Web Analytics Made Easy - Statcounter

نشست سالانه دفتر نمایندگی موسسه سکوا (پروژه آموزش مهارتهای فنی و حرفه ای برای پناهندگان افغانستانی) با هدف بحث و تبادل نظر در خصوص ایده ها و رویکردهای مرتبط با ادامه پروژه و راههای پیش رو بصورت مجازی برگزار شد.

به گزارش ایسنا، نشست سالانه دفتر نمایندگی موسسه سکوا (پروژه آموزش مهارتهای فنی و حرفه ای برای پناهندگان افغانستانی) در ایران با حضور مدیر کل امور اتباع و مهاجرین خارجی وزارت کشور، مدیران کل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداریها، مدیران سازمان فنی و حرفه ای استانها، نماینده سفارت آلمان و برخی از سمن های داخلی با هدف بحث و تبادل نظر در خصوص ایده ها و رویکردهای مرتبط با ادامه پروژه و راههای پیش رو بصورت مجازی برگزار گردید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهدی محمودی مدیر کل امور اتباع و مهاجرین خارجی وزارت کشور، دراین نشست ضمن تشکر و قدردانی از موسسه سکوا بابت برگزاری نشست در اجرای پروژه مشترک گفت: نتایج حاصله از این نشست موجب توانمند سازی و ایجاد بستر مناسب برای بازگشت داوطلبانه پناهندگان و حل مشکلات آنان در آینده خواهد بود.
وی همچنین افزود: جمهوری اسلامی ایران بیش از چهار دهه میزبانی جمعیت چند میلیونی پناهندگان را عهده دار بوده و در این مدت بنابر اصول انسان دوستانه آنان را زیر پرچم حمایت همه جانبه خود قرار داده است و در این سالها لحظه ای از خدمات رسانی به این جمعیت آسیب پذیر فرو گذار ننموده است و آنان کماکان همانند شهروندان ایرانی از تمام خدمات آموزشی، بهداشتی، درمانی، حرفه آموزی و... بهره مند می باشند.
مدیر کل و دبیر کمیسیون ساماندهی اتباع و مهاجرین خارجی ضمن اشاره به عدم بازگشت داوطلبانه و عدم ایجاد زیر ساختهای لازم در کشور افغانستان، موجب طولانی شدن مدت زمان اقامت پناهندگان در ایران گردیده، اشاره کرد: راهکار بازگشت داوطلبانه پناهندگان به کشور مبدا مهمترین موضوع و اولویت اصلی در حل معضل پناهندگی است و می بایست با جدیت در راستای ایجاد زیر ساختهای لازم، ارائه بسته های تشویقی جهت افزایش علاقه و انگیزه برای بازگشت داوطلبانه آنها علی الخصوص فارغ التحصیلان از دانشگاهها که منابع انسانی بالقوه برای بازسازی کشور افغانستان محسوب می شوند و در جمهوری اسلامی ایران در زمینه ای مختلف آموزشی و حرفه آموزی توانمند شده اند، صورت پذیرد.

محمودی در پایان سخنرانی خود به هدف اصلی در اجرای پروژه مشترک با دفتر نمایندگی سکوا به ارتقا ظرفیت پناهندگان در توانمند سازی و ایجاد شرایط مطلوب تر برای بازگشت داوطلبانه تاکید کرد و گفت: جذب بیشتر اعتبارات و توسعه فعالیتها با برنامه ریزی دقیق و هماهنگی در روند اجرای پروژه ها در راستای سیاست ها و اهداف دولت جمهوری اسلامی ایران بسیار ضروری است و نتایج و دستاوردهای آن می بایستی تا هدایت شغلی پناهندگان به کشور افغانستان و ادغام مجدد پایدار آنان پیگیری گردد.

