Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- رئیس پلیس پیشگیری ناجا با تاکید بر اینکه تعهد اجتماعی مردم، تکمیل کننده زحمات و خدمات پلیس در فاصله گذاری اجتماعی است از نقش آفرینی بیش از 290 هزار نفر از کارکنان پلیس پیشگیری در این طرح خبر داد.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از پلیس، سردار "مهدی معصوم بیگی" در خصوص اقدامات پلیس پیشگیری در خصوص مهار ویروس کرونا و مشارکت در اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی اظهار داشت: همزمان با اجرایی شدن طرح فاصله گذاری اجتماعی به عنوان راهبرد محوری ستاد ملی مبارزه با کرونا از فروردین 99، مدافعان امنیت در کلانتری‌ها، پاسگاه‌ها، یگان‌های امداد، ایستگاه‌های بازرسی و پلیس‌های فرودگاه و راه آهن، همگام با مدافعان سلامت در این طرح حضور فعال داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این مقام ارشد انتظامی با بیان اینکه تمامی کارکنان پلیس پیشگیری با قبول خطر ناشی از شیوع این ویروس، با عزمی راسخ در خدمت رسانی به آحاد مردم دوشادوش کادر درمانی ایثارگونه نقش آفرینی کرده اند، افزود: بیش از 290 هزار نفر از کارکنان حوزه پلیس پیشگیری از آغازین روز‌های اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی تا کنون با حضور فعال در مدخل‌های ورودی و خروجی شهرها، ایستگاه‌های بازرسی درون و برون شهری به ایفای نقش پرداخته اند.
وی ادامه داد: در این بازه زمانی به منظور انتظام بخشی و همکاری در اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی اعلامی از سوی ستاد ملی مقابله با کرونا به فراخور نیاز بیش از 26 هزار ایستگاه بازرسی مقطعی با هدف پیشگیری از شیوع بیماری کرونا در مناطق مورد نیاز راه اندازی شده است.
ارشدترین مقام پلیس پیشگیری کشور با اشاره به اینکه پلیس در همه مناسبت‌های مرتبط با امنیت و سلامتی مردم از کارنامه عملکرد قابل قبولی در بین مردم و مسئولان برخوردار بوده است گفت: تمام کارکنان نیروی انتظامی در سراسر کشور با احساس مسئولیت بالا، همت و دلسوزی مضاعف برای ارتقاء سطح سلامت خانواده‌ها جانفشانی می‌کنند لکن تعهد اجتماعی مردم و احترام و عمل به قوانین جاری کشور در شرایط اضطراری همچون بحران بیماری کرونا و پایداری این تعلق اجتماعی در قطع زنجیره انتقال کرونا بسیار موثر خواهد بود.
سردار معصوم بیگی با بیان اینکه آنچه جامعه امروز ما با توجه به تبعات ناشی از همه گیری ویروس کرونا به آن نیاز دارد بسط همفکری و تعمیم کنش‌های همدلانه و همگرایانه در مقیاس ملی است خاطرنشان کرد: راه برون رفت از شرایط مخاطره آمیز فعلی که منجر به تلفات قابل توجه جامعه انسانی شده است رعایت قرنطینه‌های کرونایی، مشارکت اجتماعی در رعایت شیوه نامه‌ها و نقش آفرینی موثر مسئولان و مردم است.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: پلیس فاصله گذاری اجتماعی طرح فاصله گذاری اجتماعی پلیس پیشگیری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۶۷۴۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«سرقت» انگیزه کار و تلاش و سرمایه ‌گذاری را از بین می‌برد

 معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری تهران گفت: امروزه به لحاظ پیچیدگی روابط اجتماعی و وجود رابطه اجتناب‌ناپذیر در زندگی شهروندان، سرقت نه تنها شخص مال‌باخته، بلکه به‌موازات آن امنیت جامعه را نیز متزلزل می‌کند و انگیزه کار و تلاش و سرمایه ‌گذاری را از بین می‌برد.

به گزارش ایسنا،  ابوالفضل نیکوکار در این باره گفت: امروزه به لحاظ پیچیدگی روابط اجتماعی و وجود رابطه اجتناب‌ناپذیر در زندگی شهروندان، سرقت نه تنها شخص مال‌باخته، بلکه به‌موازات آن امنیت جامعه را نیز متزلزل می‌کند و انگیزه کار و تلاش و سرمایه ‌گذاری را از بین می‌برد.

وی افزود: سرقت موجب افزایش هزینه‌های تولید می‌شود و بخش‌های زیادی از بیت‌المال و سایر امکانات کشور باید صرف پیشگیری از سرقت و مبارزه با تبهکاران و سارقان، اداره زندان‌ها، تأمین زندگی خانواده‌های زندانیان و غیر آن شود، که آثار زیان‌بار آن بر مصرف‌کننده‌ها و شهروندان تحمیل و اضطراب و نگرانی دامن‌گیر خانواده‌ها می‌شود و از لحاظ سیاسی، امنیت داخلی مخدوش شده و موجبات نارضایتی و اعتراض مردم را فراهم می‌کند.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری تهران تصریح کرد: در راستای ارتقاء هماهنگی بین دستگاه قضایی و نیروی انتظامی در پیشگیری از جرم، به همت معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری تهران در پیگیری مصوبات، جلساتی برگزار شده است که اقدامات صورت گرفته منجر به کاهش ۶/۱ درصدی ورودی پرونده‌های سرقت مستوجب تعزیر در شهر تهران شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • «سرقت» انگیزه کار و تلاش و سرمایه گذاری را از بین می‌برد
  • «سرقت» انگیزه کار و تلاش و سرمایه ‌گذاری را از بین می‌برد
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود
  • فاصله زیاد تهران تا مناسب سازی شهر برای معلولان
  • هوش اجتماعی مدیران چیست؟!
  • اجرای طرح همیاران آرامش در گرگان و گنبد
  • تجلیل مردم اراک و ساوه از پلیس در اجرای طرح نور
  • تاثیر فرهنگ ‌بر سلامت خانواده ‌
  • تاثیر فرهنگ فرهنگ ‌بر سلامت خانواده ‌
  • کاهش ۲ درصدی آمار طلاق در کردستان