Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-30@10:33:00 GMT

کتاب برگزیده جشنواره حبیب غنی پور به چاپ دوم رسید

تاریخ انتشار: ۸ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۹۵۹۷۴۴

کتاب برگزیده جشنواره حبیب غنی پور به چاپ دوم رسید

به گزارش خبرگزاری مهر، کتاب «گزارش اندوه» اثر برگزیده جشنواره حبیب غنی پور اثر محمود جوانبخت تجدید چاپ شد.چاپ دوم این کتاب در ۲۵۲ صفحه رقعی توسط انتشارات کتاب نیستان به بازار نشر عرضه شده است.

رمان و ادبیات سیاسی اجتماعی یکی از مهم‌ترین دستاوردهای چهار دهه انقلاب اسلامی است، اتفاقی که تا پیش از آن با وجود رمق داشتن و حیات آن، جلوه‌های قابل اعتنایی از خود بروز نداده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

انقلاب اسلامی و به دنبال آن دفاع مقدس و تحولات سیاسی و اجتماعی ایران پس از انقلاب اما بستر و زمینه‌ای قابل اعتنا برای ظهور و بروز این پدیده را ایجاد کرد و نویسندگان زیادی با قوت و توان مختلف در شکل‌ها و نسل‌های متعددی به این پدیده ورود پیدا کرده و در آن به خلق اثر پرداختند.

با این همه در سال‌های پس از انقلاب و به ویژه در دهه اخیر تولید رمان‌هایی که از سویی بتواند راوی زندگی و تحول یک انسان و یک نسل در گذر زمان باشد و از سوی دیگر داستانی را به عنوان زیربنای خلق رمان در اختیار داشته باشد کمتر موفق بوده است؛ یا نویسندگان علاقه‌ای به شکست و خروج از پیله تنهایی و ذهن اتوپیایی خود نداشتند و یا در این خروج موفقیت چشمگیری از خود نشان ندادند.

با چنین دیدگاهی است که می‌توان رمان «گزارش اندوه» را یک اتفاق ادبی در بستر ادبیات به شدت شخصی‌شده این روزهای ایران به شمار آورد. اتفاقی که هر دو ویژگی ذکر شده را در خود داراست.

محمود جوانبخت به عنوان نویسنده این اثر داستانی، در کنار نویسندگی، پیشینه و سابقه قابل توجهی در روزنامه‌نگاری دارد و بخش زیادی از تجربه و سبک روایی او وام‌دار این تجربه است. او در این اثر چنانچه از اسم آن پیداست با در هم آمیختن ژانر گزارش مطبوعاتی با داستان‌نویسی، به اثری داستانی دست پیدا کرده که بر پایه یک پلات داستانی قوی و حساب‌شده، به شیوه روایی گزارش که سبکی خواندنی و آکنده از توصیف‌های کوتاه و به اندازه و نیز مشاهده‌های نویسنده در مقام راوی و در عین حال حفظ خط روایی داستانی است، قصه‌ای جذاب را روایت می‌کند.

داستان «گزارش اندوه» یک داستان بلند بدون فصل است. داستانی که مخاطب باید همانند یک گزارش آن را یک نفس بخواند و در عین حال خلاقیت در آمیختن داستان با شیوه روایی گزارش‌گونه آن و نیز انتخاب کلمات و عبارت‌های ساده و فراموش کردن تکنیک و فرم‌های مختلف در روایت از آن اثری ساخته است که به راحتی می‌توان با نویسنده آن همذات پنداری کرده و با روایت داستانی او همراه شد.

کد خبر 5292840

منبع: مهر

کلیدواژه: جایزه شهید غنی پور تجدید چاپ انتشارات کتاب نیستان محمد مهدی اسماعیلی ترجمه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی درگذشت چهره ها محمدرضا حکیمی محرم 1400 معرفی کتاب معرفی نشریات تجدید چاپ علی محمد مودب پژوهشگاه فرهنگ هنر و ارتباطات وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی انتشارات راه یار حسینیه مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۵۹۷۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهانت به امام خمینی(ره) در کتاب درسی هند؟

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از فارس، طی روزهای گذشته برخی کانال های تلگرامی با انتشار تصویری از یک کتاب مدعی شدند که در کتاب‌های درسی آموزش و پرورش هند به امام خمینی(ره) بنیانگذار انقلاب توهین کرده‌اند.

در این کتاب تصویر بنیانگذار انقلاب اسلامی در کنار برخی جنایتکاران منتشر شده است. بررسی‌ها نشان می‌دهد که این کتاب به هیچ وجه کتاب درسی نظام آموزشی هندوستان نیست و یک موسسه خصوصی است.

همچنین مدیر این موسسه با انتشار نامه‌ای ضمن عذرخواهی از این اشتباه و قول اصلاح فوری این اقدام نوشت: «صمیمانه‌ترین پوزش خود را از این اشتباه اعلام می‌داریم و در حال انجام اقدامات فوری برای اصلاح این اشتباه هستیم.»

برخی معتقدند منتشرکنندگان این شایعه در فضای رسانه‌ای، تلاش دارند تا روابط بین دو کشور هند و ایران را تضعیف کنند.

کد خبر 848144 برچسب‌ها امام خمینی هند خبر ویژه

دیگر خبرها

  • اختتامیه دومین جشنواره ملی «دوست من کتاب» در همدان
  • آبی که از سرچشمه گل آلود می شود ؛ داستانی تکراری این بار در روستای سرکلاته کردکوی
  • اهانت به امام خمینی(ره) در کتاب درسی هند؟
  • «سرزمین شعر» ۱۵ میلیون نفر بازدید کننده داشت
  • میزگرد تخصصی مهر گیلان برگزیده جشنواره در مسیر انتخاب شد
  • جایزه بوکر عربی ۲۰۲۴ به اسیر فلسطینی رسید
  • به‌نشر با دست پر به نمایشگاه کتاب تهران می‌ رود / ارائه ۶۰۰ اثر پر فروش و جدید در نمایشگاه کتاب
  • اختتامیه جشنواره هنر انقلاب در یاسوج
  • برگزیدگان جشنواره عروسک خونه معرفی شدند
  • «مگره و مردان محترم» در کتابفروشی‌ها دیده شدند