Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس‌جمهور ترکیه درباره برنامه‌های بعدی کشور در زمینه تولید پهپاد گفت: در حال حاضر هدف ما توسعه پهپادهایی است که می‌توانند در باندهای کوتاه بر روی ناوهای هواپیمابر پرواز کرده و فرود آیند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از آناتولی،‌ رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهور ترکیه در مراسم تحویل و تکمیل دوره آموزشی حمل‌ونقل هوایی با پهپاد در چورلو اظهار داشت: بدون شک صنایع دفاعی کشور در 19 سال گذشته در خط مقدم موفقیت ترکیه قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سطحی که به آن رسیده‌ایم به ویژه در فناوری هواپیماهای بدون سرنشین بیانگر موفقیت ماست.

وی با اشاره به پیشرفت چشمگیر کشور در عرصه صنایع دفاعی گفت: با تولید پهپاد تهاجمی آکینجی، ترکیه در جایگاه یکی از 3 کشور پیشرفته جهان در زمینه این فناوری جای گرفت.با آکینجی، جهان وارد گفتمان بسیار متفاوتی خواهد شد؛ یکی از بزرگترین دستاوردهای تاریخ جمهوریت ترکیه این است که صنایع دفاعی را در این مدت کوتاه از حدود 20 درصد بومی و ملی بودن به 80 درصد رساندیم.

اردوغان با بیان اینکه ترکیه در سال‌های اخیر نقش تعیین‌کننده‌ای در سیاست‌های جهان داشته، گفت: همه این حقیقت را می‌بینند و می‌دانند که هر کس بخواهد در منطقه ما ابراز نظر کند ابتدا به ترکیه نگاه خواهد کرد.کسانی که قصد انجام عملیات در منطقه ما را دارند ابتدا باید رویکرد ترکیه را بر اساس صلح و ثبات ارزیابی کنند.

اردوغان با اشاره به پیشرفت ترکیه در عرصه صادرات صنایع دفاعی، اظهار داشت: ما بایراکتار TB2 را به اوکراین، قطر و جمهوری آذربایجان صادر کردیم و توافقنامه‌های صادراتی جدیدی منعقد شده و در حال انجام است.

رئیس‌جمهور ترکیه درباره برنامه‌های بعدی کشور در زمینه تولید پهپاد گفت: در حال حاضر هدف ما توسعه پهپادهایی است که می‌توانند در باندهای کوتاه بر روی ناوهای هواپیمابر پرواز کرده و فرود آیند. در حال حاضر بسیاری از کشورها برای خرید پهپادهای ساخت ترکیه در نوبت هستند.

وی گفت: هر که در منطقه ما بخواهد حتی یک سنگ را جابجا کند، ابتدا به دنبال رضایت ترکیه خواهد بود. ما مصمم هستیم که ترکیه را به کشوری پیشگام در زمینه فناوری هواپیماهای جنگی بدون سرنشین تبدیل کنیم. اگر می‌توانیم پهپادهای مسلح با قابلیت فرود در ناوهای هواپیمابر با باند کوتاه تولید کنیم، به قابلیت استفاده از پهپادهای مسلح در ماموریت‌های فرادریایی نیز دست خواهیم یافت.

اردوغان با اشاره به بحران افغانستان گفت: چگونه وجدان می‌تواند در این مورد سکوت کند که مادران در افغانستان مجبور شوند فرزندان خود را پشت سیم خاردار به سربازان خارجی بسپارند.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اردوغان ترکیه اردوغان ترکیه صنایع دفاعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۵۶۴۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران به دنبال رابطه برد-برد با آفریقا است/ نگاه برابر داریم

به گزارش قدس آنلاین، بابک احمدی رئیس هیات عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایدرو) در نشست تخصصی دومین اجلاس ایران و آفریقا با اشاره به اینکه توسعه همکاری با کشورهای آفریقایی در اولویت‌های همکاری‌های بین المللی ایران قرار دارد، گفت: بررسی‌ها نشان می‌دهد کشورهای آفریقایی در سال‌های اخیر تحرک خوبی در عرصه توسعه صنعتی داشته اند به طوری که بیشتر اقلام ۱۰ گروه اول وارداتی به این قاره، محصولات و ماشین آلات صنعتی است.

وی افزود: آمارها نشان می‌دهد ۸ کشور از ۱۰ کشور اول صادرکننده به آفریقا جزء فهرست ۱۰ کشور اول واردکنندگان از این قاره هستند که این امر نشان می‌دهد راهکار مناسب همکاری با کشورهای آفریقایی در ایجاد یک رابطه دوطرفه است.

معاون وزیر صمت در ادامه با اشاره به ظرفیت‌ها و منابع طبیعی قاره آفریقا در ۳ بخش معادن، نفت و گاز و زمین‌های حاصل‌خیز کشاورزی، هدفگذاری فعالیت ایران در آفریقا را در ایجاد یا تکمیل زنجیره صنایع معدنی، نفت و گاز و صنایع تبدیلی بیان کرد.

احمدی تصریح کرد: ایران نگاه برابر برای همکاری با کشورهای آفریقایی دارد و به دنبال یک رابطه برد- برد و استفاده مکمل از ظرفیت‌های یکدیگر است.

رئیس هیات عامل ایدرو، صدور خدمات فنی و مهندسی و توسعه مدیریت را از دیگر بسترهای همکاری عنوان و ابراز امیدواری کرد: ایران و کشورهای آفریقایی در حوزه همکاری‌های صنعتی با صبر و حوصله و استمرار تعاملات به سطح مناسبی از همکاری‌های دو جانبه برسند.

در ادامه این نشست «انگت روبارد هیپولیت جین پاول» وزیر صنایع کوچک و متوسط کشور آفریقای مرکزی گفت: ما نیاز مبرم به توانمندی‌های صنعتی، دانش فنی و همچنین نیروی انسانی متخصص داریم.

وی با تاکید بر ابنکه سیاست کلی کشورش در گسترش همکاری‌های جنوب-جنوب (کشورهای در حال توسعه) است، تصریح کرد: با توجه به محدودیت‌های بانکی درصدد این هستیم که بحث صادرات و واردات دو طرفه باشد تا بخشی از این مشکلات حل شود.

نشست تخصصی صنعت دومین اجلاس ایران و آفریقا با حضور معاونان وزیر صنعت، معدن و تجارت و وزیران صنایع و تجارت سه کشور آفریقایی و فعالان بخش خصوصی در محل پژوهشگاه سازمان مدیریت صنعتی برگزار شد.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • لحظه اصابت پهپاد انتحاری ارتش یمن به کشتی اسرائیلی+ فیلم/ مخالفت وزیرخارجه انگلیس به تروریستی اعلام کردن سپاه/ هشدار مهم انصارالله به آمریکا درباره حمله به یمن/ حمله جنگنده‌های آمریکایی و انگلیسی به یمن
  • سودای هلند برای ریاست بر ناتو و نقش ترکیه
  • نقش جاده ابریشم ترکیه در معادلات خاورمیانه/ اردوغان پروژه آمریکا را دور زد؟
  • احمد داود اوغلو با هنیه دیدار کرد
  • رسانه عبری: باکو میانجی بالقوه تل‌آویو و آنکارا است
  • غریق‌نجاتی که به سمت شما پرواز می‌کند
  • مقامات سیاسی ترکیه و دردسر خودروهای لوکس
  • ایران به دنبال رابطه برد-برد با آفریقا است/ نگاه برابر داریم
  • تمساح سرگردان در فرودگاه/ عکس
  • دستگیری اعضای یک باند وابسته به داعش در ترکیه