Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد به نقل از وب دا، دکتر محمدرضا صابری اظهار کرد: میزان داروی موجود با مصرفی بیماران کرونایی در اغلب داروخانه‌ها همخوانی دارد و مشکل خاصی در این خصوص نیست و تنها در برخی اقلام خاص بیمارستانی کمبود داریم که این مشکل در سطح کشور بوده و تنها معطوف به مشهد و خراسان رضوی نبوده، هرچند که پیگیری مستمر را در راستای تأمین به‌موقع انواع داروها داریم تا نیاز بیماران در کوتاه‌ترین زمان ممکن برطرف شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیر کمیته دارو و تجهیزات پزشکی قرارگاه مبارزه با کووید ۱۹ دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: با وضعیت موجود می‌توانیم بگوییم که ۹۹ درصد داروی موردنیاز بیماران کرونایی و غیرکرونایی در داروخانه‌ها موجود است و مشکل خاصی در این خصوص وجود ندارد و در تلاش هستیم که آن یک درصد باقی‌مانده را هم مربوط به برخی داروهای خاص بوده تأمین کرده و این عدد را به صفر برسانیم تا بیماران و خانواده‌های آنان در بحث درمان دغدغه‌ای بابت دارو نداشته باشند.

وی با بیان اینکه ازدحام‌های داروخانه‌ای که در هفته‌های قبل بود اکنون دیگر مشاهده نمی‌شود، خاطرنشان کرد: خوشبختانه این مشکل با تدبیر به‌موقع معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد و کمیته دارو و تجهیزات پزشکی قرارگاه عملیاتی مبارزه با کرونای این دانشگاه برطرف شده است و در این خصوص افزایش تعداد داروخانه‌های عرضه‌کننده داروهای خاص را داشتیم تا مردم جهت تهیه این داروها تنها به یک داروخانه خاص مراجعه نکنند و آن دارو در نزدیک‌ترین داروخانه به محل سکونتشان موجود باشد و بتوانند داروی موردنظرشان را بدون ایجاد ازدحام و صف‌های طولانی که خود نگران‌کننده بوده تهیه کنند.

صابری اضافه کرد: نکته قابل توجه در انتخاب داروخانه‌های عرضه‌کننده داروهای خاص این است که بسیاری از این داروخانه‌ها شبانه‌روزی هستند و مردم می‌توانند مدیریت زمان در طول شبانه‌روز داشته باشند تا با ازدحام در محل داروخانه و فضای بیرونی اطراف آن مواجه نشوند.

دبیر کمیته دارو و تجهیزات پزشکی قرارگاه مبارزه با کووید ۱۹ دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ذکر این نکته که خوشبختانه در روزهای اخیر میزان مصرف داروهای بیماران کرونایی با توجه به روند کاهشی این نوع بیماران سیر نزولی داشته است، تأکید کرد: گرچه در برنامه‌ریزی‌هایمان به‌گونه‌ای مدیریت کرده‌ایم که کمبودی در خصوص هیچ نوع دارویی وجود نداشته باشد، اما آرزوی همیشگی ما سلامتی کامل مردم و عدم نیاز آنان به پزشک و دارو بوده و قطعاً وقتی با کاهش میزان ابتلا و بستری و به طبع آن کاهش میزان مصرف دارو مواجه هستیم بسیار خوشحال هستیم و آرزو داریم که این وضعیت را به‌صورت مستمر شاهد باشیم.

وی بیان کرد: وضعیت داروهای بیماران کرونایی و غیرکرونایی در حال حاضر خوب است و مشکل خاصی در این خصوص نداریم و خوشبختانه در کمیته دارو و تجهیزات پزشکی قرارگاه مبارزه با کووید ۱۹ دانشگاه علوم پزشکی مشهد همه پای کار آمده‌اند تا هیچ‌گونه کمبودی در روزهای سخت کرونایی احساس نشود.

انتهای پیام/ ۷۰۰۶۸

منبع: فارس

کلیدواژه: محمدرضا صابری دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیماران کرونایی داروخانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۵۹۶۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از گردشگری سلامت در ۱۴۰۲

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در سال گذشته ۸۲ هزار و ۵۲۴ بیمار خارجی در مشهد ویزیت کرده‌ایم که بابت آنها حدود ۱۰۰۰ میلیارد تومان درآمد داشته‌ایم.

داوود خوش‌شکن افزود: بیشترین بیماران را بیمارستان‌های رضوی، چشم‌بینا، امام رضا (ع)، خاتم و قائم ویزیت کرده‌اند. بیماری‌های ارتوپدی و تروما، زنان و زایمان، بیماری‌های چشمی، بیماری‌های قبلی، اورلوژی و جراحی‌های عمومی به ترتیب مورد اولویت گردشگران سلامت در مشهد بوده است.

مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: البته در مشهد بیماران افغانستانی زیادی داریم که مدرک تبعیت کشور را ندارند، از همین رو این بیماران را گردشگر سلامت محسوب می‌کنیم. به همین دلیل مراجعه به بخش ارتوپدی و تروما بالا است. البته تعرفه‌ای که از این نوع بیماران دریافت می‌کنیم، تعرفه گردشگری است.

خوش‌شکن افزود: در سال گذشته از ۹۵ ملیت در مشهد بیمار داشتیم که نسبت به سال ۱۴۰۱ پیشرفت بیشتری داشته است. بیشترین بیماران ما از کشور‌های افغانستان، عراق، ترکمنستان، بحرین، تاجیسکتان، کویت و عربستان سعودی بوده است. رشد بیماران ترکمنستان بسیار چشمگیر بوده است.

وی در خصوص جایگاه دانشگاه علوم پزشکی مشهد در جذب گردشگران سلامت در کشور گفت: مشهد رتبه نخست جذب بیماران خارجی در کشور را دارد. پس از مشهد شهر‌های قم، کرمان، اصفهان و شیراز در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

 

 

دیگر خبرها

  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از گردشگری سلامت در ۱۴۰۲
  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی مشهد از گردشگران سلامت در ۱۴۰۲
  • جمع آوری داروهای قاچاق و دست ساز از عطاری های اردبیل
  • کشف و ضبط داروی قاچاق و تاریخ گذشته
  • کشف و ضبط داروی قاچاق و تاریخ گذشته از داروخانه های پارس آباد
  • انسولین در داروخانه های هشتگرد به اندازه کافی موجود است
  • انسولین در داروخانه های هشتگرد به اندازه کافی موجود است 
  • توهین دو وزیر به خرد بدنه دارویی نظام‌سلامت
  • رتبه‌بندی داروخانه‌ها بر چه اساسی است؟
  • ۵۹ داروی جدید تحت پوشش بیمه قرار گرفت