Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ساینس اینفو، قلب یکی از حیاتی‌ترین اندام‌های بدن است که کوچکترین اختلال در روند کارکرد آن می‌تواند مرگبار باشد. یکی از سوالات رایج درباره فعالیت قلب، ضربان آن است.

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران،   در این مطلب به سوالات رایج درباره ضربان قلب می‌پردازیم:

-نرخ طبیعی ضربان قلب چه میزان است؟

نرخ ضربان قلب به طور طبیعی بین ۶۰ تا ۱۰۰ ضربان در دقیقه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این حال، متخصصان می‌گویند یک فرد سالم باید ۶۰ تا ۸۰ ضربان در دقیقه داشته باشد. به طور معمول با افزایش سن نرخ ضربان قلب تغییر می‌کند و این امر نشان دهنده سلامت بدن است. اگر ضربان قلبتان در زمان استراحت کمتر از ۴۰ یا بیشتر از ۱۲۰ ضربان در دقیقه است باید به پزشک متخصص مراجعه کنید.

- دلیل آرام یا سریع‌تر شدن ضربان قلب چیست؟

دلایل زیادی برای تغییر الگوی ضربان قلب وجود دارد. افزایش فعالیت، نوشیدنی‌های حاوی کافئین، یا داشتن تب و پرکاری تیروئید می‌تواند تپش قلب را افزایش دهد. استرس و نگرانی و نیز مصرف برخی دارو‌ها می‌تواند نرخ ضربان قلب را بالا ببرد.

در سوی دیگر، برخی موارد می‌تواند میزان ضربان قلب را کاهش دهد. برای مثال، قلب هم یک ماهیچه محسوب می‌شود و با ورزش می‌توان آن را تقویت کرد. از این رو، هر چه قدر سالم‌تر و ورزشکارتر باشید نرخ ضربان قلبتان در زمان استراحت کاهش می‌یابد.

- ضربان قلب غیرطبیعی چیست؟

اختلال ریتم قلب یکی از بیماری‌های رایج قلبی است که به دلیل ریتم نامنظم بروز می‌کند که می‌تواند کند، سریع یا نامنظم باشد. این مشکل در مردان رایج‌تر از زنان است به طوری که از افراد مبتلا ۷۰ درصد مردان و ۳۰ درصد زنان هستند.

دلیل اصلی ضربان قلب غیرطبیعی وجود تکانه‌های الکتریکی نامنظم در ماهیچه‌های قلب است. این موضوع بخاطر مواردی همچون اختلالات روانی، استرس، تنش، کار زیاد، و مصرف محرک‌هایی همچون نوشیدنی‌های الکلی، قهوه و سیگار بروز می‌کند.

- در صورت داشتن مشکل آریتمی قلبی چه کنیم؟

آریتمی قلبی ناشی از عدم فعالیت منظم قلب به دلیل ریتم غیرطبیعی بروز می‌کند. در موارد خفیف، این موضوع می‌تواند باعث پمپاژ نامناسب خون، اضطراب، نگرانی، استرس، تپش قلب، سختی در عمل تنفس و بی حالی شود. در موارد شدید این موضوع باعث از حال رفتن بیمار خواهد شد. اگر فرد به موقع به بیمارستان مراجعه نکند احتمال آسیب‌های جدی و حتی مرگ وی وجود دارد.

پربیننده ترین دمنوش کندر معجزه در این روزهای کرونایی چای کیسه‌ای استفاده شده خود را دور نریزید، کاربردهای باورهای نکردنی دارد! حقایق ترسناک درباره کرونای جدید اگر واکسن زدید و مبتلا به کرونا شدید، به این صورت اقدام کنید آخرین آمار کرونا در ایران (۱۴۰۰/۶/۶)

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: ضربان قلب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۵۶۳۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خدا نیت‌های ما را هم خریدار است + فیلم

نیت، قصد باطنی برای انجام عملی است؛ بنابراین، نیت ارتباط تنگاتنگی با انگیزه هر فردی برای انجام عمل دارد؛ زیرا حالت نفسانی و باطنی نیت، زمانی در انسان ایجاد می‌شود که انگیزه‌ای برای انجام عملی برای دستیابی به مقاصد و اهدافی در وی ایجاد شده باشد. البته ممکن است که آنچه شخص نیت کرده به هر دلیل و مانع درونی یا بیرونی تحقق نیابد و شخص نتواند آنچه را نیت کرده انجام دهد، اما برای آن آثاری است که در دو حوزه کلامی و فقهی از آن سخن به میان آمده است؛ چرا که نیت همانند ایمان و کفر و نفاق، به شکلی، عمل انسانی است و برای هر عمل انسانی، حکم فقهی و کلامی و آثاری است که در آموزه‌های قرآن و اسلام بیان شده است؛ زیرا خدا بر خلاف دیگران به اعمال ظاهری و باطنی انسان علم دارد و بر اساس آن علم کامل خویش محاسبات خود را انجام می‌دهد.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی باشگاه خبرنگاران جوان فیلم و صوت فیلم و صوت

دیگر خبرها

  • هر آنچه که باید در مورد استفاده از «وازلین» بدانید
  • آنچه باید درباره انتخابات 21 اردیبهشت‌ بدانید | معرفی 6 فهرست انتخاباتی در دور دوم
  • کمبود این ویتامین سبب کاهش وزن می‌شود
  • هر آنچه از سیستم VRF باید بدانید
  • این علائم نشان دهنده کمبود ویتامین B۱ است
  • ۷ نکته مهم برای تهیه بستنی ساده خانگی که باید بدانید
  • کار آلگری در یوونتوس را تمام شده بدانید!
  • ۱۰ حقیقت حیرت‌انگیز درباره عنکبوت‌ها که باید بدانید
  • آموزش: نکات مهمی که قبل از خرید دستگاه‌های الکترونیکی دست دوم باید بدانید
  • خدا نیت‌های ما را هم خریدار است + فیلم