Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از رویترز دولت مصر در حال آماده کردن تاسیسات جدیدی است که می‌گوید می‌تواند چند میلیون دوز واکسن در روز تولید کند و همچنین در حال مذاکرات با یک تولیدکننده واکسن اروپایی نامبرده‌نشده هم هست.

دکتر هبا ولی، رئیس هلدینگ شرکت دولتی فراورده‌های زیستی و واکسن‌ها یا «واکسرا» (VASCERA) در این باره گفت: «ما در حال حاضر در حال مذاکره با سایر شرکت‌ها هستیم، چرا که مهم است که منابع واکسن‌مان را متنوع کنیم و میدوارم به زودی همکاری در تولید واکسن را با یک شرکت اروپایی اعلام کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

ولی که در مقر این شرکت صحبت می‌کرد گفت از قبل یک میلیون دوز واکسن واکسرا-سینوواک در داخل مصر توزیع شده است.

مصر در ماه‌های خیر همچنین محموله‌هایی از واکسن‌های کرونای ساخته‌شده بوسیله شرکت‌های سینوفارم، آسترازنکا، سینوواک و جانسون اند جانسون دریافت کرده است.

هاله زاید، وزیر بهداشت مصر هفته پیش ضمن اعلام برنامه‌ای برای شتاب بخشیدن به واکسیناسیون مردم اعلام کرد که حدود ۷.۵ میلیون نفر در این کشور دست کم یک دوز واکسن دریافت کرده‌اند.

به گفته زاید، انتظار می‌رود موج چهارم شیوع کرونا در اواخر ماه سپتامبر (اوائل مهر) به اوج خود برسد.

کارخانه جدید شرکت «واکسرا» در بیرون از قاهره پایتخت مصر قرار است تولیدش را در ماه نوامبر (آذر) شروع کند و ظرفیت تولیدی‌اش را به یک میلیارد واکسن در سال برساند.

مصطفی مدبولی، نخست‌وزیر مصر روز دوشنبه گفت: «هدف ما نه تنها این است که به خودکفایی از لحاظ واکسن مورد نیازمان برسیم، بلکه امیدوارم به کشورهای برادرمان در آفریقا و کل منطقه واکسن صادر کنیم.»

ولی گفت که همکاران چینی مصر بر خطوط محلی نظارت کرده بودند و تردیدها درباره اثربخشی واکسن چینی سینوواک را رد کرد و به تایید این واکسن بوسیله سازمان جهانی بهداشت استناد کرد.

او گفت: «البته با ظهور سویه‌های جدید ویروس، شرکت‌ها همیشه واکسن‌هایشان و اثربخشی‌ آنها در برابر سویه‌های جدید را بررسی می‌کنند و اگر هر شرکتی به این نتیجه برسد واکسنش بی‌تاثیر است، واکسن‌های جدیدتری را خواهد ساخت.»

مصر روز سه‌شنبه ۲۶۳ مورد جدید کرونا گزارش کرد و به این ترتیب شمار کل موارد بیماری در این کشور به ۲۸۸۱۶۲ مورد از جمله ۱۶۷۲۷ مورد مرگ ناشی از آن رسید. مقامات و کارشناسان می‌گویند شمار واقعی عفونت‌ها کرونا بسیار بالاتر از این ارقام دولتی است، چرا که میزان آزمایش‌ها پایین است و نتایج آزمایشگاه‌های خصوصی هم در آن لحاظ نشده است.

کد خبر 623965 برچسب‌ها مصر كروناويروس واکسن کرونا

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: مصر كروناويروس واکسن کرونا واکسن ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۷۵۹۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردم این کشورها کُشته مُرده بستنی ایرانی هستند

محمدجواد شکری، از فعالان صنعت تولید و تجارت بستنی می‌گوید: «بسیاری از شرکت‌های تولیدکننده ایرانی به کشور‌های همسایه صادرات بستنی دارند که بیشتر به عراق و کشور‌های حوزه خلیج‌فارس مانند عمان و کویت و امارات، به‌ویژه شهر دوبی است.»

