Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-04-30@17:59:21 GMT

بهترین رژیم غذایی برای جلوگیری از سوزش سر دل

تاریخ انتشار: ۹ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۹۶۵۲۴۷

بهترین رژیم غذایی برای جلوگیری از سوزش سر دل

به گزارش هلث لاین، محققان دریافتند که ۲۲ درصد از افرادی که از سوزش سر دل رنج می‌بردند، چاق تلقی می‌شدند، این نتایج نشان می‌دهد که بخش عمده‌ای از روند اجتناب از سوزش سر دل، حفظ وزن سالم است.

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از انتخاب، این هدف را می‌توان با ورزش منظم و رژیم غذایی سالم انجام داد. این مطالعه همچنین نشان داد که ۲۰ درصد از افراد سیگاری از سوزش سر دل رنج می‌برند، زیرا دخانیات می‌تواند بر غذا‌های اسیدی مری تأثیر بگذارد؛ بنابراین، ارتباط مستقیمی بین خطر سیگار کشیدن و سوزش سر دل مکرر وجود دارد که در نهایت می‌تواند منجر به مشکلات سلامتی بیشتری شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مصرف منظم دو فنجان (یا بیشتر) چای، قهوه و نوشابه خطر علائم GERD را افزایش می‌دهد.

ورزش برای افرادی که قادر به کاهش علائم GERD خود بودند، یک عامل تعیین کننده بود. فقط ۳۰ دقیقه ورزش در روز تا حد زیادی سوزش سر دل و علائم GERD را کاهش می‌دهد. پیروی از رژیم غذایی سالم برای قلب نیز عامل بسیار مهمی در جلوگیری از سوزش سر دل بود. این رژیم شامل مقدار زیادی غذا‌های گیاهی، حبوبات، غلات کامل و چربی‌ها و پروتئین‌های سالم بود.

ترکیبی از این شیوه زندگی و عوامل رژیم غذایی، خطر ابتلا به علائم GERD و سوزش سر دل در افراد را تا حد زیادی کاهش می‌دهد و به کسانی که مبتلا به GERD هستند کمک می‌کند تا بهتر آن را کنترل کنند. کاهش مصرف گوشت و خوردن غذا‌های گیاهی بیشتر به التهاب مزمن، سلامت قلب، سلامت روانی، اهداف تناسب اندام، نیاز‌های تغذیه‌ای، آلرژی، سلامت روده و موارد دیگر کمک می‌کند، مصرف لبنیات همچنین با بسیاری از مشکلات سلامتی از جمله آکنه، عدم تعادل هورمونی و سرطان، مرتبط است و عوارض جانبی زیادی دارد.

پربیننده ترین دمنوش کندر معجزه در این روزهای کرونایی اگر واکسن زدید و مبتلا به کرونا شدید، به این صورت اقدام کنید با این روش از برنج استفاده کنید تا لاغر شوید همچنان نوع دلتا کرونا خطرناک تر از انواع دیگر کرونا می باشد برای درمان کرونا فقط باید آب هویج مصرف کنیم؟

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: رژیم غذایی سوزش سر دل رژیم غذایی علائم GERD

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۶۵۲۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

داروهای سوزش معده خطر میگرن را افزایش می دهند

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از هلث دی نیوز، نتایج نشان می‌دهد که تمام دسته‌های داروهای کاهش‌دهنده اسید معده موسوم به مهارکننده‌های پمپ پروتون، مسدودکننده‌های H۲ و حتی آنتی‌اسیدها، به نظر می‌رسد خطر ابتلاء به میگرن و سردرد را افزایش می‌دهند.

«مارگارت اسلاوین»، محقق ارشد و دانشیار تغذیه دانشگاه مریلند، گفت: «با توجه به استفاده گسترده از داروهای کاهش دهنده اسید و این پیامدهای بالقوه میگرن، این نتایج مستلزم بررسی بیشتر است.»

اسلاوین افزود: «این داروها اغلب بیش از حد تجویز می‌شوند و تحقیقات جدید خطرات دیگری را در استفاده طولانی مدت از مهارکننده‌های پمپ پروتون نشان داده است، مانند افزایش خطر زوال عقل.»

به گفته محققان، رفلاکس اسید زمانی رخ می‌دهد که اسید معده به مری برگردد. معمولاً بعد از غذا یا هنگام دراز کشیدن رخ می‌دهد و می‌تواند باعث سوزش سر دل و زخم معده شود. در موارد شدید، می‌تواند منجر به سرطان مری شود.

برای این مطالعه، محققان داده‌های نزدیک به ۱۲۰۰۰ نفر را که از داروهای کاهش‌دهنده اسید استفاده می‌کردند، بررسی کردند تا ببینند که آیا در سه ماه گذشته دچار میگرن یا سردرد شدید شده بودند.

مهارکننده‌های پمپ پروتون تولید اسید را مسدود کرده و به بهبود مری کمک می‌کنند.

مسدود کننده‌های H-۲ باعث کاهش تولید اسید می‌شوند.

و آنتی اسیدهای ساده حاوی کربنات کلسیم هستند که اسید معده را خنثی می‌کنند.

پس از تعدیل سایر عوامل مؤثر بر خطر میگرن، محققان دریافتند که:

• افرادی که از مهارکننده‌های پمپ پروتون استفاده می‌کنند، ۷۰ درصد بیشتر از افرادی که این دارو را مصرف نمی‌کنند، به میگرن مبتلا می‌شوند.

• مسدودکننده‌های H۲ خطر میگرن را تا ۴۰ درصد افزایش می‌دهند.

• آنتی اسیدها افراد را ۳۰ درصد بیشتر در معرض ابتلاء به میگرن قرار می‌دهند.

اسلاوین تأکید کرد که افراد نباید بدون مشورت با پزشک مصرف داروهای کاهنده اسید خود را قطع کنند.

اسلاوین گفت: «توجه به این نکته مهم است که بسیاری از افراد برای مدیریت رفلاکس اسید یا سایر بیماری‌ها به داروهای کاهش‌دهنده اسید نیاز دارند، و افرادی که دچار میگرن یا سردرد شدیدی هستند که از این داروها یا مکمل‌ها استفاده می‌کنند باید با پزشک خود در مورد اینکه آیا باید ادامه دهند یا خیر صحبت کنند.»

کد خبر 6090454

دیگر خبرها

  • رژیم تخم مرغ شما را به لاغری سریع می‌رساند
  • با سریع‌ترین روش‌های کاهش وزن آشنا شوید
  • بی‌نمک زندگی کنید!
  • هشدار مرکز پژوهش‌های مجلس درباره سبد غذایی خانوار
  • این میوه از افسردگی جلوگیری می‌کند
  • مصرف زیاد غذا‌های ناسالم باعث آسیب دائمی مغز می‌شود!
  • هشدار مرکز پژوهش های مجلس درباره سبد غذایی خانوار : کالری مصرفی نیمی از ایرانیان در سال ۱۴۰۱ کمتر از استاندارد بوده است
  • رژیم میوه ۳ روزه ؛ بگیریم یا نه؟
  • محققان هشدار دادند؛ افزایش خطر میگرن با مصرف داروهای سوزش معده
  • داروهای سوزش معده خطر میگرن را افزایش می دهند