Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-27@02:15:47 GMT

استانداری کرمانشاه صاحب رتبه عالی شد

تاریخ انتشار: ۱۰ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۹۷۷۱۹۵

استانداری کرمانشاه صاحب رتبه عالی شد

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، افشین کریمی معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری کرمانشاه با اشاره به اینکه استانداری کرمانشاه در ارزیابی عملکرد سال ۹۶ در جایگاه ۲۹، سال ۹۷ در جایگاه پنجم و در سال ۹۸ در جایگاه اول قرار گرفت، گفت : در ارزیابی عملکرد سال ۹۹ استانداری کرمانشاه برای دومین بار رتبه عالی را کسب کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با بیان اینکه این ارزیابی در ۲ شاخص عمومی و اختصاصی تعریف شده بود، گفت : در شاخص‌های عمومی در پنج محور و ۲۰ شاخص و شاخص‌های اختصاصی در هفت محور و ۴۷ شاخص طراحی شده بود.

او با اشاره به اینکه هر کدام از شاخص‌های عمومی و اختصاصی هزار امتیاز دارند، افزود: استانداری کرمانشاه از ۲ هزار امتیاز ممکن توانست یک هزار و ۸۱۲ امتیاز را کسب کند که معادل ۹۰.۶۲ صدم درصد است و بر اساس بخشنامه هر دستگاهی که بیش از ۹۰ درصد امتیاز‌های ممکن را کسب کند رتبه عالی می‌گیرد.

کریمی، ارزیابی درست، منطقی و کارشناسی‌شده را در شناخت آسیب‌ها و معضلات جامعه و انتخاب مدیران کارآمد برای استان بسیار مهم برشمرد و افزود: ارزیابی درست به این معنا است که ما برای هر کاری باید متر و معیار کارشناسی داشته باشیم تا بتوانیم در بزنگاه‌های مهم تصمیمات مهم را برای استان اتخاذ کنیم.

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری کرمانشاه با اشاره به اینکه کسب رتبه برتر کشور در ارزیابی‌های سالانه سخت است، اما تکرار آن به مراتب سخت‌تر است ادامه داد: برای کسب این موفقیت کارگروه تحول و توسعه مدیریت استانداری را با رهبری استاندار تشکیل دادیم تا بتوانیم استان کرمانشاه را به جایگاه واقعی خودش برسانیم.

او کسب این موفقیت و تداوم روند صعودی استان کرمانشاه در ارتقا شاخص‌های کمی و کیفی مد نظر وزارت کشور را محصول یک اتفاق بزرگ دانست و افزود: کسب نمره برای هر شاخص بسیار سخت است بطوریکه باید برای هر شاخص مستندات و دلایل لازم مکتوب و ارائه شود و با حرف و شعار هم نمی‌توان کاری از پیش برد.

کریمی در خصوص میزان تاثیرگذاری این ارزیابی‌ها برای رونق اقتصادی و وضعیت معیشتی مردم استان کرمانشاه گفت: یکی از محور‌های اختصاصی «هماهنگی امور اقتصادی» است که شامل شاخص‌های واحد‌های راکد فعال شده، پایش میزان توسعه‌یافتگی شهر‌های کم‌برخوردار، افزایش درآمد بازارچه‌های مرزی و میزان اجرایی شدن مصوبات جلسات ستاد تنطیم بازار است که به طور میانگین ۹۰ درصد از اهداف تعیین شده آن‌ها محقق شده است و نشان می‌دهد باوجود اینکه مشکلات استان به طور کامل حل نشده است، اما حرکت رو به جلو بوده و ادامه دارد.

معاون استاندار کرمانشاه با اشاره به سبغه تاریخی، فرهنگی، ادبی، دفاع مقدس، انقلاب، شعر و موسیقی در کرمانشاه که به درازای تاریخ است، گفت: این استان پتانسیل‌های فراوانی در بخش‌های مختلف دارد و جایگاه استان باید هر ساله در صدر ارزیابی‌های کشوری باشد که با همدلی و همراهی مدیران و مردم استان شدنی است .

انتهای پیام/د

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: استانداری کرمانشاه ارزیابی عملکرد رتبه برتر شاخص کیفی استانداری کرمانشاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۷۷۱۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وجود ۱۲۶۰ کسب‌وکار دارای نماد اعتماد الکترونیک در کردستان

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات کردستان گفت: تعداد کسب و کارهای دارای نماد اعتماد الکترونیک فعال در استان ۱۲۶۰ مورد بوده و تعداد استارتاپ‌های فعال در حوزه فناوری اطلاعات نیز ۱۱۳ مورد است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان، آرام حیدری امروز _چهارشنبه پنجم اردیبهشت_ در نشست با فعالان حوزه ICT استان کردستان که با حضور معاون وزیر ارتباطات در شهر سنندج برگزار شد، اظهار کرد: استان کردستان در شاخص فاوا (IDI) در رتبه بیست‌وپنجم کشور است که در زیر شاخص دسترسی رتبه ۱۵، در زیر شاخص استفاده رتبه ۲۹ و در زیر شاخص مهارت در رتبه ۲۸ کشوری قرار دارد.

وی افزود: پهنای باند ورودی استان کردستان ۵۷۰ گیگ بر ثانیه است که میزان استفاده دیتا در استان ۲۱۰ گیگ بر ثانیه است.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات کردستان خاطرنشان کرد: تعداد کسب و کارهای دارای نماد اعتماد الکترونیک فعال در استان ۱۲۶۰ مورد بوده و تعداد استارتاپ‌های فعال در حوزه فناوری اطلاعات نیز ۱۱۳ مورد است.

حیدری یکی از مزیت‌های رقابتی کردستان را وجود شرکت‌های متعدد دانست و اضافه کرد: ۱۰۴ شرکت عضو نظام صنفی رایانه‌ای در کردستان وجود دارد که ۵۶ مورد آن فعال هستند.

وی گفت: تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان در سطح استان ۶۲ مورد است که ۱۶ مورد آن در حوزه فناوری اطلاعات فعال هستند.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات کردستان افزود: طرح آموزشی «ایران دیجیتال» سال گذشته در تعدادی از استان‌های کشور کشور اجرایی شد و این طرح امسال نیز در استان کردستان اجرا خواهد شد.

کد خبر 747480

دیگر خبرها

  • حوزه ارزیابی و نظارت بر کیفیت آموزش عالی در قزوین احیا شد
  • منطقه آزاد ارس در ارزیابی مناطق آزاد کشور در رتبه نخست ایستاد
  • بهبود ۹ پله‌ای رتبه فضای کسب و کار کرمانشاه
  • ۵ سند همکاری میان ایران و سریلانکا به امضا رسید
  • یگان حفاظت محیط زیست خراسان شمالی رتبه اول عملکرد کشوری را کسب کرد
  • استقبال رسمی از رئیس جمهور در سریلانکا
  • استقبال رسمی رئیس جمهور سریلانکا از رئیسی
  • جهاد کشاورزی نیشابور رتبه نخست ارزیابی عملکرد در خراسان رضوی
  • وجود ۱۲۶۰ کسب‌وکار دارای نماد اعتماد الکترونیک در کردستان
  • روند کاهشی نرخ تورم ماهانه در استان یزد