Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-28@21:21:37 GMT

نظر جالب شهید افشار درباره مرحوم پرورش

تاریخ انتشار: ۸ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۹۵۶۸۶۹

نظر جالب شهید افشار درباره مرحوم پرورش

به گزارش خبرنگار حماسه و مقاومت خبرگزاری فارس شهدا چون ستارگانى هستند که در آسمان هستى مى‌درخشند، اما برخى از این ستاره‌ها درخشش فوق‌العاده‌اى دارند و مى‌توانند اسوه و الگویى براى دیگران باشند لذا  شایسته است ما یاد و خاطره شهداى دفاع مقدس را همیشه گرامى بداریم و پیوند خود را با آنان همچنان مستحکم نگهداریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هفتم شهریورماه ١٣٣٥ زادروز شهید جلال افشار از شهداى والامقام خطه اصفهان است، او بعد از اخذ دیپلم وارد مدرسه حقانى در حوزه علمیه قم شد که تحت نظارت شهید آیت‌الله دکتر بهشتى و شهید آیت‌الله قدوسى اداره مى‌شد، شهید افشار در درس‌هاى اخلاقى عارف واصل مرحوم آیت‌الله بهاءالدینى هم شرکت مى‌جست و از مریدان پروپاقرص ایشان بود و آیت‌الله بهاءالدینى هم لقب ذاکر قریب‌البکاء  به او داده بودند چون خبلى زود اشکش جارى مى‌شد.

من خودم دلباخته شهید جلال افشار بودم و از ناله‌ها و گریه‌هاى عاشقانه‌اش در دعاى کمیل سحرگاهان شب‌هاى جمعه مرحوم استاد پرورش در مسجد سید اصفهان، مسجد جامع و یا در منازل دوستان خاطره‌ها دارم، او وقتى به جبهه مى‌خواست برود تفألى به قرآن زده بود، آیه شریفه «من کان یرجوا لقاءالله فان اجل الله لات و هو السمیع العلیم» آمده بود یعنى کسى که لقاء خداوندى را آرزومند است، قطعاً بداند اجل الهى در پیش روى اوست و او شنواى داناست، حاکى از اینکه من تمام ناله‌هاى عاشقانه تو را شنیدم و مى‌دانم مشتاق لقاء من هستى! حالا بیا!

شهید افشار پس از این تفأل با خانواده، همسر و فائزه تازه به دنیا آمده‌اش خداحافظى تمام عیار کرد و مى‌دانست که بر اساس نوید قرآن کریم لقاء الهى را در پیش دارد و دیگر بر نمى‌گردد! او دیگر از دنیا رخت بربسته بود و روحش هر لحظه در انتظار وعده دیدار حضرت حق جل و علا بود، نمى‌دانم چند روز شده بود که به جبهه آمده بود اما خدا خواست که شب قبل از شهادتش او را ببینم.

من در آن زمان در تیرماه ١٣٦١ به عنوان تخلیه‌گر مجروح، به منطقه عملیاتى رمضان در شلمچه خوزستان اعزام شده بودم و در کنار یک بیمارستان صحرایى در خط مقدم جبهه بودم که ناگهان دیدم شهید جلال افشار براى بازدید از مجروحین و وضعیت بیمارستان صحرایى به آنجا آمد اما چه جمالى داشت! چفیه اى بر سر گذاشته بود و سیمایش مانند ماه مى‌درخشید و کاملاً با دفعات قبل که او را مى‌دیدم تفاوت داشت، او همیشه چهره و محاسن زیبایى داشت اما آن شب جمالش وصف ناپذیر بود، بسیار درخشنده شده بود و من خوشحال بودم که در آن تنهایى جبهه، ایشان را دیدم و لحظاتى از حضورش لذت بردم اما نمى‌دانستم که او در آستانه شهادت است!

تا اینکه غروب فردایش ٦١/٤/٢٤ شهید افشار براى اقامه نماز با زبان روزه نداى اذان سر مى‌دهد و در حین گفتن اشهد ان محمدا رسول الله (ص) ترکشى به او اصابت مى‌کند و من در بیمارستان صحرایى بودم که ماشین آمبولانس خاکى استتار شده‌اى به سرعت از راه رسید و مجروحى را تخلیه کردند و بر برانکارد گذاشتند، ناگهان با تعجب نگریستم دیدم شهید جلال افشار است و ترکش به پهلوى او اصابت کرده بود و خون به شدت جارى است، هنوز از هوش نرفته بود و لبانش با اذکار الهى تکان مى‌خورد و هـیچ آه و ناله‌اى هم نمى‌کرد، بلافاصله چند واحد خون تزریق کردند و لحظاتى بعد هلى کوپترى هم براى انتقال مجروحان به اهواز رسید و با سرعت او را به هلى کوپتر منتقل کردند ولى ظاهراً به بیمارستان نرسیده از شدت خونریزى جان به جان آفرین تسلیم مى‌کند و به لقاء الهى که شیفته‌اش بود مى‌رسد.

حالا شما ببینید شهید افشارى که خودش استاد اخلاق و عرفان بود و مجمع محامد و کمالات و فضائل شده بود، آنچنان شیفته استاد بزرگوار ما مرحوم استاد سید على‌اکبر پرورش بود که در وصیت نامه‌اش خطاب به ایشان نوشت؛ استادم پرورش! شما با اخلاصتان مرا سوزاندید!!