«در ایران روزانه حدود هزار و ۲۰۰تن بستنی مصرف می‌شود که از این میزان حدود هزار تن از سوی شرکت‌های صنعتی و ۲۰۰تن هم از سوی کارگاه‌ها و بستنی‌سازی‌های سنتی تولید می‌شود.» اینها را محمدجواد شکری، از فعالان صنعت تولید و تجارت بستنی در ایران در مورد آمار تولید و صادرات بستنی در کشور می‌گوید. اما مهم‌تر از بستنی‌هایی که مصرف داخلی دارند، لژیونر‌ها و صادراتی‌ها هستند؛ بستنی‌هایی که با برند ایرانی شهرت جهانی کسب کرده و دل مشتری‌ها را به‌دست آورده‌اند.

شکری در مورد صادرات بستنی می‌گوید: «بسیاری از شرکت‌های تولیدکننده ایرانی به کشور‌های همسایه صادرات بستنی دارند؛ صادراتی که رکورد ۴۰۰تن بستنی در روز را به دست‌آورده است؛ بستنی‌هایی که بیشتر به عراق و کشور‌های حوزه خلیج‌فارس مانند عمان و کویت و امارات به‌ویژه شهر دوبی می‌رسند. علاوه بر حوزه خلیج‌فارس، بستنی‌های ایرانی به کشور‌های آذربایجان، گرجستان، قزاقستان، قرقیزستان و ازبکستان و حتی کشور‌های آفریقایی مانند لیبی هم صادر می‌شود و صادرکنندگان نیم‌نگاهی هم به بازار چین دارند.»

مردم جهان بستنی ایرانی را با چه طعم‌هایی دوست دارند؟

شکری با بیان اینکه صادرات بستنی ایرانی به کشور‌های دیگر با توجه به فرهنگ و ذائقه هر کشوری و با بسته‌بندی‌های مختص هر منطقه انجام می‌شود، می‌گوید: «چینی‌ها مزه‌های ایرانی مانند رز، گلاب و زعفران را خیلی دوست دارند و کشور‌های همسایه شمال ایران طعم زردآلو را می‌پسندند.»

این فعال صنعت تولید و تجارت بستنی با بیان اینکه بستنی ایران حتی به آمریکا و کانادا هم صادرات می‌شود، می‌گوید: «هرچند صادرات ما به این کشور‌ها محدود به ایرانیان ساکن در آنجا می‌شود، اما در شهر‌هایی مانند تورنتو عرضه بستنی ایرانی به جز فروشگاه‌های ایرانی به فروشگاه‌های غیرایرانی هم رسیده، ضمن اینکه به‌دنبال توسعه صادرات بستنی به آمریکا هم هستیم.»

بستنی زعفرانی ابتکار ایرانی

بستنی از فرنگ به ایران رسید. ناصرالدین‌شاه قاجار در سفر به فرانسه بعد از خوردن بستنی میوه‌ای فرانسوی، عاشق این دسر جذاب شد و به خدم‌وحشم خود دستور داد طرز تهیه آن را از فرانسوی‌ها بگیرند و به ایران بیاورند و اینگونه شد که پای بستنی به ایران باز شد. نخستین کسی که در تهران بستنی درست کرد «ممد ریش» نامی بود که با چرخ دوره‌گردی‌اش روانه کوچه و بازار می‌شد و بستنی می‌فروخت. پس از او، اکبر مشتی (مشدی) به بستنی رنگ و بوی ایرانی داد و بستنی زعفرانی تولید کرد. طعم این بستنی آنقدر خاص و خوب بود که خیلی زود در میان ایرانیان و جهانیان محبوب شد. اواخر دهه۴۰ شمسی، دستگاه‌های بستنی‌سازی وارد ایران شدند و بستنی در طعم‌ها و برند‌های مختلف عرضه شد.

منبع: همشهری آنلاین

tags # اخبار اجتماعی سایر اخبار (تصاویر) این گوسفند غول‌پیکر چینی از پورشه هم گران‌تر است! قارچ‌های زامبیِ سریال آخرین بازمانده (The Last Of Us) واقعی هستند! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند آخرین حسی که افراد در حال مرگ از دست می‌دهند، چه حسی است؟

دیگر خبرها

  • مردم این کشورها کُشته مُرده بستنی ایرانی هستند
  • واکنش وزیر کشور درباره مفاد قرارداد شهرداری تهران با شرکت‌های چینی
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • تولید زعفران ۷۰ درصد افت پیدا کرده است/صادرات با نام دیگران
  • استخراج الماس از گل صدتومانی
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • چینی ها ۱۰ هزار میلیارد ریال در مازندران سرمایه گذاری می کنند
  • صادرات مرغ گرم افزایش می‌یابد