Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار خراسان رضوی با اشاره به فعالیت ۱۶ ساعته مراکز منتخب کرونایی در مشهد، گفت: ۱۱ مرکز درمانی جدید مختص کرونا راه‌اندازی کردیم تا خدمات بیشتری به مردم داده شود. خدماتی که در مراکز منتخب کرونایی به مردم ارائه می‌شود، رایگان است.

محمدصادق معتمدیان در گفت‌وگو با میزان، با اشاره به آخرین وضعیت مهار کرونا در استان خراسان رضوی اظهار کرد: ظرفیت پذیرش بیماران کرونایی در بیمارستان‌های دولتی را افزایش دادیم و همچنین از ظرفیت درمانی بخش‌های خصوصی استفاده کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با بیان اینکه بیش از ۲۰ بیمارستان در مشهد فعال هستند، افزود: با انجام مذاکرات و ابلاغ دستورالعمل از ستاد استانی مقابله با کرونا به بیمارستان‌های خصوصی، بخشی از تخت‌های این مراکز درمانی برای مداوای مبتلایان به کرونا مورد استفاده قرار گرفت.

استاندار خراسان رضوی با تاکید بر راه اندازی مراکز بستری موقت با همکاری آستان قدس رضوی، بسیج، سپاه و بیمارستان‌های بخش خصوصی گفت: با تزریق رمدسیویر و نیز بستری موقت، کار قابل توجهی در این مراکز برای مداوای بیماران صورت گرفت؛ از این طریق کمی از حجم فشار وارده بر مراکز درمانی استان کمتر شد. 

معتمدیان با اشاره به فعالیت ۱۶ ساعته مراکز منتخب کرونایی در مشهد توضیح داد: ۱۱ مرکز درمانی دیگر مختص کرونا را تأمین اعتبار کردیم تا خدمات بیشتری به مردم داده شود.خدماتی که در مراکز منتخب کرونایی به مردم ارائه می‌شود، رایگان است. 

وی گفت: یکی از حُسن‌های مراجعه مردم به مراکز درمانی، تشخیص زود هنگام بیماری کرونا است. یکی از دلایل افزایش تعداد فوتی‌های زود هنگام، مراجعه دیر هنگام  مبتلایان به مراکز درمانی است، اگر نیاز باشد افراد به مراکز درمانی و بیمارستان‌ها معرفی می‌شوند و لذا بحث تشخیص و مراجعه زودهنگام به مراکز درمانی بسیار مهم است.

 

بیشتر بخوانید:  استاندار خراسان جنوبی: روند ابتلاء به کرونا در این استان کُند شده است

 

انتهای پیام/

برچسب ها: محمد صادق معتمدیان کرونا مشهد

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: کرونا مشهد مراکز منتخب کرونایی مراکز درمانی خراسان رضوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۵۸۹۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازگشایی مجدد بیمارستان صحرایی در شهرک دانش و سلامت

مدیر بیمارستان صحرایی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: با توجه به دستور رئیس دانشگاه، بیمارستان صحرایی در شهرک دانش و سلامت دوباره بازگشایی و آماده خدمت‌رسانی شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، به نقل از روابط عمومی علوم پزشکی مشهد، حسین محزون گفت: با توجه به بازدید رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد از بیمارستان صحرایی و تاکید ایشان بر آمادگی کامل این بیمارستان برای خدمت رسانی به گروه های هدف در زمان مورد نیاز و در مناطق مختلف استان و کشور، بیمارستان صحرایی، بازگشایی شده و به زودی آموزش نیروهای تخصصی و داوطلبان نیز انجام خواهد شد.

وی تصریح کرد: در مواقع بروز حوادث و بلایای طبیعی یا غیرطبیعی با مصدوم انبوه که تعداد مجروحان حادثه زیاد است و امکان انتقال سریع و تخلیه مجروحان از صحنه حادثه به محل امن یا مراکز درمانی وجود ندارد، ضرورت انتقال و استقرار سریع بیمارستان سیار و ارائه خدمات درمانی سریع و گسترده در محل امری ضروری است.

مدیر بیمارستان صحرایی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: بیمارستان صحرایی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در سال 92 به بهره برداری رسید و در دوران کرونا نیز مورد استفاده قرار گرفت و حال با توجه به فصل تابستان و حضور زائران در صورت نیاز از این بیمارستان مجدد استفاده خواهد شد، این بیمارستان 45 تختخوابی در قالب بخش هایی همچون اتاق عمل، Icu ، جراحی زنان، رادیولوژی، آزمایشگاه، داروخانه، CSR و بخش های جانبی در حال حاضر آمادگی استقرار در مناطقی که نیاز است را دارد.

محزون افزود: ایجاد توان ارائه خدمات درمانی در هر زمان و هر مکان در کشور و خارج از کشور،کاهش عوارض ناشی از تاخیر در درمان مصدومین،کاهش تعداد مرگ و میر و قربانیان حوادث غیرمترقبه طبیعی و ساخته دست بشر،کاهش  هزینه ها و احتمال ضایعات انسانی  و کاهش آسیب های روانی ناشی از حوادث از اهداف راه اندازی بیمارستان های صحرایی به شمار می رود.

وی به فعالیت‌های انجام شده در این بیمارستان به منظور آمادگی برای ارائه خدمات در مواقع ضروری اشاره کرد و گفت: تهیه نقشه چیدمان بیمارستان، تشکیل تیم واکنش سریع بیمارستان صحرایی در رده های درمانی مختلف، بازگشایی و ساماندهی کانکس‌ها و تجهیزات پزشکی،کالیبراسیون تجهیزات پزشکی، تهیه فهرست داروهای مورد نیاز بیمارستان با هماهنگی معاونت غذا و دارو، راه اندازی دستگاه رادیولوژی، ارائه خدمات برای زائران و مسافران نوروزی و بازگشایی بیمارستان صحرایی، جهت تست و آمادگی تجهیزات و انجام مانور فرضی برای آمادگی در مواقع بروز بحران از جمله این اقدامات است.

انتهای پیام/282

دیگر خبرها

  • هزینه‌های درمانی دهک‌های پایین در مراکز دولتی کرمانشاه رایگان است
  • بهره مندی بیش از ۳۳ هزار نفر از خدمات مشاوره‌ای بهزیستی چهارمحال و بختیاری
  • مشهد، پرباران ترین شهر خراسان رضوی با ۲۵ میلیمتر باران
  • بارش ۲۵ میلیمتر باران در مشهد
  • ارائه بیش از ۱۰۰ خدمت رایگان برای بارداری سالم
  • بیش از ۱۰ هزارمددجوی خراسان شمالی از خدمات مشاوره رایگان بهره‌مند شدند  
  • کاهش آسیب‌های اجتماعی با راه‌اندازی مراکز آموزش شهروندی
  • آغاز طرح بازگشت به زندگی سالم در مشهد
  • راه اندازی بزرگترین میدان عرضه دام‌ زنده در شرق خراسان رضوی
  • بازگشایی مجدد بیمارستان صحرایی در شهرک دانش و سلامت