Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش سه شنبه شب ایرنا به نقل از رایزنی فرهنگی سفارت ایران در ژاپن، «هیساکو تسونادا» بیش از ۳۰ سال از عمر خویش را برای یادگیری زبان و ادبیات فارسی و همچنین هنر خوشنویسی به کار گرفت.

در این مراسم لوح تقدیر انجمن خوشنویسان به همراه دیوان نفیس حافظ توسط «حسین دیوسالار» رایزن فرهنگی ایران در ژاپن به وی اهداء شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
دیوسالار در این باره گفت: روابط تاریخی، فرهنگی و طولانی دو کشور ایران و ژاپن مدیون ایران شناسان، اسلام شناسان، اساتید زبان و ادبیات فارسی و هنرمندانی از ژاپن و ژاپن شناسان ایرانی است که توانستند در ایجاد شناخت هر چه بیشتر دو ملت نقش آفرینی نمایند و همواره قدردان تلاش ها و نقش موثر آنان بوده و خواهیم بود.

وی به همکاری ها و فعالیت های این هنرمند و استاد زبان و ادبیات فارسی اشاره کرد و  افزود: بسیار خرسندم که در طول این سال ها، از همکاری های نزدیک خانم تسونادا برخوردار هستیم که با عشق و علاقه فراوان در جهت توسعه تعاملات فرهنگی دو کشور تلاش می کنند و در طول حدود سی سال گذشته در جهت یادگیری زبان فارسی و هنر خوشنویسی با جدیت فراوان گام برداشته اند و اثرات ماندگاری را از خود به یادگار گذارده اند.

رایزن فرهنگی و نماینده بنیاد سعدی در ژاپن به برگزاری دوره های آموزش زبان فارسی در این کشور هم اشاره کرد و افزود: خوشبختانه با همکاری خانم تسونادا در این زمینه نیز شاهد اجرای دقیق، مستمر و برنامه ریزی شده دوره های زبان و ادبیات فارسی بدون توقف بوده ایم و حتی پس از کرونا نیز دوره های آموزش زبان فارسی رایزنی فرهنگی به طور کامل دنبال شد و شاهد رشد فارسی آموزان و توسعه فعالیت ها بوده ایم و در حال حاضر در دو سطح ویژه کودکان و نوجوانان و بزرگسالان برگزار و فارسی آموزانی ز سراسر ژاپن در آن حضور دارند.

تسونانادا هم ضمن تشکر از مردم ایران و رایزنی فرهنگی در حمایت از فعالیت های آموزشی و هنری در ژاپن، از انجمن خوشنویسان ایران تقدیر کرد.

هیساکو تسونادا علاوه بر خوشنویسی ایرانی به زبان وادبیات فارسی نیز تسلط دارد و در حال حاضر از سوی رایزنی فرهنگی، زمینه تدریس و آموزش وی به مخاطبان و فرهنگ دوستان ژاپنی فراهم گردیده که با توجه به شیوع کرونا در حال حاضر به صورت مجازی برگزار می شود.

همچنین با معرفی رایزنی فرهنگی و با هماهنگی دفتر یونسکو در ایران، تعدادی از آثار وی در جشنواره و نمایشگاه "رقص قلم" با آثار هنرمندان کشورهای حوزه جاده ابریشم و از جمله ۶ هنرمند دیگر ژاپنی نیز چندی قبل در مراسم ویژه ای در ایران به نمایش درآمد.

پیشتر نیز دکتر حداد عادل رییس بنیاد سعدی از تلاش ها و زحمات این استاد زبان فارسی تجلیل و لوح تقدیر اهداء نمود.

برچسب‌ها انجمن خوشنویسان ایران رایزنی فرهنگی ایران بنیاد سعدی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: انجمن خوشنویسان ایران رایزنی فرهنگی ایران بنیاد سعدی انجمن خوشنویسان ایران رایزنی فرهنگی ایران بنیاد سعدی زبان و ادبیات فارسی رایزنی فرهنگی زبان فارسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۶۴۹۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شکست سکوت رسانه‌های فارسی زبان در برابر اعتراضات دانشجویان آمریکا

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، «برخورد پلیس با اندک دانشجویان یکی دو دانشگاه در آمریکا براساس قانون بوده است.»، «پلیس در این برخورد‌ها هیچ رفتارخشونت آمیزی نداشته و این دانشجویان بودند که علیه پلیس و دیگر دانشجویان خشونت به خرج داده اند.»

این روایت رسانه‌های فارسی زبان خارجی از جنبش دانشجویی در آمریکاست که برای آزادی فلسطین در حدود ۶۰ دانشگاه آمریکا و چندین دانشگاه در اروپا آغاز شده و در حال گسترش است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

 

دیگر خبرها

  • رونمایی از آهنگ خلیج‌فارس به ۲ زبان فارسی و عربی در اراک
  • مروری بر آثار ایرانی در بینال ونیز/ آنجا که نگاه پایان می‌گیرد
  • سردیس پدر خوشنویسی خرم آباد رونمایی شد
  • شکست سکوت رسانه‌های فارسی زبان در برابر اعتراضات دانشجویان آمریکا
  • (ویدئو) دردسرهای فریدون زندی برای صحبت به زبان فارسی
  • افتتاحیه نمایشگاه «در ستایش سعدی» در موزه خوشنویسی ایران
  • عاشق شعر عالمگیر ایران هستم/بهترین سوغاتی از نمایشگاه کتاب تهران
  • عاشق شعر عالمگیر ایران هستم/ بهترین سوغاتی از نمایشگاه کتاب تهران
  • تأکید مدیر شبکه آموزش بر پاسداشت زبان فارسی و شعر و موسیقی اصیل ایرانی
  • اهمیت ویژه به پاسداشت زبان و ادبیات فارسی ، شعر و موسیقی اصیل ایرانی در شبکه آموزش