بر اساس گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، در ادامه نشست شاخص ها و وضعیت کنونی و همچنین پروژه های پیش روجهت اجرای بهتر،  توسط اعضای تیم سکوا ارزیابی  و مرور گردید.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: وزارت کشور اتباع خارجی اتباع افغانستانی پناهندگان برای بازگشت داوطلبانه اتباع و مهاجرین خارجی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۶۹۳۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۰۰ هزار دانش‌آموز در کشور آموزش‌های مهارتی می‌بینند

 معاون وزیر کار و رئیس سازمان فنی و حرفه‌ای کشور صبح امروز در هشتمین همایش سراسری مدیران سازمان فنی و حرفه‌ای کشور در استان کردستان اظهار داشت: رویکرد مهارت‌آموزی از نکات مهم تحقق شعار  سال است و در این راستا تعهد داریم طی قراردادی با آموزش و پرورش ۲۰۰ هزار نفر از دانش‌آموزان کشور را در بحث مهارت آموزش دهیم.

 مهرداد عظیمی، با اشاره به مفهوم شعار سال از نگاه مقام معظم رهبری، افزود: جهش تولید با مشارکت مردم یک انتخاب راهبردی در این راستا بوده و خادمان کشور باید به برخی موضوعات نگاه ویژه‌تری داشته باشند.

وی با تاکید بر اینکه اقتصاد مسئله اصلی کشور است، افزود: دشمن همواره در این حوزه برنامه‌ریزی و هدف‌گذاری می‌کند، لذا دولت باید با کار جهادی در حوزه تولید و با نگاه جهشی به تحقق شعار سال گام بردارد.

 عظیمی خاطر نشان کرد: توسعه مراکز جوار کارگاهی، با هدف تربیت نیروی متخصص برای تولید نیاز‌های اساسی کشور ضروری است و ارتقاء این مراکز و آموزش و سنجش صلاحیت از جمله اولویت‌های سازمان فنی و حرفه‌ای کشور طی سال‌جاری خواهد بود.

به گفته عظیمی، سازمان فنی حرفه‌ای کشور دارای ۴ هزار و ۱۶۲ گارگاه و واحد آموزشی، ۲۲ هزار آموزشگاه آزاد در کشور است و این ظرفیت ارزشمند می‌تواند در آموزش نیروی کار کارآمد و متخصص در کشور بسیار تاثیرگذار و نقش‌آفرین باشد.

رییس سازمان فنی و حرفه‌ای کشور در ادامه از کردستان به عنوان سرزمین استعداد‌های درخشان در حوزه‌های مختلف نام برد و گفت: این استان ظرفیت‌های خدادادی به ویژه نیروی انسانی توانمند و متخصصی دارد که باید به این ظرفیت‌ها در معرفی استان کردستان توجه شود.

وی گفت: مطالبات مردم کردستان از دولت زیاد است که خوشبختانه بخشی از این مطالبات در این دولت با تلاش‌های صورت گرفته جامه عمل پوشانده شده است که این اقدامات باید به خوبی منعکس شود.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • دستاورد سفر بذرپاش به امارات متحده عربی چه بود؟ 
  • افزایش تجارت ایران و امارات به ۳۰ میلیارد دلار+ فیلم
  • هدف آمریکا از ساخت اسکله غزه چیست؟ / نگرانی از پروژه امنیتی جدید آمریکا و رژیم صهیونیستی در قالب «مهاجرت داوطلبانه» +عکس و فیلم
  • دستاورد سفر بذرپاش به امارات چه بود؟
  • باید از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان در راستای ارتقای ارزش افزوده و جلوگیری از خام‌فروشی استفاده شود
  • استفاده از ظرفیت دانشگاه آزاد در توسعه فناوری شهری
  • استفاده از ظرفیت بی‌نظیر دانشگاه آزاد در زمینه علم و فناوری برای توسعه شهری
  • ایجاد مراکز مشاوره فعال برای حل مشکلات دانشجویان
  • افزایش ۵۰ درصدی ظرفیت مراکز جوارکارگاهی
  • ۲۰۰ هزار دانش‌آموز در کشور آموزش‌های مهارتی می‌بینند