Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-03@03:07:01 GMT

رشد زیرساخت‌های درمانی اردبیل برای مقابله با کرونا

تاریخ انتشار: ۸ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۹۶۴۸۸۲

رشد زیرساخت‌های درمانی اردبیل برای مقابله با کرونا

به گزارش خبرنگار مهر، شهرام حبیب‌زاده در برنامه زنده رادیویی و تلویزیونی شبکه سبلان اظهار کرد: همزمانی اپیدمی کرونا با هفته دولت باعث شد که امسال، سالی متفاوت‌تر داشته باشیم و برنامه خاصی در جهت افتتاح پروژه‌های بهداشتی و درمانی نبود، هر چند که هر پروژه‌ای به محض آماده شدن در طول سال راه اندازی شده و به بهره برداری رسیده و در خدمت هم استانی‌های شریف استان قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: در طول یک دهه اخیر، خدمات مختلفی در حوزه سلامت استان ارائه شده که در مقایسه با سال‌های قبل از آن شاهد رشد و پیشرفت چشمگیری هستیم.

حبیب زاده، اضافه شدن تخت‌های ICU، CCU، دستگاه‌های اکسیژن ساز، MRI، سی تی اسکن را گوشه‌ای از این خدمات ارزنده دانست و افزود: با توجه به اپیدمی کرونا تا حد زیادی توانستیم زیرساخت‌های بیمارستانها را در جنبه‌های مختلف اعم از تجهیزات پزشکی، نیروی انسانی، فضای فیزیکی و … با توجه به شرایط کرونایی، تکمیل کنیم که با وجود همه این موارد، تلاش در جهت رفع کمبودها و نواقص موجود، امری ضروری است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، عزم و اراده کارکنان دانشگاه در تمامی رده‌ها و واحدها بخصوص مدافعین سلامت و کارکنان خط مقدم مبارزه با بیماری کرونا را ارزشمند و قابل ستایش دانسته و تصریح کرد: تاکنون در طول چند سال گذشته، این حجم از فشار کاری بر روی پرسنل دانشگاه مشاهده نشده بود که لازم است از این همه مجاهدت و ایثار و از خودگذشتگی کارکنان دانشگاه قدردانی ویژه بعمل آید.

حبیب زاده، کار در بهداشت و درمان را کاری بسیار سخت و طاقت فرسا عنوان کرد و بیان کرد: با وجود ابتلاء و بیماری، مسئولیت خانوادگی، فشار بالای کاری، کمبود نیرو و مشکلات دیگر، کادر بهداشت و درمان، شبانه روزی در طول بیماری کرونا با جان و دل و پشتکار در خدمت مردم عزیز استان بودند.

وی تدوین سند سیمای سلامت استان را بسیار مهم و ارزشمند دانست و گفت: برنامه ریزی ها در این سند حول پنج محور سرطان‌های گوارش، حوادث ترافیکی، بیماری‌های روان و خودکشی، محیط زیست و تغذیه سالم بوده که امیدواریم بتوانیم با مشارکت سایر سازمان‌ها و همکاری مردم، بدرستی این سند را در استان اجرایی نمائیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، خرید، نصب و راه اندازی دستگاه‌های پیشرفته و تجهیزات پزشکی را در دوران کرونا بسیار مؤثر و مفید قلمداد کرده و تصریح کرد: به عنوان نمونه قبل از بیماری کرونا تمامی تست‌های تشخیصی مثل آنفلوانزا به تهران یا تبریز ارسال می‌شد که بعد از شروع اپیدمی و با جدیت استاندار اردبیل، اولین درخواست ما محقق شده و دستگاه تشخیصی PCR در استان راه اندازی شد که حتی بعد از کرونا هم در تشخیص بسیاری از بیماری‌ها کمک کننده خواهد بود. همین جدیت در کار باعث شد آزمایشگاه کرونای دانشگاه جز معدود آزمایشگاه‌هایی هست که توسط انستیتو پاستور ایران حائز امتیاز کامل در برنامه مهارت آزمایی تشخیص مولکولی بیماری کووید ۱۹ سازمان بهداشت جهانی شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل با اشاره به آمار و وضعیت بیماری کرونا در استان اظهار کرد: در روزهای گذشته وضعیت استان بسیار وخیم و بحرانی بود به طوری که هر روز مجبور بودیم برای بستری بیماران، یک بخش کرونا راه اندازی کنیم، ولی محدودیت‌های تردد و تعطیلات چند روز قبل باعث شد تا حدی بتوانیم از وضعیت بسیار بحرانی بیماری خارج شویم و امیدواریم با کمک مردم عزیز استان، شاهد کاهش در ابتلاء و بستری‌ها در مراکز درمانی باشیم.

