Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار تهران گفت: حدود ۱۰ روز زمان می‌برد تا شاهد کاهش در آمار فوت و بستری‌ بیماران کرونایی باشیم.

به گزارش مشرق، انوشیروان محسنی بندپی بعد از ظهر دوشنبه در جلسه ستاد مقابله با کرونا استان تهران طی سخنانی با اظهار تأسف از فوت ۶۶۹ نفر از هموطنان در پی ابتلاء به ویروس کرونا در کشور گفت: حدود ۱۰ روز زمان می‌برد تا شاهد کاهش در آمار فوتی و بستری‌ها باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به پیشنهاداتی که به ستاد ملی مقابله با کرونا ارائه شده است، گفت: ساماندهی نوبت دهی الکترونیک واکسن در کلانشهری همچون تهران باید با در نظر گرفتن موارد مختلفی باشد و هر تجمعی ممکن است بی نظمی و مشکلاتی را به همراه داشته باشد، لذا از ستاد کرونا خواستیم، فاصله سنی و رده‌های سنی مبتلایان را در اختیار استان قرار دهند و با توجه به ظرفیت بالای استان تهران خواستار هستیم، پیشنهاد بعدی این است که پروتکل نویسی حتماً در دانشگاه‌ها اجرایی شود، مثلاً در وسایل نقلیه که روزانه جمعیت زیادی را جابجا می‌کنند باید به طور دیگری کنترل شوند مثلاً افراد با داشتن کارت واکسن بتوانند از وسایل نقلیه استفاده کنند.

استاندار تهران به احتمال ورود سوش جدید در آینده و تأثیرات پایداری هوا روی آن اشاره کرد و گفت: متخصصین با توجه به سرعت همه گیری کرونا از نوع «لامبدا» جلسه‌ای بگذارند و برنامه‌ای داشته باشیم که چه اقدامات پیشگیرانه‌ای داشته باشیم که این بیماری با سرعت وارد کشور نشود و شاهد ورود سویه جدید بیماری نباشیم.

وی اضافه کرد: باید برای افرادی که زمان تزریق دُز دوم آنها فرا می‌رسد، تمهیداتی در نظر بگیریم، که فاصله دز اول و دوم زیاد نشود و ایمنی و مصونیت در مورد سوش های جدید کاهش یابد.

محسنی بندپی در خصوص رعایت پروتکل‌های بهداشتی نیز گفت: به دستگاه‌هایی که همکاری لازم را ندارند ابتدا از طریق تذکر و اخطار و نهایتاً از طریق اقدام حقوقی برخورد می‌شود.

منبع: مهر

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا تحولات افغانستان ستاد کرونا محسنی بندپی ویروس کرونا کرونا استان تهران استان تهران سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۶۳۶۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم جلوگیری از احداث ابنیه در مجاورت جاده‌های گیلان

به گزارش خبرنگار مهر، اسدالله عباسی عصر شنبه در نشست ایمنی راه‌های استان با گرامیداشت هفتم اردیبهشت ماه روز حمل و نقل و ایمنی اظهار کرد: در کنار اعمال جرایم رانندگی، علائم رانندگی و نصب دوربین‌های نظارتی می‌تواند در کاهش آمار تصادفات مؤثر و بازدارنده باشد.

استاندار گیلان خط‌کشی راه‌ها و تقویت روشنایی جاده‌ها را نیز برای افزایش ایمنی رانندگی لازم و ضروری دانست و افزود: از آنجا که پلیس راهنمایی و رانندگی نمی‌تواند در همه جا مستقر باشد باید نسبت به نصب دوربین‌های نظارتی اقدام شود تا قبل از وقوع هر حادثه جاده‌ای و تصادف، با متخلفان اعمال قانون شوند.

عباسی هدایت عابران برای استفاده از پل‌های عابر پیاده را هم موضوعی ضروری خواند و تصریح کرد: نصب سرعت گیر نمی‌تواند به تنهایی در کاهش حوادث جاده‌ای کمک کننده باشد چه بسا همین افزایش تعداد سرعت گیرها به عاملی در جهت حوادث رانندگی تبدیل شوند.

وی بیان داشت: آمار ورود خودروها به استان گیلان بسیار بالاست بنابراین طبیعی است که در چنین وضعیتی آمار تصادفات و تلفات جاده‌ای زیاد باشد که البته باید برای کاهش آن همه دستگاه‌های ذیربط همکاری کنند.

عباسی با بیان اینکه کنار گذر کوچصفهان قادر به هدایت ترافیک نیست، گفت: باید از تغییر کاربری و احداث ابنیه در مجاورت جاده‌ها جلوگیری به عمل آید زیرا چنین سازه‌هایی اهمیت بزرگراه‌ها که اعتبارات زیادی برای احداث آن صرف می‌شود را زیر سوال می‌برد.

استاندار گیلان عنوان کرد: سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور باید متناسب با شرایط استان‌ها در مورد آنها تصمیم گیری کند زیرا در بعضی استان‌ها تعداد زیادی کنارگذر و پل احداث شده اما در برخی استان‌ها مانند گیلان و شهر رشت این کار صورت نگرفته است.

عباسی بیان داشت: در کنار نصب دوربین‌های هوشمند، اداره کل راهداری و پلیس راهور باید همکاری بیشتری با یکدیگر داشته باشند تا بتوانیم آمار تصادفات در جاده‌های گیلان به خصوص در محور سراوان به سمت امامزاده هاشم و ورودی سنگر به سمت سیاهکل را کاهش دهیم.

کد خبر 6090242

دیگر خبرها

  • ۲۲۵ هزار بنای ناپایدار در استان تهران داریم
  • رسانه عبری: جنگ غزه واردات خودرو را در اسرائیل فلج کرد
  • مرگبارترین اتوبان‌های تهران را بشناسید
  • کاهش سرقت در اردبیل
  • استقرار بالگرد نیروهای مسلح در استان ایلام ضروری است
  • استقرار تیپ مستقل ارتش در ایلام از مطالبات دیرینه مردم است
  • تصادفات فوتی و جرحی در تنگستان کاهش یافته است
  • لزوم جلوگیری از احداث ابنیه در مجاورت جاده‌های گیلان
  • نقاط حادثه خیز جاده‌های گیلان شناسایی و رفع شود
  • آمار مرگ در ایران | افزایش تعداد فوتی‌ها | آمار مرگ مردان ۱۱.۲ درصد بیشتر از زنان