Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، در هشدار‌های سایبری پلیس فتا استان سیستان و بلوچستان آمده است: شماره رمز شخصی خود را به خاطر بسپارید و از تاریخ تولد، شماره تلفن و یا سایر اعداد محرمانه شخصی برای استفاده از شماره رمز عابر بانک استفاده نکنید.

هیچ‌گاه اجازه ندهید شخص دیگری از شماره رمز یا کارت عابر بانک شما استفاده نماید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تا جایی که امکان دارد در مراکز عمومی نظیر کافی‌نت‌ها یا مکان‌هایی که اینترنت رایگان در اختیار شمـا می‌گذارند و از امنیت آن اطمینان کافی ندارید، وارد اینترنت بانک خود نشوید.

هیچ فایل و نرم‌افزار نامطمئنی را در سیستم خود دانلود و اجرا نکنید. در این شرایط احتمال دانلود یک کد مخرب و سپس اجرای مستقیم آن در رایانه توسط خود شما بسیار بالاست.

وقتی‌که از رایانه‌های عمومی برای ورود به‌حساب‌های کاربری ایمیل، شبکه‌های اجتماعی، پیام‌رسان‌ها و ... استفاده می‌کنید از مارک کردن گزینه‌ی «به خاطر سپردن نام کاربری» (Remember my ID) اجتناب کنید.

به خاطر داشته باشید افراد در شبکه‌های اجتماعی می‌توانند وانمود کنند که شخص دیگری هستند و با ایجاد ارتباط طولانی اینترنتی اعتماد شمارا جلب کنند. هرگز حرف‌های آن‌ها را باور نکنید.

از ذخیره اطلاعات شخصی و محرمانه خود بر روی رایانه‌هایی که با آن‌ها مستقیماً به اینترنت متصل می‌شوید خودداری نموده و سعی کنید برای ذخیره‌سازی اطلاعات از لوح‌های فشرده و هارد‌های اکسترنال که در آن‌ها فنّاوری‌های رمز کننده به‌کاربرده شده، استفاده نمایید.

تا حد ممکن در هنگام تعمیر و یا نصب هرگونه برنامه توسط مراکز تعمیر در کنار رایانه خود حضورداشته باشید.

در مسافرت‌ها، بسیاری از مواقع برای اتصال به شبکه، از اینترنت هتل‌ها و مکان‌های عمومی استفاده می‌شود. اگر از اینترنت هتل استفاده می‌کنید، مطمئن شوید اطلاعات به‌صورت رمزنگاری‌شده ارسال می‌شود زیرا در غیر این صورت، ممکن است اطلاعات مهمی به‌راحتی در دست افراد ناشناس بیفتد. در کنار ارسال اطلاعات به‌صورت رمزنگاری‌شده، باید توجه داشته باشید که در صورت فعال بودن HTTPS، حتماً از این ارتباط ایمن برای ارسال اطلاعات به شبکه استفاده کنید. یکی از پرکاربردترین زمینه‌های مربوط به این ارتباط، ورود به‌حساب ایمیل و کارت اعتباری است.

استفاده از شبکه‌های اجتماعی و فعال بودن در آن‌ها بسیار خوب است، اما سعی کنید بیش‌ازحد اطلاعات زندگی خود را در این شبکه‌ها به اشتراک نگذارید؛ مخصوصاً هنگامی‌که قصد سفر دارید. به اشتراک گذاشتن اطلاعات سفر، کار اشتباهی است زیرا سارقان متوجه عدم حضور شما در منزل شما می‌شوند و ممکن است اقداماتی را انجام دهند پس مراقبت ویژه در این خصوص داشته باشید!

همیشه باید این نکته را در نظر داشته باشید که ممکن است بنا به شرایط مختلف، لپ‌تاپ و یا وسایل الکترونیکی خود را گم کنید. سعی کنید بر روی فایل و فولدر‌های مهم خود پسورد بگذارید تا حداقل دسترسی به اطلاعات، خیلی راحت امکان‌پذیر نباشد. اگر رمزگذاری پیشرفته و کامل باشد، خیالتان راحت است که در هیچ شرایطی، اطلاعات شخصی شما به دست افراد ناشناس نمی‌افتد.

انتهای پیام/ع

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: پلیس فتا هشدار پلیس داشته باشید شبکه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۷۵۳۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح عملیاتی پلیس برای برخورد با تولید کنندگان محتوای مبتذل

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار وحید مجید درباره جزئیات اجرای طرح عملیاتی پلیس فتا برای برخورد با لایوهای مستهجن و محتوای مبتذل در فضای مجازی گفت: با اجرای طرح عملیاتی پیش دستانه علیه جرایم اخلاقی و مغایر با شئونات اسلامی، اجتماعی و فرهنگی؛ شامل لایوهای مستهجن، تولید محتوای مبتذل و مدلینگ؛ گردانندگان، مدیران و اعضا ۱۰ نشانگاه سایبری فعال شناسایی شده و مورد اقدام عملیاتی و قضائی قرار گرفتند.

وی ادامه داد: از ابتدای سال جاری تا کنون تعداد ۹۸۳۵ تارنما نیز مورد رصد عام قرار گرفتند که با بررسی اطلاعاتی سایبری بر روی ۳۸۴۲ فقره تارنمای مشکوک تعداد ۱۷۶۵ مورد مجرمانه مشاهده شد که از این تعداد ۷۶۵ مورد با تذکر تلفنی و با همکاری هموطنان تمامی محتوای نامناسب مسدود شد و مابقی برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضائی معرفی شدند.

رئیس پلیس فتا فراجا افزود: با بررسی‌های صورت گرفته شبکه اجتماعی اینستاگرام با بیش از ۹۱ درصد؛ کماکان بیش‌ترین حجم آلودگی جرایم غیر اخلاقی را به خود اختصاص داده است.

وی با اشاره به مطالبات گسترده و عمومی هموطنان از پلیس فتا برای پاکسازی و امن سازی فضای سایبر از محتواهای نامناسب و مغایر با شعائر دینی و هنجارهای عام جامعه و خانواده، گفت: بخش اعظم گزارشات این حوزه توسط کاربران فهیم و آگاه فضای مجازی به این پلیس گزارش شده است.

مجید تصریح کرد: اجرای طرح‌های عملیاتی و پیش دستانه در خصوص اینگونه جرایم که. باعث نگرانی خانواده‌های ولایت مدار ایرانی شده قطعاً در اولویت پلیس فتا است.

رئیس پلیس فتا فراجا از هموطنان خواست که همچون گذشته در صورت مشاهده موارد مشکوک و مجرمانه موضوع را پلیس اطلاع دهند.

کد خبر 6096959

دیگر خبرها

  • گول پیامک‌های جعلی را نخورید
  • چطور پیامک‌های جعلی را بشناسیم؟
  • آمار پلیس فتا از جرایم غیراخلاقی در اینستاگرام
  • از انهدام ۲۰ باند جرایم سایبری تا درگیری منجر به قتل در مازندران
  • انهدام ۲۰ باند جرایم سایبری در مازندران
  • شناسایی ۳ هزار و ۸۴۲ تارنمای مشکوک در کشور
  • طرح ویژه پلیس فتا برای پاکسازی فضای مجازی از جرائم اخلاقی
  • طرح عملیاتی پلیس برای برخورد با تولیدکنندگان محتوای مبتذل
  • طرح عملیاتی پلیس برای برخورد با تولید کنندگان محتوای مبتذل
  • هشدار؛ مراقب این نرم افزار‌های جعلی باشید