Web Analytics Made Easy - Statcounter

حمیدرضا ترقی عضو شورای مرکزی حزب مؤتلفه اسلامی در گفتگو با خبرنگار مهر درباره سخنان مقام معظم رهبری در دیدار با هیئت دولت سیزدهم مبنی بر اینکه چنانچه دولت اقتدار عمل نشان ندهد و حالت رهاشدگی در کشور مشاهده شود، قطعاً سیاست‌ها اجرایی نخواهند شد، گفت: آنچه از این سخنان رهبر انقلاب استنباط می‌شود این است که دولت باید بخش نظارتی خود را تقویت کرده و وقتی دستور و برنامه‌ای را در دست اجرا قرار می‌دهد، با پیگیری دقیق و مجدانه وزیر و معاونان نسبت به پیشبرد امور، وظیفه خود را انجام دهد و تا به نتیجه مطلوب نرسیده است کار را رها نکند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: علت اینکه در گذشته شاهد این رهاشدگی در وزارت‌خانه‌ها و عدم پیگیری مصوبات و برنامه‌ها بودیم به همین علت بود که متاسفانه دولت قبل، عزم جزمی برای پیشبرد اهداف و مسائل نداشت. وزارتخانه‌ها اجرای مصوبات و ابلاغیه‌ها را به صورت جدی پیگیری نمی‌کردند و نهادها صرفا به ابلاغ و ارسال برنامه‌ها و بخش‌نامه‌ها اکتفا می‌کردند، بنابراین طبیعی است در چنین روندی بسیاری از مسائل نافرجام باقی ماندند.

عضو شورای مرکزی حزب مؤتلفه اسلامی در پاسخ به این سوال که با توجه به تذکرات مقام معظم رهبری در دیدار با دولتمردان، مدیریت طرح وعده‌ها توسط دولت سیزدهم چگونه باید باشد؟، اظهار کرد: دولت سیزدهم از وعده‌ دادن‌های بی پشتوانه و فاقد مولفه های اجرائی پرهیز کرد و در چارچوب وظایف و اختیاراتی که دارد به مردم وعده داد؛ چرا که از بین رفتن سرمایه اجتماعی دولت، بی‌اعتمادی مردم نسبت به مسئولان و ناامیدی از آینده از آثار و تبعات وعده‌های عمل نشده در دولت گذشته است.

ترقی تاکید کرد: دولت سیزدهم وقتی مصمم است که این سرمایه اجتماعی را احیا کند و این امید از دست رفته را به جامعه و مردم برگرداند، باید از دادن وعده‌هایی که اجرای آنها ممکن نیست به شدت پرهیز کند. طبق آنچه در اولین جلسه هیئت دولت تصویب شد، همه وعده‌هایی که وزرا و عناصر دولت در صحن مجلس یا در افکار عمومی داده‌اند باید تا مرحله تحقق اهداف، احصا و پیگیری شوند. اگر دولت می‌خواهد صادق‌الوعد باشد باید مسیری را در پیش بگیرد که وعده‌ها از قلم نیفتند یا مورد غفلت قرار نگیرند.

وی با اشاره به تاکید رهبر انقلاب درخصوص تعیین روزشمار برای وعده‌ها تعقیب دانه‌به‌دانه برنامه‌ها عنوان کرد: باید مسیر و برنامه برای وعده‌هایی که ارائه شده صریحا مشخص باشد، همچنین دولت مسئولی را در تیم خود موظف کند تا اجرای دقیق مسائل مختلف را پیگیری کند. نفس چنین رویکردی موجب امیدواری مردم خواهد شد و جامعه حس می‌کند که وعده‌ها صرفا برای دل خوش کردن یا تبلیغات یا رای جمع کردن نبوده است بلکه اینها اهدافی است که مسئولان آنها را پیگیری کرده و برای تحقق آنها روی کار آمده‌اند.