آرى شهید جلال افشار یکى از دست پرورده‌ها و شاگردان برجسته استاد پرورش بود که کلاس‌هاى درسش در هر کجا که بود رایحه‌اى از عشق و عرفان را به مشام مى‌رساند، استاد پرورش در دهه شصت چندین سال وزیر آموزش و پرورش بود و بعد از آن هم که به مجلس شوراى اسلامى راه یافت از اعضاى شوراى عالى دفاع شد و حضورى پیوسته در جبهه‌ها داشت و حقیقتاً شهیدپرور بود و بسیارى از شاگردانى که از قبل از انقلاب درک محضر او را یافته بودند به فیض شهادت رسیدند و ما امروزه در آموزش و پرورش نیازمند چنین وزیرى دانشمند و فرهیخته که جامع فضائل و کمالات باشد، هستیم تا براى همه فرهنگیان الگو واسوه باشد.

شاید خدا مى‌خواست من شب قبل از شهادت شهید افشار، سیمایى که چون پاره ماه مى‌درخشید و فردایش نیز پیکر غرقه بخونش را ببینم و امروز بعد از گذشت حدود چهل سال گزارش‌گر شهادت این شهید والامقام در سالگشت تولدش باشم، باشد که آنها نظرى بر ما و جامعه ما بکنند و این امراض و گرفتارى‌ها را خدا به حرمت شهدا مرتفع بگرداند و ما را هم در ادامه راهشان موفق بدارد و در امر ظهور موفور السرور قطب عام امکان، واسطه غیب و شهود امام زمان مهدى موعود تعجیل بفرماید.

و هوالسمیع العلیم
مرتضى نجفى قدسى

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: شهید قرآن دفاع مقدس اصفهان شهید جلال افشار شهید افشار آیت الله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۵۶۸۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارگران سربازان فداکار جبهه جنگ اقتصادی هستند

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله قربانعلی دری نجف آبادی، در خطبه‌های نماز جمعه اراک، اظهار کرد: بخش تولید در شرایط تحریم‌های ظالمانه با همت مضاعف کارگران دلسوز و زحمتکش سرپا است و توجه رهبر معظم انقلاب به تولید، نشان از اهمیت تلاش مضاعف برای خنثی کردن توطئه‌های دشمنان دارد.

وی تاکید کرد: کارگران همواره در راستای خنثی کردن توطئه‌های دشمن در جنگ اقتصادی و تحقق منویات مقام معظم رهبری در راستای تولید به صورت جهادی نقش آفرینی کرده‌اند.

امام جمعه اراک از کارگران به عنوان سربازان فداکار جبهه جنگ اقتصادی یاد کرد و گفت: این قشر زحمتکش برای رونق و جهش تولید از خودگذشتگی و ایثار کردند و در این راستا از هیچ تلاشی دریغ نکردند که جای تقدیر دارد.

تکریم معلمان در جامعه نهادینه شود

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی با اشاره به فرارسیدن ۱۲ اردیبهشت بزرگداشت روز معلم گفت: تربیت نیروی انسانی خلاق، توانمند، باتقوا و کارآفرین رسالت خطیر معلمان در نظام جمهوری اسلامی است.

آیت الله دری نجف آبادی گفت: همانگونه که رسالت انبیای الهی بویژه حضرت محمد (ص)، ترویج مکارم اخلاقی در جامعه بود، معلمان نیز چنین رسالتی دارند و همه باید قدردان زحمات این قشر از جامعه باشند.

وی تاکید کرد: منزلت والای حرفه مقدس معلمی درآموزه‌های اسلامی مورد تاکید ویژه است و تکریم معلم و افرادی که در تعلیم و تربیت انسان نقش اساسی دارند باید در میان همه اقشار جامعه نهادینه شود.

آیت‌الله دری نجف‌آبادی با بیان اینکه آموزش بزرگترین نقش را در توسعه فرهنگی جامعه ایفا می‌کند، اظهار کرد: نقش معلمان، طلاب حوزه‌های علمیه و اساتید دانشگاه در این فرآیند بسیار کلیدی و حساس است.

امام جمعه اراک با گرامیداشت یاد و خاطره استاد شهید مرتضی مطهری افزود: این استاد فرزانه، نمونه یک معلم فداکار و پرتلاش بود که برای ترویج مکارم اخلاقی و اسلامی در جامعه تمام تلاش خود را بکار گرفته بود.

نقش ویژه شوراها در توسعه و عمران شهرها

آیت الله دری نجف آبادی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به هفته شوراها گفت: شوراها باید در توسعه و عمران شهرها تلاش ویژه ای داشته باشند و در کاهش هزینه‌های مردم به ویژه بخش مسکن گام‌های مؤثری بردارند و زمینه رضایتمندی مردم را افزایش دهند.

کد خبر 6089194

دیگر خبرها

  • خبر‌هایی از بزرگداشت مرحوم آیت الله ترابی در دامغان
  • عکسی از مادر سیدحسن خمینی در مراسم تشییع پیکر عروس ارشد امام /دختر امام هم آمد
  • تصاویری متفاوت از سید حسین خمینی بعد از فوت مادرش
  • وضعیت منـزل سید حسین خمینی بعد از فوت مادرش را ببینید | تصویـر
  • تصاویری از حال و هوای منزل سیدحسین خمینی بعد از فوت مادرش + تصاویر
  • تصاویری از حال و هوای منزل سیدحسین خمینی بعد از فوت مادرش
  • آسمانی شدن پدر شهید در تالش
  • کارگران سربازان فداکار جبهه جنگ اقتصادی هستند
  • آیت الله علوی بروجردی: روحانیت در عصر آیت‌الله بروجردی، با سازمان‌دهی ایشان به اوج رسید/ ایشان معتقد بودند ما برای دنیا حرف داریم
  • مراسم گرامی داشت مقام آیت‌الله ترابی برگزار شد