برای ارتباط با ریشه‌های فرهنگی و تقویت ارتباطات خانوادگی بود تا به عنوان یک پل ارتباطی بین نسل‌ها، روایت‌های قدیمی را به نسل امروز و فردا منتقل ‌کند.

اردبیلی در خصوص فعالیت های انجام شده در دبیرخانه جشنواره قصه گویی «نون، قصه و نمک مادربزرگ» به ارتباط مخاطبان در فضای مجازی اشاره و بیان کرد: فعالیت اداره‏های امور زنان و خانواده مناطق شهرداری تهران در راستای معرفی جشنواره بسیار موثر بود و همکاری با دبیرخانه سبب شناخت بهتر این جشنواره در شهر تهران شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تجلیل از اساتید دانشگاه پیام نور ایلام
  • خودکشی دانشجوی کارشناسی ارشد در کوی دانشگاه تهران +تصویر
  • آغاز داوری آثار جشنواره قصه‌گویی «نون، قصه و نمک مادربزرگ»
  • خودکشی دانشجوی کارشناسی ارشد در کوی دانشگاه
  • پایان داوری آثار نخستین جشنواره هنری «گنجینه مِهر»
  • خودکشی دانشجوی کارشناسی ارشد در کوی دانشگاه تهران
  • سِمت دقیق همسر رئیسی مشخص شد
  • عکس | حضور یک بازیگر سینما در مسابقات بین المللی تنیس
  • سمت دقیق همسر رئیسی مشخص شد
  • جانشین فغانی در داوری ایران مشخص شد