Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-30@15:36:08 GMT

هپکو فرزند ناخواسته خصوصی‌سازی/ شستا هپکو را نخواست

تاریخ انتشار: ۸ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۹۶۰۰۷۶

هپکو فرزند ناخواسته خصوصی‌سازی/ شستا هپکو را نخواست

سرپرست و نائب رئیس هیأت مدیره شستا در نامه‌ای به سرپرست مدیریت نظارت بر ناشران سازمان بورس اعلام کرد: شستا شرکت هپکو را نمی‌خواهد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، ضیاءالدین شجاعی برهان سرپرست و نائب رئیس هیأت مدیره شستا طی نامه ای به محسن انصاری مهیاری سرپرست مدیریت نظارت بر ناشران سازمان بورس و اوراق بهادار در خصوص فروش سهام هپکو توسط سازمان تأمین اجتماعی اعلام کرد: پیش‌نویس مورد اشاره توسط سازمان تأمین اجتماعی تهیه و برای اظهارنظر به سرمایه‌گذاری تأمین اجتماعی ارسال شده بود که با توجه به بررسی‌های صورت گرفته، مورد مخالفت هیأت مدیره شستا قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبیعی است که شستا در صورتی که براساس صرفه و صلاح تصمیمی در این رابطه اتخاذ کند، خود را ملزم به رعایت تمامی ضوابط و دستورالعمل‌های ابلاغی سازمان بورس می‌داند و در چارچوب آن عمل خواهد کرد.

با توجه به فضای رسانه‌ای، اطلاعات معتبر و متقن در مورد اطلاعات شستا را از مراجع ذیصلاح شرکت دریافت و مورد استناد قرار دهید.

رکورد معاملات بورس در سال 1400 شکسته شد

شایان ذکر است شرکت هپکو سال 1351 در اراک راه‌اندازی و سه بار از سوی سازمان خصوصی‌سازی به بخش خصوصی واگذار شد اما هر سه بار خریداران نتوانستند به تعهدات در پرداخت اقساط عمل کنند. در نتیجه این شرکت فرابورسی دوباره به دامن دولت برگشت.

این در حالی است که در نهایت قرار شد 60 درصد از سهام دولتی هپکو در قبال بدهی دولت به تأمین اجتماعی به این سازمان واگذار شود که با نامه سرپرست و نائب رئیس هیأت مدیره شستا به سرپرست مدیریت نظارت بر ناشران سازمان بورس آب پاکی بر روی دست دولت، سازمان خصوصی‌سازی، شرکت هپکو و کارمندان این شرکت و نیز سهامداران شرکت هپکو ریخته شد.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سازمان خصوصی سازی اصل ٤٤ شرکت هپکو اراک بورس تهران سازمان خصوصی سازی اصل ٤٤ شرکت هپکو اراک بورس تهران هیأت مدیره شستا تأمین اجتماعی سازمان بورس شرکت هپکو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۶۰۰۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نامه سازمان خصوصی‌سازی به فدراسیون فوتبال درباره سرخابی‌ها

سرپرست سازمان خصوصی‌سازی با ارسال نامه‌ای به رئیس فدراسیون فوتبال از فروش رسمی سهام باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس خبر داد. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم و به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، ابراهیم بازیان سرپرست سازمان خصوصی‌سازی در نامه‌ای به مهدی تاج رئیس فدراسیون فوتبال، اعلام فروش سهام کنترلی متعلق به دولت در شرکت‌های فرهنگی - ورزشی استقلال ایران و پرسپولیس را اعلام کرد.

آیا تغییر نام استقلال به استقلال خلیج فارس مشکل‌ساز می‌شود؟

در نامه بازیان آمده است:

به استحضار می‌رساند در اجرای مصوبه هیئت محترم واگذاری بلوک سهام کنترلی شرکت‌های فرهنگی - ورزشی استقلال ایران و پرسپولیس متعلق به دولت (وزارت ورزش و جوانان) در تاریخ 1403/2/3 توسط این سازمان به فروش رسید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نامه سازمان خصوصی سازی به فدراسیون فوتبال درباره مالکیت استقلال و پرسپولیس
  • نامه سازمان خصوصی‌سازی به فدراسیون فوتبال
  • نامه سازمان خصوصی‌سازی به فدراسیون فوتبال درباره سرخابی‌ها
  • چراغ سبز تغییر نام باشگاه استقلال تهران
  • رئیس سازمان خصوصی‌سازی خبر داد: اگر تغییر نام استقلال به استقلالِ خلیج فارس منع قانونی نداشته باشد، مورد موافقت قرار می‌گیرد / فیلم
  • نحوه واگذاری سهام ترجیحی پرسپولیس مشخص شد
  • اعلام نحوه واگذاری سهام پرسپولیس ترجیحی به پیشکسوتان
  • اعلام نحوه واگذاری سهام ترجیحی به اعضای باشگاه و پیشکسوتان پرسپولیس
  • اعلام نحوه واگذاری سهام به اعضای باشگاه و پیشکسوتان پرسپولیس
  • جذب منابع پایدار با رویکرد حفظ و جذب مشتریان محقق می‌شود