کد خبر 5293234

منبع: مهر

کلیدواژه: ویروس کرونا اردبیل بیمارستان ویروس کرونا هفته دولت بوشهر واکسن کرونا شیوع کرونا آمار کرونا گرگان کرمانشاه خطبه های نماز جمعه افتتاح طرح عمرانی سفر رئیس جمهور به خوزستان اردبیل دولت سیزدهم محرم 1400 بیماری کرونا راه اندازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۶۴۸۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌برداری از بیمارستان رزن نیازمند اهتمام دانشگاه علوم پزشکی

به گزارش خبرگزاری مهر، علی اصغر غفاری آثار صبح سه‌شنبه در دیدار با رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان همدان بیان کرد: دانشگاه علوم پزشکی استان به منظور اتمام پروژه بیمارستان ۱۵۰ تختخوابی در حال ساخت شهرستان رزن اهتمام و پیگیری های لازم را انجام دهد که در دهه مبارک فجر بتوانیم از این پروژه برای خدمت رسانی به مردم بهره‌برداری کنیم.

وی ضمن تقدیر و تشکر از حضور رییس دانشگاه علوم پزشکی استان در شهرستان و نگاه ویژه ایشان به بهره‌مندی مردم شهرستان رزن از خدمات شبکه بهداشت و درمان شهرستان به بیان نیازهای درمانی شهرستان رزن پرداخت و گفت: نیاز شهرستان به پزشک متخصص و جراح از ضروریات و مطالبات اساسی شهرستان است که لازم است به این مسأله توجه ویژه شود.

فرماندار رزن ادامه داد: در سطح شهرستان صرفاً یک پزشک به مدت ۸ روز از ماه داریم که نیازمند حضور پزشک ثابت در تمامی روزهای هفته هستیم.

غفاری آثار افزود: در بخش رادیولوژی و سونوگرافی فقط یک پزشک به مدت ۱۵ روز از ماه داریم و ضرورت دارد تا به این مهم نیز توجه شود.

غفاری‌آثار با بیان اینکه فقط یک پزشک بیهوشی در مدت ۱۵ روز از ماه داریم اضافه کرد؛ پزشک متخصص چشم، متخصص گوش، حلق و بینی نداریم و متخصص اورولوژی فقط یک روز در هفته در سطح شهرستان در حال خدمت رسانی است که پاسخگوی نیاز مردم نیست.

فرماندار رزن همچنین ضمن بیان اینکه فقط یک پزشک عمومی داریم خواستار افزایش پزشک عمومی به سه پزشک عمومی شد و گفت: بخش آزمایشگاه بیمارستان ولیعصر عج شهر رزن نیاز به تامین دستگاه اتوآنالایزر دارد.

وی در پایان از دکتر مجذوبی درخواست کرد تا به منظور اتمام و تکمیل مراکز جامع سلامت روستاهای چایان و سورتجین تا هفته دولت اقدامات و حمایت‌های لازم را انجام دهند.

دکتر محمد مهدی مجذوبی رییس دانشگاه علوم پزشکی در این دیدار نیز گفت: شهرستان رزن یکی از شبکه‌های پرتلاش و فعال در بیشتر شاخص‌های استان است.

وی افزود: مرکز بهداشت و درمان این شهرستان در بسیاری از شاخص‌ها رتبه اول و دوم را به خود اختصاص داده و در حوزه درمان نیز با بهره برداری از بیمارستان ۱۵۰ تختخوابی و افزایش چشمگیر تخت‌های بستری و همچنین بخشهای پاراکلینیکی و تجهیزات تشخیصی و درمانی که منجر به افزایش خدمات درمانی بهتری در این شهرستان رقم خواهد خورد و امیدوارم با حمایت‌های شخص فرماندار و تعامل سایر دستگاه های مرتبط، همکاران حوزه سلامت با بهره برداری از بیمارستان در حال احداث شهرستان رزن بتوانیم در خدمت رسانی به مردم شهرستان موفق تر عمل کنیم.

کد خبر 6092561

دیگر خبرها

  • یک مرکز غیرمجاز درمانی و سقط جنین در یزد پلمب شد
  • پلمب یک مرکز غیرمجاز درمانی و سقط‌ جنین در یزد
  • پلمب یک مرکز غیرمجاز درمانی و سقط جنین در یزد
  • حل بحران سالمندی جمعیت، عزم ملی را می‌طلبد
  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF
  • سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زابل منصوب شد
  • بهره‌برداری از بیمارستان رزن نیازمند اهتمام دانشگاه علوم پزشکی
  • رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل تغییر کرد
  • آغاز درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در خراسان شمالی
  • افتتاح دستگاه MRI بیمارستان رازی رشت، به زودی