عضو شورای مرکزی حزب مؤتلفه اسلامی به بیان آسیب‌های وعده‌های پوشالی و بی‌اساس به روح جامعه پرداخت و گفت: برای مثال در مورد برجام، شاهد بودیم که وعده دادند همه مشکلات کشور حتی آب خوردن مردم برطرف می‌شود و همه تحریم‌ها رفع خواهند شد. مردم به این وعده‌ها امید بستند، جشن گرفتند، برنامه اقتصادی و زندگی خود را با امید به اینکه این مسائل محقق خواهد شد تنظیم کردند؛ اما وقتی دیدند هیچ‌یک از موارد عملی نشد حتی از رای خود پشیمان شدند چه برسد به آنکه نسبت به رفع مشکلات ناامید شوند.

ترقی ادامه داد: وعده‌های پوشالی در کشور، موجب ناامیدی مردم نسبت به مسئولان و عدم اعتماد به دولت شد و به دنبال آن نافرمانی مدنی در جامعه را در پی داشت. جنبش‌ها و اعتراضاتی که در این مدت به وجود آمدند، تخریب‌هایی که که صورت گرفت و سواستفاده‌هایی که دشمنان از این شرایط کردند، اینها همگی نتیجه و محصول همین ناکارآمدی بود. به علاوه این تصور برای مردم پیش آمد که این ناکارآمدی مربوط به مسئولین نیست بلکه مربوط به نظام است و این فضا ضربه سنگینی به جایگاه مبانی نظری و فکری انقلاب اسلامی وارد کرد.

وی خاطرنشان کرد: در کنار همه این نکات، وقتی نظام اجرایی در حل مشکلات کردم و تحقق وعده‌هایی ک داده است ناکارآمد جلوه کند، طبیعی است که مردم به جای دل بستن و امید به داخل به خارج ا کشور گرایش پیدا کنند و برای حل مشکلات خارج از کشور به دنبال راه‌حل بگردند. اینها همگی تبعات و آسیب‌هایی است که افکار عمومی در پی وعده‌های بی اساس متحمل آن شد. البته این نکته که مردم به وضوح دیدند که تکیه به خارج و اعتماد به آمریکا نتیجه‌ای برای حل مشکلات نخواهد داشت.

عضو شورای مرکزی حزب مؤتلفه اسلامی تصریح کرد: امروز که مردم به حل مشکلات با استفاده از ظرفیت داخلی امیدوار شده‌اند و می‌دانند که دولت به توانمندی‌های مردمی اعتماد دارد، می‌خواهد حرکتی مردمی را آغاز کند و به حل مشکلات مردم توجه ویژه داشته باشد، این سرمایه از دست رفته برخواهد گشت و در آینده نزدیک شاهد افزایش سرمایه اجتماعی دولت و همراهی مردم با دولت در جهت حل مشکلات خواهیم بود.

کد خبر 5292190

منبع: مهر

کلیدواژه: مقام معظم رهبری مقام معظم رهبری حمیدرضا ترقی حزب موتلفه اسلامی سیدابراهیم رئیسی مقام معظم رهبری دولت سیزدهم حسین امیرعبداللهیان دولت سیزدهم سیدابراهیم رئیسی مجلس شورای اسلامی وزارت امور خارجه ایران عراق وزارت دفاع حسین امیر عبداللهیان جمهوری اسلامی ایران وزارت امور خارجه ارتش جمهوری اسلامی ایران هیئت دولت آیت الله خامنه ای حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی عضو شورای مرکزی حزب مؤتلفه اسلامی دولت سیزدهم وعده هایی حل مشکلات وعده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۷۷۳۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جز قدرت‌های برتر منطقه و جهان هستیم/ باید امیدآفرینی کنیم

 ابراهیم رئیسی رئیس‌جمهور کشورمان در نشست مشترک دولت و استانداران گفت: حرکت بزرگ ملت ایران و نمایش قدرت مردم اراده ملتی بود که می‌خواهد آزاد زندگی کند و اکنون در باشگاه قدرت‌های منطقه و جهانی جز برترین‌ها هستیم.

وی افزود :کار همه صاحبان قلم و بیان این است که هر چهره‌ای به نوبه خود امید آفرینی کند، چرا که دشمن به فکر ایجاد نا امیدی در دل مردم است و ما در دولت سعی می‌کنیم با عمل به وعده‌ها در این راستا تلاش کند.

رئیسی متذکر شد: دولت با مردم صادق است و شفافیت دارد و مطمئن باشید آنچه مردم را با ما همدل می‌کند صداقت ما است و باید هر اتفاقی که می‌افتد گزارش آن را در اختیار جامعه قرار دهیم پس باید ارتباط مثبت و مستمر خود را با مردم حفظ کنیم.

رئیس قوه مجریه با تشکر از دست اندرکاران انتخابات دور نخست مجلس گفت: به چهار اصل مدنظر رهبر انقلاب در انتخابات عمل شد و همه پرسی دارای امنیت و سلامت بود و استانداران تلاش کنند در دوم هم اصول مدنظر رهبری محقق شود.مردم همواره در انتخابات شرکت می‌کنند و در دوم نیز حضور می یابند و مجلس جدید شکل خواهد گرفت.

وی با بیان اینکه دشمن به دنبال موج سواری است و همواره باید امنیت را به عنوان یک ضرورت روز به روز ارتقا پیدا کند، گفت: همه بخش‌های کشور باید برای تحقق شعار سال تلاش کنند و برای آن برنامه ریزی استانی و کلان شود و حتی کارخانه‌ها و کارگاه‌ها هم باید خود را برای محقق شدن جهش تولید دخیل بدانند و همچنین بانک‌ها باید تامین مالی را به درستی انجام دهند.

رئیسی ادامه داد: رهبر انقلاب فرمودند که دولت باید در اقتصاد به مردم میدان بدهد و لذا قوه مجریه باید تلاش کند تا شرکت‌ها و کارگاه‌ها توانمند شوند و موانع تولید باید رفع شود.بخش‌های مختلف باید تلاش کنند و دانشگاه‌ها در دانش بنیان می‌توانند ثروت بزرگی برای کشور خلق کنند. کشور ما در برخی بخش‌ها به بهشت معادن معروف است.

او تاکید کرد: اقتصاد کشاورزی باید در روستا‌ها تقویت شوند تا اهالی آنها به شهر‌های دیگر مهاجرت نکنند و به ماندن در محل زندگی خود امیدوار باشند. بسیاری ظرفیت‌ها بالفعل هستند و دولت تلاش می‌کند با شناسایی آنها این ظرفیت‌ها را فعلیت ببخشد.

رئیس جمهور گفت: باید بهره وری در بخش‌های مختلف کشور بررسی شود و برای بالابردن آن تلاش صورت گیرد. هرچه در جامعه قانون نداری بالاتر برود پیشرفت جامعه میسرتر خواهد شد.حضرت آقا یک بار فرمودند که مصرف ما با بسیاری از کشور‌های بزرگ دنیا برابری می‌کند و برای مرتفع کردن این امر باید تلاش شود و فرهنگ سازی صورت گیرد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی دولت

دیگر خبرها

  • رئیسی: عملیات «وعده صادق» ما را در باشگاه قدرت های منطقه ای در بالاترین رده ها قرار داد
  • رئیسی: آنچه دولت را در دل مردم جای می‌دهد، صداقت است
  • دستور رئیسی به بانک ها درباره وام ازدواج، مسکن و اشتغال
  • جز قدرت‌های برتر منطقه و جهان هستیم/ باید امیدآفرینی کنیم
  • صداقت با مردم می‌تواند اعتماد به دولت را افزایش دهد
  • رئیسی: مردم با حضورشان انتخاباتی باشکوه رقم بزنند
  • رئیسی: مردم با حضورشان انتخابات باشکوه را رقم بزنند
  • دولت روحانی چگونه سفره مردم را کوچک کرد؟
  • طعنه سنگین حسن روحانی به شورای نگهبان و دولت رئیسی / باید حسرت انتخابات کشور‌های همسایه را بخوریم!
  • کنایه روحانی به رئیسی: گفتند اینها بلد نیستند بورس را اداره کنند، ما می‌آییم اداره می‌کنیم